סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo210.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

sheikale

New member
תאשרי אותי במסנג'ר

מעיין , אני הכנסתי אותך למסנג'ר שלי ואת לא מאשרת אותי.... חבל

1אורטלוש

New member
שליי>>

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? אתה הכוכב :] מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? In_Your_Eyes-ההוא ששמתי בפורום...לאדעת מה מי מו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע - אתמווול אמאאא איך אני אוהבתותווווו
משהו שהרס לכם את השבוע- ממממ נראליי שכלום :] משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ראשון&שני&חמישי-טרורררר מסר לאומה-אנלאאא מצליחה לישוןןןןןן :( רררר שבת שלום לכם! ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לכולם

עונהה..

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?>>הלב שלי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?>>אין אחד, חרשתי על הדיסק של רוני.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>>>השבוע אין.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו->>הפרקים של השמיניה, איזה מתחחח... משהו שהרס לכם את השבוע->>מבחן דפוק במדעים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא->>חתימות על הדיסק של רוני! מסר לאומה->>תקנו את הדיסק של רוני!! [רק למי שאוהב אותה כמובן..] ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..
>>לא יודעת..אני לא הרבה זמן בפורום כך שאני לא כל כך מכירה את כולם..יקח זמן..
וואי נראה לי מזה עשיתי בלאגן עם כל ההדגשות האלה..חח הודגש באמצעות מדגישומטיק
הודגש באמצעות מדגישומטיק

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? אתה כן מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? לאן שלא תלכי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-המפגש עם הבנות משהו שהרס לכם את השבוע- אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-התחלת ילדות רעות מסר לאומה-תצביעו 11 בקדם
לכל הבנות על המפגש ולדור

שלי-

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?אתה הכוכב. מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?סוכריה-רוני וכמה אהבה של הגיים בויז מהקדם:\ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> זו
והתמונה של הלוי עם אילנה מהמפגש:] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- המפגש ברחובות=] וג'אטקס הסרט חחח קורע! משהו שהרס לכם את השבוע-ממ לא נראה לי(תתפלאו
) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שיעבור כבר!! מסר לאומה-דיימנדז לאתונה:) ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..שמולע

MC MoRaNa

New member
עונה:]

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?אתה הכוכב מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?מחר- אביב גפן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>אמ, אין.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-סוף העולם שמאלה, סרט מדהים משהו שהרס לכם את השבוע-אממ..לא משנה:\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לא משו מיוחד מסר לאומה-"שומדבר פה לאפייר, מי שהכי משקיע ומגיע לו משו, הוא זה שלא מקבל את זה" ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..למעיני:]

למעלה