סיכום שבועי

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי../images/Emo195.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שיהיה שבוע קל וטוב!:]

שיר m

Well-known member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: אה, כבר שכחתי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: היו כל מני... ספר השבוע: כמה טוב לחיות, עוד לא סיימתי סרט השבוע: "יום אחד" מומלץ בהחלט סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: הסינגל החדש של סקעת ציטוט השבוע: VAMOS RAFA תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: יש הרבה..:) שבוע מוצלח

שיר m

Well-known member
מה מתי? השבוע. בקולנוע.

סרט מצויין אבל המלצה אישית שלי, לקרוא קודם את הספר. זה כל כך הרבה יותר.

ranch22

New member
אם הספר

הרבה יותר אז לא עדיף קודם את הסרט ואז את הספר? כדי לא להתאכזב...

שיר m

Well-known member
התכוונתי להגיד,

שהספר הרבה יותר תורם לסרט. אבל זו רק דעתי. באופן כללי אני מעדיפה תמיד לקרוא קודם את הספר ואח"כ לראות את הסרט. כי אחרת את באה לספר והדמויות כבר מקובעות לך בראש כמו בסרט...

ranch22

New member
אני תמיד מתאכזבת

כשהסרט פחות טוב מהסרט, זה פשוט הורס את כל החוויה. ראי ערך "שומרת אחותי" שהשינויים שם קיצוניים ו"אשתו של הנוסע בזמן" שפשוט שינה את הסוף וגם לא מצליח לתאר באמת את מה שעובר בספר ועוד מליון דוגמאות.

שיר m

Well-known member
אז הסרט הזה לא מקלקל

אבל עדיין, ספר של איזה 400 עמודים, קצת קשה להכניס הכל...

../images/Emo85.gif

היום הכי טוב בשבוע: אתמול הדבר הכי טוב שקרה השבוע: קיבלתי דמי הבראה בעבודה ללא כל ציפייה. ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: חי בלהלהלנד, חבל שנגמר. שיר\\דיסק השבוע: דודו טסה- "איזה יום" ציטוט השבוע: "איזה יום, איזה יום עבר עליי, זה קצת יותר מידי". תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: לקנות לעצמי, ולהתפנק עוד מעט יומולדת 30
שבוע נפלא ורגוע לכולם

ranch22

New member
סכמ"ש

היום הכי טוב בשבוע:רביעי וחמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:סינמה סיטי, יום הולדת של חבר קרוב ונסיעה עם חבר קרוב ועוד שיחה עם חבר טוב. ספר השבוע:- סרט השבוע:"ממלכת החיות", לא מומלץ. סדרת השבוע:החיים זה לא הכל, לא רוצה שיגמר :( שיר\דיסק השבוע:"תיבה 530 - מירי מסיקה, אש - משה פרץ ואוהד חיטמן. ציטוט השבוע:"ורק שיהיה לי טוב אליו להתעורר, ושיאהב אותי, יאהב אותי, יאהב, עד גדותיו." מתיבה 530. תמונת השבוע:שוב, גדול מדי. משהו לצפות לו השבוע:סוף סוף מתנת יום הולדת לאבא, אולי ירושלים, ואולי גם פגישה עם חבר אחרי הרבה הרבה זמן.

ranch22

New member
משעמם

ממש אבל. לפחות לי, ולעוד 20 אנשים שחלקם יצאו באמצע, והחלק השני פשוט נשאר וסבל ברעש. אבל האיש דווקא אמר שהוא "בסדר"

ZoHaRoT

New member
מסכמת סופסוף

היום הכי טוב בשבוע: רביעי ושבת... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: עשיתי את הדבר הנכון. ספר השבוע: עדיין קוראת את "ספריית הצללים" סרט השבוע:-- סדרת השבוע:הפיג'מות... קרועים:p שיר\דיסק השבוע: טיילור סוויפט- כל הדיסק החדש בעיקרון ציטוט השבוע:-- תמונת השבוע: אין לי פה על המחשב... אני אעלה בע"ה ביום שישי משהו לצפות לו השבוע: המממ... שיהיה קל וכיף...

למעלה