סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי!../images/Emo187.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!

שלגיה 14

New member
אז ככה:

היום הכי טוב בשבוע: שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ארוחת הצהריים המשפחתית אתמול ספר השבוע: תהלים סרט השבוע: סדרת השבוע: בנות גילמור שיר\דיסק השבוע: אבודה בלעדיך - שרית חדד (המילים של עוזי!) ציטוט השבוע: תמונת השבוע: כן, גם אני בחוסרים הפעם. אבל היה שבוע עמוס! מבטיחה פיצוי בשבוע הבא

שיר m

Well-known member
ננסה...

היום הכי טוב בשבוע: אממ הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אה ספר השבוע: "מסעות בצפון" סרט השבוע: אין סדרת השבוע: דקסטר!!! שיר\דיסק השבוע: הדיסק של כנסיית השכל ציטוט השבוע: "Tik Tik Tik that's the sound of your life running out" מדקסטר:) תמונת השבוע: אין שבוע מצויין!

../images/Emo105.gif

היום הכי טוב בשבוע: חמישי ושבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע: דודה של חברות שלי ילדה בן זכר ראשון
,וההופעה של משה פרץ ואוהד.(תודה נילי) ספר השבוע: סרט השבוע: "חיים כמו שמכירים"
סדרת השבוע: לרדת בגדול שיר\\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: איזה מתוק
תמונת השבוע: שיהיה שבוע מצויין, ושיהיו רק בשורות טובות.

ZoHaRoT

New member
מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע: לא זוכרת.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אה.. ספר השבוע:"עיר המסכות"- היה ספר כ"כ נחמד! עכשיו נלך לשני בסדרה... סרט השבוע: -- סדרת השבוע: גרי מנדלבאום.. אהמ... זה מצחיק! וכמובן- supernatural. ליאת- ראית את הפרק השבוע? שיר\דיסק השבוע: לאידעת.. יש לי בלקאווט. ציטוט השבוע: "אנחנו מאמינים בני מאמינים"- צלצול חופר של בצפר...:p חח.. תמונת השבוע:מהיום בבוקר

ranch22

New member
ננסה גם....

היום הכי טוב בשבוע:מצד אחד שלישי, מצד שני... הכי לא. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כדורעף :) ספר השבוע:"הדרך אל הטבעת"-ככה זה שעובדים לילות במוקד, מסיימים ספר בלילה :) סרט השבוע:לא ממש היה כזה. סדרת השבוע:"חיים אחרים", "מאסטר שף". שיר\דיסק השבוע:"בואי היום-הראל סקעת" ציטוט השבוע:"אם כמוני יש אלף, בואי היום...." תמונת השבוע:-

למעלה