סיכום שבועי

shoham95

New member
סיכום שבועי ../images/Emo187.gif

דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
ציטוט השבוע:
השיעור הכי מעניין שהיה השבוע:
תוכניות לסופ"ש:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
השאלה המשתנה- -שאלון OFF- מה צבע מברשת השיניים שלכם? מהו האירוע האחרון שהייתם בו? המורה האהוב עליכם? התכנית האהובה עליכם? שוקולד- לבן, מריר או חלב? מזרחית או רוק? פופ או ג'אז? יש לכם מנורת לבה? היה לכם פעם טמגוצ'י? הפרח האהוב עליכם? הצבע השנוא עליכם? נביעות או מי עדן? עין גדי או אקווה נובה? סוס או פיל? עט עפרון, שפיצר, או עפרון חודים? מתמטיקה או אנגלית? מדגישומטיק לנוחיותכם: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שבת שלום

מסכמ"שת ../images/Emo188.gif

קר לי קר לי וקר ליייייייייי
דבר טוב שקרה השבוע: אני לא מאמינה איך כל סכמ"ש אני פשוט פותחת את היומן בפלאפון בשביל להיזכר מה בכלל עשיתי השבוע.. אני צריכה לבדוק את עצמי! דבר טוב - יצאתי לפיצה עם הקבוצה והיום הסתובבתי עם חברה :) דבר רע שקרה השבוע: נכשלתי בהסטוריה ותנ"ך שיר השבוע: Nine in the afternoon - panic! at the disco
אלבום השבוע: פריטי אוד של פאניק שמזמן לא שמעתי
ספר השבוע: שוב, לא קוראת ספרים
סרט השבוע: NONE סדרת השבוע: האח הגדול. מאז שצפיתי בזה באינטרנט במקום ללמוד לתנ"ך התמכרתי
עצוב עצוב דבר מצחיק שקרה השבוע: ממ הרבה נו XD ציטוט השבוע: לא זוכרת חח השיעור הכי מעניין שהיה השבוע: סוציולוגיה
תוכניות לסופ"ש: לישוןןןןןןןןןןןןן
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: *פותחת ת'פלאפון* שלא יגיע. השאלה המשתנה- השאלה המשתנה והבלתי נראית?
-שאלון OFF- מה צבע מברשת השיניים שלכם? ורוד שקוף כזה חח מהו האירוע האחרון שהייתם בו? *פלאפון* ממ יומולדת לחברה במקס ברנר המורה האהוב עליכם? אין חחחחח התכנית האהובה עליכם? כל מה שמצחיק
שוקולד- לבן, מריר או חלב? חלב. לבן זה מגעיל ומריר זה חולני לאהוב מזרחית או רוק? ממ רוק?
פופ או ג'אז? טוב דיי XD יש לכם מנורת לבה? נאפ היה לכם פעם טמגוצ'י? יווווווווווו כןן היו לי איזה מאה!! הפרח האהוב עליכם? לא קיים הצבע השנוא עליכם? ירוק קקי נביעות או מי עדן? מי עדן, רק כי לי בבית יש נביעות.. עין גדי או אקווה נובה? אקווה נובה נראה איכותי כזה XD סוס או פיל? פיל עט עפרון, שפיצר, או עפרון חודים? שפיצר? מה? עפרון חודים XD מתמטיקה או אנגלית? ברור שאנגלית
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

or19951

New member
חח והפעם לא הזכרתי לך! ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה השבוע: 91 בתנ"ך, המורה לא האמינה דבר רע שקרה השבוע: חבר טוב שלי עיצבן אותי שיר השבוע: אין אלבום השבוע: אין ספר השבוע: יומנו של חנון 4
סרט השבוע: התחלתי לראות את סיפורים לפני השינה! זה ממש נחמד, אבל נרדמתי
סדרת השבוע: איך פגשתי את אמא. פרק גאוני. דבר מצחיק שקרה השבוע: מעגל הגיר הקווקזי - אחלה הצגה, מצחיקה ! ציטוט השבוע: --- השיעור הכי מעניין שהיה השבוע: לא היה תוכניות לסופ"ש: סמינר ה'-ו' משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ערב הווי! מה צבע מברשת השיניים שלכם? כתום מהו האירוע האחרון שהייתם בו? סמינר ה'-ו' נחשב? המורה האהוב עליכם? אין כזה התכנית האהובה עליכם? הישרדות (אמריקאית) שוקולד- לבן, מריר או חלב? חלב מזרחית או רוק? רוק פופ או ג'אז? פופ יש לכם מנורת לבה? לא היה לכם פעם טמגוצ'י? ברור. טמגוצ'י
הפרח האהוב עליכם? אין כזה
הצבע השנוא עליכם? ורוד פוקסיה נביעות או מי עדן? מה ההבדל? עין גדי או אקווה נובה? מה ההבדל? סוס או פיל? פיל עט עפרון, שפיצר, או עפרון חודים? עפרון חודים. רק כי אין לי מושג מהזה השניים האחרים מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה. לא האמנתי שאני אגיד את זה אי פעם, אבל 3 יחידות זה פשוט קל! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

