סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo189.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

נועוW

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo214.gifעונהה../images/Emo214.gif../images/Emo95.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)
ניגע אל החלום
מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)
שוחה מכאן-אלון ז'אן
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
דווקא השבוע אין לי משו
משהו שהרס לכם את השבוע
הידיעה שיהיה לי מבחן מתישהו השבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
שוק
מסר לאומה
תזרמו עם החיים

sukrazit

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? נאמר כבר הכל מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)? קלי קלארקסון כל השירים שלה!! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> הנה רן קטן איזה חמוד!!! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא אין משהו שהרס לכם את השבוע- אין.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין משו מיוחד מסר לאומה- אין...

עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של רן)? בעירי(ראיתי מהמפגש מעריצים וכל הזמן שרתי
) מה שיר השבוע שלכם (לא של רן)?מה שיר השבוע שלכם (של רן)? pump it-black eyed peas ואז תבואי-הראל מויאל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ממממ לא זוכרת.. משהו שהרס לכם את השבוע-בוחן פתע בביולוגיה שיכולתי לקבל בו 100 בקלות
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ללכת לחברות שלי לישון ללכת לקניון לידם ובדרך לבקר את בני דודים שלי שלא ראיתי המוןןןן זמן(קטנים כאלה חמודים
) מסר לאומה-הכל לטובה

למעלה