סיכום שבועי

pRimaVeriTaVIV

New member
סיכום שבועי../images/Emo178.gif../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

pRimaVeriTaVIV

New member
עונה../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-"מאמי", "בנות" מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-"הלילה יעבור" של IFTI או IFTY או איך שלא קוראים לו בילוי השבוע שלכם-שום דבר מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"השיר שלנו" אני מניח
סקופ השבוע שלכם-כל הפרטים על האלבום
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לישון
משהו שהרס לכם את השבוע-לא ישנתי כל הלילה ביום רביעי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעת פסנתר של איה
(כן הילה, איה כורם
)

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-ממי מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-אם הוא ילך הראל בילוי השבוע שלכם-קניון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-דוקוסלב סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מישהי שהחזירה לי את החיוך ויש לי הפוסטר של אריק משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעה...

עונה../images/Emo96.gif../images/Emo85.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-
נממ, "ממי", "שלום לאמונות"
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-
וואי יש מלאא :) לא זוכרת.
בילוי השבוע שלכם-
נממ, ת"א.. הלכנו כל מגמת תיאטרון משני בתי ספר להצגה "רכוש נטוש"
בהצגה כ"כ טובה.... מזמן לא הייתי. גילה אלמגור מלכה...!
בכלל, קסט מעולה! אח"כ ראינו את גילה באוטו XD ועשינו לה שלום כזה.. קיצור, זה הבילוי העקרי..
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
החברים של נאור - שנגמר
.
סקופ השבוע שלכם-
לא יודעת אם לקרוא לזה סקופ, אבל לפני שנה ויום הייתי בהופעה באשקלון, וראיתי את דנע
נממ, זהו.
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
פון & זי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
יש כ"כ הרבה :)
משהו שהרס לכם את השבוע-
נממ, משהו. לא חשוב מה.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
נגמר כל הלוח מבחניםםםם!!!1 ברוך השם...

Nimrod121

New member
הס(י)כו"ם שלי.

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- "ממי" ו"שלום לאמונות". מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- "לא נרדמת תל אביב"- בביצועה של עדי כהן. בילוי השבוע שלכם- פעולה בתנועת נוער, הפעם בנושא נומרולוגיה. והיה שם משהו מעניין ומסתורי שקשור לנינט טייב (LOL). סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא משנה מה, תמיד "השמיניה". סקופ השבוע שלכם- קיבלנו בתנועה מכתב מסתורי מאוד מ"נינט טייב". תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- זה לא נחשב. לא שאהבתי את זה, פשוט רציתי לעשות עטיפה חדשה. מה דעתכם? משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שבוע נורמלי, לא היה משהו מיוחד. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה דבר כזה, יוהוו. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- "אסור לסמוך על אף אחד. מבחנים אעבור אותם אחד-אחד" (עכשיו תדביקו את המשפט הזה על "לרוץ לרוץ" של קרן פלס).

Dark chocolate

New member
@#@#$^^%$

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- מאמי
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- ואת
בילוי השבוע שלכם- הייתי חולה, אין בילוי! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- דרכי ההזדווגות של לוויתנים תת-מיימיים, ערוץ 8 סקופ השבוע שלכם- אתם נעליים
! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שיחות ועידה עד 4 בבוקר
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

אהה..אביבה../images/Emo98.gifמזכיר לי..../images/Emo215.gif

אמא שלי אמרה שעונה בבגדים זה גם SEASON

EVGIRL

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-"מאמי" מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-ג'נגו-"לב" בילוי השבוע שלכם-אין
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"השיר שלנו" סקופ השבוע שלכם-אין.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-88 במתמטיקה
משהו שהרס לכם את השבוע-דוד שלי נפטר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כלום.. שבוע טוב

EVGIRL

New member
חחח כן!אין לי מושג איך זה קרה../images/Emo6.gif

מה שרק תרצי

EVGIRL

New member
*מעבירה גנים נסתרים*../images/Emo6.gif

חחחחח אני יעשה לך שניצל גדול שמנמן שותה מיץ תפוזים בסתר

למעלה