BellyTheCat

New member
מסכמש"ת ../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע: ירד גשם ^^ דבר רע שקרה השבוע: עונשים קולקטיביים..פיכס >< שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=m_I9XVX5ZW0 אלבום השבוע: :S ספר השבוע: The Necromancer: The secrets of the immortal Nicholas Flamel סרט השבוע: the notebook סדרת השבוע: CSI: Vegas דבר מצחיק שקרה השבוע: דיון בשיעור ביולוגיה על הציפור בולבול וההערות שנזרקו תוך כדי XD ציטוט השבוע: בשיעור היסטוריה- "טוב, בואו נתקדם בחומר, יש לנו איזה בית מקדש להחריב היום" השיעור הכי מעניין שהיה השבוע: כימיה? תוכניות לסופ"ש: אני בדילאיי, אבל התוכנית הייתה לשנו"צ :) משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: להיות אחרי המבחן האחרון של המחצית DDDD: -שאלון OFF- מה צבע מברשת השיניים שלכם? תכלת מהו האירוע האחרון שהייתם בו? בית קפה עם חברות בסילבסטר המורה האהוב עליכם? למתמטיקה חחח התכנית האהובה עליכם? FRIENDS! שוקולד- לבן, מריר או חלב? חלב..יאמי מזרחית או רוק? כל דבר חוץ ממזרחית פופ או ג'אז? האמ...
יש לכם מנורת לבה? כן! :O היה לכם פעם טמגוצ'י? כן! :OO הפרח האהוב עליכם? כל דבר עם ריח טוב, נגיד..נרקיס
הצבע השנוא עליכם? שחור נביעות או מי עדן? מים מהברז עין גדי או אקווה נובה? עין גדי חחחחחח סוס או פיל? חתול. עט עפרון, שפיצר, או עפרון חודים? מה ההבדל בין עט עפרון לעפרון חודים? מתמטיקה או אנגלית? תלוי, כרגע- מתמטיקה

סיכום השבוע הזה *מוזיקה דרמטית*

דבר טוב שקרה השבוע: קניתי באפלוז!!! דבר רע שקרה השבוע: מבחן באיכסטוריה.. שיר השבוע: להיות עצוב יותר - יוני בלוך אלבום השבוע: אין O: ספר השבוע: זיכרונות אחרי מותי - יאיר לפיד סרט השבוע: אין! סדרת השבוע: איך פגשתי את אמא P: דבר מצחיק שקרה השבוע: מחלת גיהוקים שתקפה אותי בימים האחרונים ציטוט השבוע: I'M AWESOME השיעור הכי מעניין שהיה השבוע: חופשי P: תוכניות לסופ"ש: לישוןןןןןןןןן משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ירושלים של זהב! ושם הרי גולן! (אני נוסעת לירושלים ולצפון הארץ XD) השאלה המשתנה- -שאלון OFF- מה צבע מברשת השיניים שלכם? כתום O: מהו האירוע האחרון שהייתם בו? מסיבה סילבסטר פרטית אצלי בבית P: המורה האהוב עליכם? אוסי - כפרעליה! התכנית האהובה עליכם? איך פגשתי את אמא - דאאאאאאאאא שוקולד- לבן, מריר או חלב? מריר! מזרחית או רוק? רוק! פופ או ג'אז? גם וגם ^^ יש לכם מנורת לבה? הלוואי *-* היה לכם פעם טמגוצ'י? כע XD הפרח האהוב עליכם? ציפור גן-עדן הצבע השנוא עליכם? צהוב? נביעות או מי עדן? עדן!! עין גדי או אקווה נובה? גדי ^^ סוס או פיל? לגמרי סוס D: עט עפרון, שפיצר, או עפרון חודים? מה לכל הרוחות ההבדל? אני רוצה עיפרון רגיל מעץ! מתמטיקה או אנגלית? אנגלית אני מניחה..

למעלה