סיכום שבועי

shoham95

New member
סיכום שבועי../images/Emo204.gif

תודה לאור שהזכיר לי
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
השיעור הכי מעניין שהיה השבוע:
תוכניות לסופ"ש:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
השאלה המשתנה- איפה היה הטיול שנתי הכי שווה שלכם? -שאלון OFF- בוקר או ערב? שוקולד או מסטיק?
או
? מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בחיים? אוהבים גשם? חורף או קיץ? טלוויזיה או מחשב? מוזיקה או סרטים? זכרון חזק מהילדות? השיר האחרון ששמעתם? דבר טוב שקרה לכם לאחרונה? יש לכם חדר לבד? אוהבים את החדר שלכם? משהו להוסיף? מדגישומטיק לנוחיותכם: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

מסכמ"שת ../images/Emo3.gif

כי מאז שלחברה שלי אין פייס אנחנו קובעות שעות לדבר במסן וזה ממש לא מגניב שאני צריכה לחכות לתשע וחצי עשר חח דבר טוב שקרה השבוע: קניתי בגדים
דבר רע שקרה השבוע: מצברוח דפוק כזה
שיר השבוע: אנבל לי - יוני בלוך
אלבום השבוע: זה.. שאלות כאלה ספר השבוע: שאף פעם משום מה סרט השבוע: אין לי באמת תשובה אליהן
סדרת השבוע: אני רואה את כל מה שמשדרים בהוט 3 חח דבר מצחיק שקרה השבוע: קטעים מפגרים שלי ושל אחותי חחחחח ציטוט השבוע: *נכנסת לסלון עם כרית בתוך החולצה (בתור בטן) כשאני רואה טלוויזיה ונעמדת מולי* אני: "מה?" היא: "וואט וואט?! איטס אוור בן בכור, ברוך מקלארן!" חחחחחחחחחחחחחחחחח ענק נו זה מהפרסומת ההיא שהיתה ליס XD השיעור הכי מעניין שהיה השבוע: לאזוכרת כבר
תוכניות לסופ"ש: לזה שנגמר? בעיקרון תכננתי ללמוד ללשון אבל.. מה לומדים בלשון? משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לא להיכשל בלשון השאלה המשתנה- איפה היה הטיול שנתי הכי שווה שלכם? בכתה ח' במצדה הזאת חח המסלול היה ארוך ומייגע אבל הטיול והחברה היה שווה
-שאלון OFF- בוקר או ערב? ערב, לילה, מה שיותר מאוחר שוקולד או מסטיק? שוקולד או ? אין לי כוח לעלות לראות מה היה פה חחחחח מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בחיים? פגשתי את סימפל (פלאן) ואת מוקי, ובכללי הייתי בהופעה שלהם
אוהבים גשם? ברור חורף או קיץ? חורף טלוויזיה או מחשב? מחשב חחחחחח מוזיקה או סרטים? מוזיקה
זכרון חזק מהילדות? אני לא אוהבת זכרונות חחח השיר האחרון ששמעתם? בדרך לגהנום - יוני בלוך דבר טוב שקרה לכם לאחרונה? הבגדים וזה
יש לכם חדר לבד? יאפ אוהבים את החדר שלכם? לגמרי
משהו להוסיף? יש לי פיפי הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

or19951

New member
ס סי סיכ סיכו סיכום שבועי! ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע: אסיפת הורים- לא היה כזה גרוע דבר רע שקרה השבוע: םעולה שהתחילה טוב ונגמרה רע. :/ שיר השבוע: בעיקר שירי בלאק אייד פיז אלבום השבוע: --- ספר השבוע: דן בראון/נקודת ההונאה סרט השבוע: פעם הייתי סדרת השבוע: משפחה מודרנית דבר מצחיק שקרה השבוע: --- ציטוט השבוע: --- השיעור הכי מעניין שהיה השבוע: לא היה תוכניות לסופ"ש: עבר
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מיוחד השאלה המשתנה- איפה היה הטיול שנתי הכי שווה שלכם? ממ כל שנה זה לאותו מקום /: בוקר או ערב? ערב. שונא בקרים ! שוקולד או מסטיק? החלטה קשה!
נלך על מסטיק
או
?
מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בחיים? ממ לא יודע
אוהבים גשם? כן, מאד חורף או קיץ? חורף!!
טלוויזיה או מחשב? מחשב מוזיקה או סרטים? אי אפשר להשוות בכלל. זה מלח וזה פלפל. זכרון חזק מהילדות? עזבו, מביך
השיר האחרון ששמעתם? meet me halfway דבר טוב שקרה לכם לאחרונה? כל מיני דברים קטנים כאלו יש לכם חדר לבד? כן אוהבים את החדר שלכם? עד לפני חצי שנה לא אהבתי אותו. ואז החלטתי לעשות לו מייקאובר (ממש היפה והחנון
) ועכשיו הוא הרבה יותר נורמלי משהו להוסיף? לא

../images/Emo187.gif../images/Emo164.gif

גם אתם רוצים לרצוח את הרצל? דבר טוב שקרה השבוע:יום עבודה בקולנוע :) דבר רע שקרה השבוע:כל השבוע הזה בערך שיר השבוע:העיקר הבריאות-יוני בלוך אלבום השבוע:
ספר השבוע:אשתו של הנוסע בזמן סרט השבוע:לא היה לי זמן.. אבל סרט שראינו לפני שבועיים- "העד" סרט טוב תראו אותו סדרת השבוע:לא היה לי זמן.. :\ דבר מצחיק שקרה השבוע:מסיבת הפתעה לחברה שלי ציטוט השבוע:אין ממש.. השיעור הכי מעניין שהיה השבוע:קולנוע תוכניות לסופ"ש:לעשות משו עם החברים... משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:שיהיה טוב :) השאלה המשתנה- איפה היה הטיול שנתי הכי שווה שלכם?נראה בים המלח -שאלון OFF- בוקר או ערב?ערב שוקולד או מסטיק?שוקולד או ?
מה הדבר הכי מגניב שעשיתם בחיים?לא יודעת.. אוהבים גשם?מאוד חורף או קיץ?חוורף טלוויזיה או מחשב?מחשב מוזיקה או סרטים?אוי קשה נראלי שמוזיקה זכרון חזק מהילדות?שכל יום שישי היינו מכינים חלות והגננת הייתה באה ואוכלת מהבצק שלנו עוד לפני שהכנסנו לתנור
השיר האחרון ששמעתם?חח עכשיו העיקר הבריאות- יוני בלוך דבר טוב שקרה לכם לאחרונה?95 במבחן בקולנוע :) יש לכם חדר לבד?אהא :) אוהבים את החדר שלכם?ת'אמת לא ממש אבל עוד מעט אני עוברת לחדר של אחותי =] משהו להוסיף?נדפק לי המסן :(

למעלה