סיכום שבועי!

סיכום שבועי!../images/Emo215.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: -תמונת השבוע: תענו!! ושבוע טוב!

שלי :)

השבוע שעבר - שיר השבוע: אממ לא יודעת :ם - האדם שעשה לכם את השבוע: מממממ אין :) אולי יו"ר ארגון המורים בגלל השביתה שהחליט עליה - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש) ממ אין לי - דבר שהשגתם השבוע: חופש? - מאכל השבוע: פרוזן יוגורט
- משהו שהרס את השבוע: ממממממ לא יודעת :ם -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שיהיה חופש בע"ה.. מקווה שיהיה כיף.. -תמונת השבוע: אני אחפש ואוסיף עוד מעט

שבת שלום:)../images/Emo110.gif

השבוע שעבר - שיר השבוע: Keane - Somewhere Only We Know - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ השבוע יש הרבה
אחותי, חברה, ידיד, והספרXD - משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): "יש להם יום ניסויים ביום שני" אני בפרץ חוכמה או משוXD [זה אמור להיות נישואים
] - דבר שהשגתם השבוע: ממממ קניתי כמה דברים נחמדים היום וגם התספורת:p - מאכל השבוע: מממממ אורז
- משהו שהרס את השבוע: לא נראה לי שהיה כזה
טפו טפו טפו. -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שתהיה שביתה!! ושיהיה שבוע טוב

עדידוש

New member
אניייי../images/Emo9.gif שבת שלום!

השבוע שעבר - שיר השבוע: one love-של מרי ג'יי בלייג' ושל יו טו
- האדם שעשה לכם את השבוע: אין כלכך
אולי סתיו עם השגעונות שלה חח אבל זה רגיל
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): נועה: "וווואי. בטח מה זה עומד לי פה." [היא התכוונה לפוני שלה.] "נועה, יש לך הרבה שערות." נועה: "ממ..לא נורא!" [הכוונה הייתה לשערות שעפו עליה מהחתולה של סתיו
וזה נשמע מצחיק] - דבר שהשגתם השבוע:קנינו מתנה מושלמת לסתיו, ומאה שקל, חח. - מאכל השבוע: התבשיל אורז עם ירקות שאבא שלי עשה היה ממש טעים
- משהו שהרס את השבוע:
לצערי משהו גדול וחשוב -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שיהיה עמוס בשביתות ושאני אסיים בו תשיעורים שלי.
-תמונת השבוע: זה אף פעם לא מעלה לי תמונה אז אני מוותרת

שלי

השבוע שעבר - שיר השבוע: Sonique - Fly So High,Touch The Sky - האדם שעשה לכם את השבוע: נממ.. הכלבים שלי נחשבים?
- משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): "יש ביום רביעי שביתה לתיכונים" אמרו בחדשות. הספיק כדי להעלות על פניי חיוך
- דבר שהשגתם השבוע: קניתי עוד כמה חולצות לבצפר - מאכל השבוע: צימוקים
- משהו שהרס את השבוע: נתנו הרבה שיעורים בגלל השביתה. -כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: שיהיה שבוע טוב -תמונת השבוע: אני אוהבת להתעסק באומנות ולאחרונה התחלתי לנסות דברים חדשים. הכנתי מחרוזים צורת שמש וירח, מה אתם אומרים?

Ogakor

New member
עונה למרות שיש עוד 25 שעות עד לשבוע הבא..

השבוע שעבר:
שיר השבוע: פרפרים לבנים - מאיר בנאי, Nicole Kidman & Robbie Williams - I Love You, Travis - Sing
האדם שעשה לכם את השבוע: השדרן ברדיו שהודיע שיש שביתה
משפט השבוע (משהו מציק או מרגש): "ארגון המורים הודיע כי יסרב להצעת שרת החינוך ויפתח בשביתה ללא הגבלת זמן ממחר.."
דבר שהשגתם השבוע: [מה שבטוח שעות שינה זה לא יהיה..] פעולה ראשונה שהלכה מצוין, והיה באמת כיף.
מאכל השבוע: סושי
ללא ספק!
משהו שהרס את השבוע:
כמה מילים (מה שבאלכם ) על שבוע הבא: הולך להיות עמוס ביותר..
תמונת השבוע:

למעלה