סיכום שבועי!

אניייייייייייייייייי../images/Emo9.gif../images/Emo203.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע: האלבום החדש של הפו פייטרס (סליחה על ההיבריש) - האדם שעשה לכם את השבוע: אין בנאדם ספציפי.. אבל שבוע מעולה
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): לא זוכרת
- דבר שהשגתם השבוע: כסף!
ועוד כל מיני דברים נחמדימים.
- מאכל השבוע: ממ, מרק DD: - משהו שהרס את השבוע: אין אין ואין!
-כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שתהיה שביתה אמןןןןןןןןןןןן. -תמונת השבוע: יאלה
שבוע נפלא שיהיה

DelbariX

New member
אחלה שבוע

השבוע שעבר - שיר השבוע: Sum 41 - underclass hero - האדם שעשה לכם את השבוע: רן ארז, ואני בכלל לא אטרח לבדוק כמה לפניי כתבו אותו גם - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) I'm too awake for this to be a nightmare (sum 41/over my head) - דבר שהשגתם השבוע: פוסטר של סאות'פארק D: - מאכל השבוע: בלינצ'ס :O - משהו שהרס את השבוע: לא היה -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שהשביתה תימשך.. -תמונת השבוע:

DEANC

New member
../images/Emo26.gif

השבוע שעבר
- שיר השבוע: מוניקה סקס 180 (אני לא יודע אם דווקא של השבוע הזה אבל הוא בטוח היה מתישהו
)
- האדם שעשה לכם את השבוע: לרעה: המורות לביו' פיזיקה, ספורט וערבית. ימח שמה של ההסתדרות.
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) צ'אק נוריס ישן עם מנורת לילה. זה לא בגלל שהוא מפחד מהחושך, זה בגלל שהחושך מפחד ממנו.
- דבר שהשגתם השבוע: לא משהו מיוחד.
- מאכל השבוע: דברים שמוסיפים להם הרבה סוכר ותמצית וניל.
- משהו שהרס את השבוע: המורים מההסתדרות
-כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: מי יתן ומורי ההסתדרות ישבתו ו/או יעברו לארגון ו/או יעברו תאונה נוראה (טפו טפו טפו
(עלק)).

amiti860

New member
השבוע שלי ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: חמאה- יוני בלוך - האדם שעשה לכם את השבוע: אנשים נחמדים
והיו כל כך הרבה השבוע. - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): אין לי - דבר שהשגתם השבוע: שהשגתי? שום כלום - מאכל השבוע: פסטה
- משהו שהרס את השבוע: הייתי חולה.
-כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: בא לי עוד קצת שביתה. -תמונת השבוע: אני בהוספת תגובה מהירה, ואין לי כוח לעבור. אולי אחרכך

../images/Emo84.gifחרא שבוע...

- שיר השבוע: כנראה משהו של הבנות נחמה.. - האדם שעשה לכם את השבוע: סבא וסבתא - משפט השבוע: הנה, היא בסדר, לא צריך אמבולנס. - דבר שהשגתם השבוע: כאבי תופת? - מאכל השבוע: מרק של סבתא - משהו שהרס את השבוע: חולה חולה חולה -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: תתקשר כבר.

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifשבוע סביר.

השבוע שעבר - שיר השבוע: כל הדיסק של היהודים - פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: ויאולטה - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) : לא יודעעתתת.... - דבר שהשגתם השבוע: חברות טובות חדשות =] - מאכל השבוע: פופקורן - משהו שהרס את השבוע: רותם הבריזה לי וממש חיכיתי לה. -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שיהיה טוב, שאני לא אריב עם אמא, שויאולטה תחזור מהמשלחת מהר, שאני אמצא עבודה ויהיה לי כסף. -תמונת השבוע: לא עולה =\\ שבוע טוב לכולם :]

Miss RockRose

New member
לא באלי לישון:S../images/Emo210.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע:stop crying yoyr heart out - Oasis - האדם שעשה לכם את השבוע:אממ יש כמה:) - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש)Take A Look At Me Now - do yourself a favour & don't:S - i'm ill & i feel and look like shit - דבר שהשגתם השבוע:צינון(?)סתםם:p הרבהצחוקיםXDD - מאכל השבוע:מרק - משהו שהרס את השבוע:המחלה הפיכסה הזו:S -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא:יהיה טוב:) -תמונת השבוע:----- הודגש באמצעות מדגישומטיק

ללוווש

New member
../images/Emo9.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: יש המון! אפשר לראות פה: www.lastfm.com/user/lalimusic/ - האדם שעשה לכם את השבוע: אבא. פלא חדש :p - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) כל שיר אמיתי הוא נס - דבר שהשגתם השבוע: פלאפון חדש
- מאכל השבוע: מרק!@#$ סוף סוף חורף - משהו שהרס את השבוע: ריבים... -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שיהיה שבוע טוב P: -תמונת השבוע: אין...

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifשבוע טוב

השבוע שעבר - שיר השבוע:שרליה - האדם שעשה לכם את השבוע:אין ספציפית - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) "הלכתי לאכול! נדבר מחר!" (נויאמגניבה) - דבר שהשגתם השבוע:חופש? - מאכל השבוע: שניצל XL של טבעול זה טעים - משהו שהרס את השבוע: היום אני לא ממש מרגיש טוב.. אני שונא את ההרגשה הזו:X -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: ב2 מילים: חזרות והופעות -תמונת השבוע:

קצת באיחורר אבל שווה!!

השבוע שעבר - שיר השבוע:"Lighthouse Family - High" - האדם שעשה לכם את השבוע:פלג המריך החדש..... - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש):"בעירק היו יורים בך..." - דבר שהשגתם השבוע:ילדים חמודים בכיתה א'!! - מאכל השבוע:בעיקר ג'נק.... - משהו שהרס את השבוע:אין חיה כזאת!!!! -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: -להיות במלחקת נוער!! -שביתה שתימשך !! -גיוסים... -להדריייך!!!
ויש עוד.....מלאאאא

למעלה