סיכום שבועי!:]

ZoHaRoT

New member
סיכום שבועי!:]../images/Emo179.gif

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!!

שלגיה 14

New member
סיכומון ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: אמ.. חמישי? אבל בערב, כי בבוקר היה מזעזע הדבר הכי טוב שקרה השבוע: נחשו! ספר השבוע: תאמינו לי שאתם לא צריכים לדעת..
סרט השבוע: סדרת השבוע: שיכורה מאהבה (נגיד :)) שיר\דיסק השבוע: כל השירים במפגש! אני אומרת - ישר דיסק משולש
ציטוט השבוע: "10 בבוקר - איך עדיין לא שמעתי ממך!??!" תמונת השבוע: שבוע נפלא שיהיה!

שיר m

Well-known member
לבינתיים...

כרגע הוא עובד אבל עדיין לא יצאנו מכלל סכנה

שיר m

Well-known member
יאללה

היום הכי טוב בשבוע: חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: באמת צריך לענות על זה?
ספר השבוע: "היתוש הכתום רוצה שתתחתן" או משהו כזה סרט השבוע: אין סדרת השבוע: הצרות שלי עם נשים (ורובין הוד גם) שיר\דיסק השבוע: שוקולדה במלח (לא זוכרת מילה מהשיר אבל בכל זאת) ציטוט השבוע: "אני האחרון שירצה שגם לך יהיה עצוב " (בטי- האחרון שיגיד) תמונת השבוע: אין.. שבוע מדהים לכולם

שלי>

היום הכי טוב בשבוע: חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: המפגש כמובן ספר השבוע: סרט השבוע: סטפ אפ שלוש (אפילו שנרדמתי בקולנוע)
סדרת השבוע: תוכניות בישול חח שיר\\דיסק השבוע: קשה להחליט ציטוט השבוע: למה לא מתקנים את המזגן, מחר אני לא בא/ה לעבודה תמונת השבוע: שיהיה אחלה של שבוע לכולכם!

שלגיה 14

New member
ליאתי מה את מבשלת לנו? ../images/Emo13.gif

אצלנו כל היום יש ריב על המזגנים בעבודה. זה בלתי אפשרי לקבוע טמפרוטורה שתתאים לכולם.

ZoHaRoT

New member
מסכמת בסופו של דבר:p

היום הכי טוב בשבוע: שלישי וחמישי.. נראה לי... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: נופש ומפגש.:] ספר השבוע: נפילה חופשית.. אני באמצע.. ודי נרדמת אחרי זמן מה של קריאה.. אבל ספר נחמד:] סרט השבוע: לא זוכרת. סדרת השבוע: רובין הוד!:] וסטארגייט....:p שיר\דיסק השבוע: עברי לידר- כל מיני שירים ציטוט השבוע: לא זוכרת. תמונת השבוע: הכובע המהולל שקיבלתי מתנה מאחותי המהוללת. (!!!)

ranch22

New member
באיחור רציני...

ושאני בקושי זוכרת מה היה שבוע שעבר... היום הכי טוב בשבוע:ראשון, קצת משני, שלישי וחמישי בערב. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:המפגש, סוף סוף קצת חופש בבית,ים, אחות של האיש שבאה לביקור. ספר השבוע:בדידותו של קורא המחשבות. סרט השבוע:אממ.. שכחתי. סדרת השבוע:השמינייה :) שיר\דיסק השבוע:"ערב של יום בהיר" ציטוט השבוע:"וגם אם זה רק שנינו מול כל העולם, אין מצב שנוותר" :p תמונת השבוע:יש הרבה, אבל עוד לא העליתי.

למעלה