סיכום שבועי

shoham95

New member
סיכום שבועי ../images/Emo192.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
תוכניות לסופ"ש:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
השאלה המשתנה- איך היה בסוכות? -שאלון OFF- (לא אני כתבתי) שם: מזל: צבע אהוב: צבע עיניים: צבע שיער: גובה: זמר: זמרת: להקה: שיר אהוב: שיר שנוא: עונה מועדפת: חיה אהובה: חמוץ או מתוק? חריף או מלוח? תלתלים או חלק? שחור או בלונדיני? כסף או זהב? שחור או לבן? אדום או ורוד? צהוב או כתום? כחול או ירוק? סגול או חום? מסנג'ר או אייסי? מה השעה עכשיו? איזה יום היום? מאכל אהוב: שתייה אהובה: מאכל שנוא: עיר אהובה: שחקן אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: ספר אהוב: מה המקום המועדף עליך בארץ? את/ה רגיש/ה לדגדוגים? מקלחת או אמבטיה? סרט אימה או סרט קומדיה? כפתורים או ריצ'רץ'? DVD או וידיאו? עט או עיפרון? פורים או פסח? הארי פוטר או דראקו מאלפוי? מדגישומטיק לנוחיותכם: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

MoRi72

New member
שאלון off

שם: מור מזל: קשת צבע אהוב: כחול צבע עיניים: חום שחור צבע שיער: חום שחור גובה: 1.60.. אני יודעת..נמוכה XD זמר: ג'ייסון דרולו . :] זמרת: טיילור D: להקה: mCfly שיר אהוב: break your heart שיר שנוא: love the way you lie עונה מועדפת: קיץ :) חיה אהובה: סוס . חמוץ או מתוק? מתוק . חריף או מלוח? מלוח . תלתלים או חלק? תלתלים . שחור או בלונדיני? שחור . כסף או זהב? כסף . שחור או לבן? לבן . אדום או ורוד? אדום . צהוב או כתום? כתום . כחול או ירוק? כחול . סגול או חום? סגול . מסנג'ר או אייסי? אייסי . מה השעה עכשיו? 38 : 10 איזה יום היום ? שישי מאכל אהוב: פיצה . שתייה אהובה: תותבננה . מאכל שנוא: בשר . עיר אהובה: ירושלים :) שחקן אהוב: לוקאס תיל ! ♥ תוכנית טלוויזיה אהובה: iCarly . ספר אהוב: הארי פוטר . מה המקום המועדף עליך בארץ? לונה פארק..או דברים בסגנון . את/ה רגיש/ה לדגדוגים? לא. מקלחת או אמבטיה? מקלחת . סרט אימה או סרט קומדיה? קומדיה. כפתורים או ריצ'רץ'? כפתורים . DVD או וידיאו? DVD עט או עיפרון? עט . פורים או פסח? פורים . הארי פוטר או דראקו מאלפוי? הארי פוטר :)

MoRi72

New member
סיכום שבועי !

דבר טוב שקרה השבוע: יצאנו לחופש. :) דבר רע שקרה השבוע: וואו . הרבה ! שיר השבוע: airplanes אלבום השבוע: -- ספר השבוע: הולך הרוח . סרט השבוע: לא יצא לי לראות.. סדרת השבוע: goosip . כי glee עוד לא יצא לי לראות XD דבר מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת =/ ציטוט השבוע: -- תוכניות לסופ"ש: לנוח ? ! משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: כיף D: השאלה המשתנה- איך היה בסוכות? עד עכשיו..סבבה ! :]

