סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי!../images/Emo187.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שבוע טוב:]

ZoHaRoT

New member
טוב, אם אפחד לא מסכם אז אני אסכם:p

היום הכי טוב בשבוע: שבת כנראה... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברים ומשפחה ושופינגג:p ספר השבוע: התחלתי את "אני מספר 4"- הוא כתוב ממש ממש נחמד! סרט השבוע:-- סדרת השבוע: הפיג'מות... זה אשכרה נגמר! שיר\דיסק השבוע:איה כורם- הנה שוב. ציטוט השבוע: "הנה שוב אכלתי יותר מדי, אין לי כוח רצון" :p תמונת השבוע: נודלס.. חתולת הארווה:p משהו לצפות לו השבוע: אממ.. עוד טיפטיפה חופש:p

../images/Emo211.gif

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: היה זה שבוע שכולם חיכו שיגיע ועלינו לטובה, אני בטוחה
ספר השבוע: סרט השבוע: ג'וני אינגליש חוזר. היה קורע מצחוק! סדרת השבוע: סברי מרנן שיר\\דיסק השבוע: עומד בשער, בגרסאת כוכב נולד, של חגית יאסו. ציטוט השבוע: חג שמח. תמונת השבוע: עוד חודש בן שנה וכבר "נהג צעיר"
משהו לצפות לו השבוע: מחכים לגלעד שליט בעזרת השם! מועדים לשמחה חברים. תאכלו ותהנו.

שיר m

Well-known member
הלוואי הלוואי../images/Emo249.gif(על המשהו לצפות לו)

ranch22

New member
שלי

היום הכי טוב בשבוע:רביעי-חמישי, מוצא"ש. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:חג, אחיינים שלי, הקרנה של שני הפרקים החדשים בעונה החדשה של "סרוגים" ספר השבוע:- סרט השבוע:"מר פופר והפינגווינים", מעולה :) סדרת השבוע:סרוגים 3 שיר\דיסק השבוע:"זה מה שנשאר", "עומד בשער", "עלה קטן", "כשתבוא". ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע:גלעד שליט חוזר בע"ה, בילויים של חול המועד, כדורעף[סוף סוף!! :)]

שיר m

Well-known member
איפה היתה הקרנה?

אני הרגע ראיתי את הפרק הראשון... איך התגעגעתי:)

ranch22

New member
בפ"ת

דרך עיתון מוצא"ש, אם את מעוניינת יש בירושלים עוד הקרנה של שני הפרקים והכניסה חופשית. התגעגעת אלי או לסדרה? :p ואני חייבת לציין - אני מאוהבת כ"כ באברי. פשוט אין לי דרך אחרת להסביר את זה.

שיר m

Well-known member
יש מישהי שלא מאוהבת באברי?:)

סתם, אני חולה על כל השחקנים שם. ממש. פשוט חולה עליהם
(אולי תתחברי למסנג'ר?)

ranch22

New member
היית אומרת!

הייתי מארגנת לך כרטיס בחינם... אבל את עוד יכולה ללכת לירושלים בשלישי... לא, אני ממש מאוהבת בו, זה לא סתם, הוא פשוט כזה מקסים... חכי תראי! ובאמת שכל השחקנים שם טובים[למרות שאת החדש פחות אהבתי] ואהובים. אבל אברי... משהו מיוחד :) (חבל שרק עכשיו האינטרנט החליט לפעול לי :( )

שיר m

Well-known member
גם אני

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: מנוחה ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: דקסטר:) שיר\דיסק השבוע: עידן עמדי- עכשיו (מה לעשות, אני חורשת על השיר הזה) ציטוט השבוע: Was that the Holy Spirit? Or his Dark Passenger checking out mine? מדקסטר תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: שיסתיים.. שבוע טוב וקריר

למעלה