סיכום שבועי

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי../images/Emo188.gif

הייתי בטוחה שכבר פתחתי אחד....
היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע טוב!

שיר m

Well-known member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: לא זוכרת ממש... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גלעד שליט חזר הביתה ספר השבוע: אין. אני לא קוראת בזמן האחרון... סרט השבוע: אין לצערי סדרת השבוע: דקסטר שיר\דיסק השבוע: עידן עמדי- "עכשיו" ו"ישראל" (אני חוזרת על עצמי, ידוע) ציטוט השבוע: "הראש מקשיב הלב לאט מתאושש" (מהשיר "עכשיו") תמונת השבוע: זוהר, יש תמונה של הבראוניז? משהו לצפות לו השבוע: גשם, הלוואי שבוע מוצלח

ZoHaRoT

New member
מסכמת שבוע...

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: גלעד שליט באמת בבית... ספר השבוע: אני מספר ארבע- אחלה ספר, הופתעתי לטובה! סרט השבוע:-- סדרת השבוע: supernatural שיר\דיסק השבוע: כפיר אפשטיין- הדיסק החדש ציטוט השבוע: "גבום!"- (למתקשים- מדרגה) תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע:אממ... שישי שבת? כן שישישבת!

היום הכי טוב בשבוע: שלישי (שעבר) הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שגלעד שליט חזר מהשבי ספר השבוע: סרט השבוע: בעיה, לא היה.. סדרת השבוע: סרוגים 3 שיר\\דיסק השבוע: קרן פלס- "כל היתר חולף" ציטוט השבוע: " אז לא אמרנו: כשתגדל בהתחלה תזחל ואז תרוץ אחר כך תצטרף לאנשים הירוקים עם החוקים והסמלים שמכבידים על הכתף" תמונת השבוע: משהו לצפות לו השבוע: אם הייתי עונה אתמול, הייתי עונה שלים המלח, אבל כבר חזרתי משם<a target=_blank rel=nofollow>http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo13.gif> שבוע נהדר!

סתומה אני שכחתי להתקשר אלייך

היה כיף. חוץ מכמה דברים שהפריעו לי שם. (חייבת הרי תמיד להתלונן
) אני אדבר איתך כבר!

ranch22

New member
סכמ"ש

היום הכי טוב בשבוע:שני, שלישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:מסעדה בשני וסרט טוב עם האיש ואחיות שלו, כדורעף והכי טוב- החזרה של גלעד שליט הביתה. ספר השבוע:לפני השינה. קצת מפחיד שקוראים את זה ב2 בלילה. מעלה מחשבות כמו אחרי הסרט של "המופע של טרומן" סרט השבוע:משחקי שלטון - מעולה! סדרת השבוע:סרוגים 3 :) שיר\דיסק השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:שבוע אחרון לפני לימודים, פגישות חשובות :)

ranch22

New member
ועכשיו

עוד פעם אזעקה וגראד. לזה דווקא לא ציפיתי השבוע :(

למעלה