shoham95

New member
עונה ../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע: חופש
דבר רע שקרה השבוע: הממ, לא יודעת. שיר השבוע: כל האלבום של אדיר והילדות, תאטרון רוסי, מתי נתנשק, כלום לא עצוב- אביתר בנאי. אלבום השבוע: אדיר והילדות. ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע: HIMYM דבר מצחיק שקרה השבוע: לא עולה לי כלום עכשיו. ציטוט השבוע:
תוכניות לסופ"ש: להיות אצל סבא וסבתא. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: חופש ועוד כל מיני דברים שלא בטוח יקרו- ואני לא רוצה לפתוח פה לשטן
השאלה המשתנה- איך היה בסוכות? כיף
-שאלון OFF- שם: שהם. מזל: גדי. צבע אהוב: תכלת. צבע עיניים: חום, ויש אומרים חום- ירוק
צבע שיער: שטני. גובה: לא יודעת, משהו בסביבות 1.67 אני חושבת. זמר: יש הרבה. זמרת: כל מיני. להקה: יש הרבה. שיר אהוב: כנ"ל
שיר שנוא: כל מיני. עונה מועדפת: אביב. נראה לי
חיה אהובה: באופן כללי לא ממש אוהבת חיות, אבל אם כבר אז... אוגר? חמוץ או מתוק? מתוק. חריף או מלוח? חריף. תלתלים או חלק? גם וגם
שחור או בלונדיני? לא יודעת. כסף או זהב? כסף. שחור או לבן? שחור. אדום או ורוד? אדום. צהוב או כתום? כתום. כחול או ירוק? כחול. סגול או חום? חום. מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר. מה השעה עכשיו? 13:09 איזה יום היום? שישי. מאכל אהוב: שוקולד
אבל זה לא בריא
שתייה אהובה: מים. מאכל שנוא: כל מיני. עיר אהובה: ירושלים
שחקן אהוב: לא יודעת. תוכנית טלוויזיה אהובה: לא יודעת. ספר אהוב: כל מיני
מה המקום המועדף עליך בארץ? ירושלים/ צפון/ הבית שלי. את/ה רגיש/ה לדגדוגים? כן, בערך. מקלחת או אמבטיה? מקלחת. סרט אימה או סרט קומדיה? קומדיה. כפתורים או ריצ'רץ'? תלוי. DVD או וידיאו? DVD עט או עיפרון? עט עפרון
פורים או פסח? פורים. הארי פוטר או דראקו מאלפוי?
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

IפסטרמהI

New member
עוונה D:

דבר טוב שקרה השבוע: חופשששש D: דבר רע שקרה השבוע: היה בוחן במתמטיקה והלך רע ;[ שיר השבוע: צליל מכוון-יצחק קלפטר שלמדתי לנגן D: אלבום השבוע: מממ לא יודעת ספר השבוע:
סרט השבוע: לא ראיתי סרט נראה לי.. סדרת השבוע: ER
ויומני הערפד
דבר מצחיק שקרה השבוע: אממממ כל מיני.. לא משהו ספציפי ציטוט השבוע:
תוכניות לסופ"ש: לנוחחחחחחחחח משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לנוח ולהפגש עם אנשים שלא פגשתי מלא זמן :) השאלה המשתנה- איך היה בסוכות? היה טעיייים. -שאלון OFF- (לא אני כתבתי) שם: נטע מזל: דגים צבע אהוב: אדום צבע עיניים: חום צבע שיער: חום קקי גובה: 1.55 $: זמר: מוקי אהוביייייי
זמרת:
להקה: ואו יש מלאאאא.. הדג נחש, אירוסמית', התקווה 6, שייגעצ ועוד כל מיני D: שיר אהוב: מאז ומתמיד- I DONT WANNA MISS A THING של אירוסמית' שיר שנוא: לא שונאת שום שיר ספציפי עונה מועדפת: קיץ D: חיה אהובה: איכס. לא אוהבת חיות חמוץ או מתוק? מתוק חריף או מלוח? מלוח תלתלים או חלק? תלתלים שחור או בלונדיני? שחור כסף או זהב? כסף שחור או לבן? שחור אדום או ורוד? אדום צהוב או כתום? כתום כחול או ירוק? שאלה קשה.. תלוי איזה גוון XD סגול או חום? תלוי מתי.. מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר מה השעה עכשיו? 14:25 איזה יום היום? יום שישי מאכל אהוב: שייק פירות XD שתייה אהובה: שייק פירות. מאכל שנוא: עגבניותת עיר אהובה: ת"א שחקן אהוב: צ'אד מייקל מוריי
תוכנית טלוויזיה אהובה: כרגע ER ספר אהוב:
מה המקום המועדף עליך בארץ? הקיבוץ שבו אני גרה את/ה רגיש/ה לדגדוגים? ממש לא מקלחת או אמבטיה? מקלחת סרט אימה או סרט קומדיה? קומדיה כפתורים או ריצ'רץ'? לא יודעת DVD או וידיאו? DVD כמובן עט או עיפרון? עפרון פורים או פסח? פסח הארי פוטר או דראקו מאלפוי? הארי פוטר כמובן! שבוע טוב לכולם :)

or19951

New member
סכמ"ש מהיר מספרד :)

דבר טוב שקרה השבוע: ספרד!
דבר רע שקרה השבוע: אממ שהבאתי ממש מעט בגדים ארוכים וקר כאן שיר השבוע: מדברים- נינט אלבום השבוע: - ספר השבוע: שעות מתות/אורי אדלמן - סיימתי, מומלץ מאד! סרט השבוע: הסרט הדרכה במטוס?
סדרת השבוע: לא ראיתי כלום. הכל מדובב לספרדית! דבר מצחיק שקרה השבוע: כל מיני דברים מצחיקים בטיול ציטוט השבוע: -- תוכניות לסופ"ש: ברצלונה משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: חזרה לארץ השאלה המשתנה- איך היה בסוכות? מעולה

למעלה