סיכום שבועי

איריס מ

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם-של מירי? כל השירים. מה שיר השבוע שלכם-לא של מירי? "איתי". בילוי השבוע שלכם? היום ב"עזריאלי". סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם? "חברים". סקופ השבוע שלכם? אין. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] של ענבל. ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע,ואתם רוצים להמליץ עליו- אין משהו מיוחד. משהו שהרס לכם את השבוע- אין. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין. פגשת את מירי השבוע, איך היה? לא פגשתי (מירי, אנחנו צריכות לעשות משהו בעניין
). איזו הופעה קרובה של מירי אני הולך? ההופעה ב"זאפה", לא אוכל להגיע, מי שיהיה שם שיהנה
סופ"ש נפלא שיהיה

I מ י ר ב I

New member
אז את באה לזאפה או לא?

השאלה היתה לאיזה הופעה קרובה את מגיעה ולא הבנתי למה התכוונת בתשובה...

איריס מ

New member
למעשה התכוונתי

שאני מודעת לזה שיש הופעה ב"זאפה" ואמנם אני לא מגיעה אבל מי שכן יהיה בהופעה שיהנה, למרות שאין לי ספק בכך

Rony 05

New member
מה נגמרו הכרטיסים?!

דודה שלי ובנים שלה(בני דודים שלי) יתאכזבוו.... בדיוק היום דיברתי איתה (חחחח היא הלכה להופעה של עברי לידר ואפרת גוש גם היתה ושרה איתו,ושהיא סיפרה שהיא נורא אהבה את זה..אז בהקשר של זה) אמרתי לה שיש הופעה של מירי בזאפה,והיא אמרה שהיא רוצה ללכת עם 2 הבנים(אחד בא-' והשני בה')ודווקא חשבתי שכשהיא תשמע את המחיר היא לא תרצה(כי אחרי הכל,זה לא כזה זול,במיוחד לא 3 כרטיסים) ,אבל היא אמרה שהיאא רוצה להזמין.. אז חבל.....מה באמת נגמרו?

Rony 05

New member
אפילו אחד בשבילך אין!?

איך אבל... אולי מישהו כאן קנה והוא לא הולך בסוף...

pRimaVeriTaVIV

New member
אממממממ תרשי לי לתקן את עצמי

תראי, בעיקרון יש כרטיסים, אבל זה כרטיסי בר... ז"א, לשבת בבר, עם המשתכרים למיניהם, שזה גם האזור עישון... והאמת שאני צריך שניים
ויכול להיות שמישהו מפה קנה ולא הלך בסוף, אבל מישהו אחר כבר קנה
אני נורא מקווה שיבטלו, אני ממש ממש ממש ממש ממש רוצה ללכת להופעה הזאת

Rony 05

New member
אני מאוד מקווה בשבילך

ובטח שאל תהיה עם המעשנים והמשתכרים... אני גם לא הולכת,סתם שתדע...

למעלה