סיכום שבועי

perrinat

New member
נגיעה אחת רכה../images/Emo12.gif?

מתי היא שרה את זה? תצחק תצחק

pRimaVeriTaVIV

New member
עונה../images/Emo12.gif

מה שיר השבוע שלכם-של מירי בנות מה שיר השבוע שלכם-לא של מירי קליפה של איה כורם בילוי השבוע שלכם? שינה
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם? כל מה שמראים בערוץ שלוש מחצות עד חמש בבוקר סקופ השבוע שלכם? מה שחשבתי שהוא עוד הוא סאז ומה שחשבתי שהוא סאז הוא עוד
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] לא יודע ח ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו- שינה
משהו שהרס לכם את השבוע- שהעירו אותי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של מירי בזאפה
פגשת את מירי השבוע? שבוע הבא
אם כן- איך היה?

איריס מ

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם-של מירי כל השירים מה שיר השבוע שלכם-לא של מירי כל השירים של DAVID BISBAL
בילוי השבוע שלכם? אתמול בהופעה של עברי לידר סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם? "משימה בלתי אפשרית" סקופ השבוע שלכם? אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] דוד ביסבל
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו ספציפי משהו שהרס לכם את השבוע- אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין פגשת את מירי השבוע? לא שבת שלום לכולם

איריס מ

New member
צעקת ../images/Emo6.gif

"עברי תעשה לי ילד" למרות שאמרתי לך שבקשה כזו מעברי היא לא ריאלית

וגםםםםםם../images/Emo85.gif

"הוא מתפשטטט!! הוא מתפשט!! הוא מתפשט!" כשהוא בה"כ הוריד את הז'קט!
. *נדב הכוכב בוא תפרה אותי עכשיו
*

עונה../images/Emo27.gif

מה שיר השבוע שלכם-של מירי: אף אחת ושיר תקווה.
מה שיר השבוע שלכם-לא של מירי: אמממ הרבה
בילוי השבוע שלכם? הפגישה עם הפימו שלי, קניון ארנה...
סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם?
סקופ השבוע שלכם?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו- פימו, ואומנות בכלל!
משהו שהרס לכם את השבוע- שהסרט בדי וי די לא עובד!
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אני אמסגר את התמונה, אפסל בפימו וגם אעשה שרשרת מחרוזים... בקיצור, שבוע מלא יצירה!
פגשת את מירי השבוע? לא שבוע טוב

viko222

New member
נאמ נאמ נאמ

מה שיר השבוע שלכם-של מירי-שיר לשירה מה שיר השבוע שלכם-לא של מירי-השיר החדש של נלי פורטדו בילוי השבוע שלכם?-לא משו מעניין סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם?-נמממ חדשות! סידרה חזקה ;) סקופ השבוע שלכם?-שבאסה להיות חסה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-תמונות של בריטני בהריון
ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו-נאמ כלום משהו שהרס לכם את השבוע-שלא יצא לי לדבר עם דנה :( משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מחר ממדיון,אבל אסור לי להכנס למים:( ולא אני לא במחזור! הפירסינג עדיין לא מוחלם מספיק פגשת את מירי השבוע לא! הלוואי אם כן- איך היה?

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifלמה היא מצטלמת../images/Emo15.gif

ככה
לא שהתמונה לא יפה היא באופן מפתיע..חביבה
אבל עדיין
תשבי בבית ותהיי בהריון כמו כל אמא נורמלית

viko222

New member
מה השטות הזאת להיות "אמא נורמלית"?

חחחחחחחחחח זה הרג אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה שלא תצטלם זה מזכרת :)) מלא מפורסמות מצטלמות ככה,ויש חלק שמצטלמות מניקות את התינוק שלהם גוף של אישה בהריון/מניקה זה הכי יפה שיש! וזה לא נראה ארוטי :)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif

הייתה כתבה עליה בפנאי פלוס מעניין לקרוא

למעלה