סיכום שבועי

roey406

New member
סיכום שבועי../images/Emo176.gif

שיר/י השבוע: ספר/כתבה השבוע: תמונת השבוע: בדיחת השבוע/משהו מצחיק ששמעת או ראיתם השבוע: תוכנית/סרט השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ידעתם שהיום(ה-6/6) לפני שנתיים חגגנו את יום השטן?: משהו שהתחדשתם בו השבוע: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: איך עבר השבוע מ1-10 : שבת שלום וחג שמח

מיוש94

New member
עונה

שיר/י השבוע:סטלוס ואורן חן-לראות אותך צוחקת,ליאור דקאוטר-שפתון אדום ספר/כתבה השבוע:אין תמונת השבוע:אין בדיחת השבוע/משהו מצחיק ששמעת או ראיתם השבוע:אאממ.לא עולה לי כרגע תוכנית/סרט השבוע:יכול להיות שאני הולכת היום למה קורא בווגאס אבל תלוי איך אני ירגיש מאכל השבוע:אין משהו טוב שקרה השבוע:עבר מהר השבוע משהו רע שקרה השבוע:הקאתי היום את נשמתי ונראה לי שבקרוב זה יקרה שוב..בעעע שונאת להקיא ידעתם שהיום(ה-6/6) לפני שנתיים חגגנו את יום השטן?:לא זכרתי....אבל אני לא במצב של לזכור דברים חחח משהו שהתחדשתם בו השבוע:סיכה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא:חופששששששששששששששששששששששששששששששששששששש איך עבר השבוע מ1-10 : 6 וחצי

עונה :]

שיר/י השבוע: להיות כמו פעם - ישראל בר און ספר/כתבה השבוע: נמ.. אין . תמונת השבוע: בדיחת השבוע/משהו מצחיק ששמעת או ראיתם השבוע: ההרבה תוכנית/סרט השבוע: כוכב נולד , חשופים :] מאכל השבוע: גליידהה :] משהו טוב שקרה השבוע: שעוד מעט חוופש D: משהו רע שקרה השבוע: שיש מבחן בחמישי לתיכון . /= ידעתם שהיום(ה-6/6) לפני שנתיים חגגנו את יום השטן?: כן משהו שהתחדשתם בו השבוע: מסטיקיים D: משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: שבועות :] להיות בחופש D: איך עבר השבוע מ1-10 : 7 שבת שלום וחג שמח

עוננה

שיר/י השבוע: דניאלו'שש
ושיר של כמעט מלאכים ספר/כתבה השבוע: מממ לא יודעתת לחא כל כךך מתעניינתת בכתבותת או בספרייםם חח תמונת השבוע: איןן >< בדיחת השבוע/משהו מצחיק ששמעת או ראיתם השבוע: אתמול לא הפסקתי לרדת על חברה שליי זה היה מצחייקק תוכנית/סרט השבוע: כמעטט מאלכיםם מאכל השבוע: אפרסק חחח משהו טוב שקרה השבוע:ממ אל יושעתת שבוע רגיל כזהה משהו רע שקרה השבוע: כמה ילדיםם מהכיתה שלי עוזביםם ידעתם שהיום(ה-6/6) לפני שנתיים חגגנו את יום השטן?: כןן .. יותר נכון אתמול משהו שהתחדשתם בו השבוע: ממממ מסטיקק? חחח סתםם לא זוכרת כלום מהשבוע הזהה יייא חח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: שבועותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איך עבר השבוע מ1-10 : 5 וחצצי.. לא היה מש'וו שבועעע מדהיםםם ושבת שלוםם !

o r a n o o s h

New member
עונה

שיר/י השבוע: כל השירים מהדיסק- OK COMPUTER של רדיוהד
ספר/כתבה השבוע: ספר- גאווה ודעה קדומה- ג'יין אוסטן, שרק עכשיו התחלתי לקרוא אותו.. תמונת השבוע: אין בדיחת השבוע/משהו מצחיק ששמעת או ראיתם השבוע: לא עולה לי כרגע.. תוכנית/סרט השבוע: החופשה- סרט קיצ'י וחמוד.. מאכל השבוע: בייגל טוסט משהו טוב שקרה השבוע: שלא למדנו שלישי- רביעי משהו רע שקרה השבוע: שלמדנו ראשון- שני- חמישי
ידעתם שהיום(ה-6/6) לפני שנתיים חגגנו את יום השטן?: האמ.. טוב.. משהו שהתחדשתם בו השבוע: 2 ספרים, קאפו חדש ומשוכלל (
) והרבה עטים דקים וצבעוניים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: שבועותתתת איך עבר השבוע מ1-10 : 8 שבוע טוב וחג שמח!

עונה : ]]

שיר/י השבוע: "באמצע החורף"- יפתי ספר/כתבה השבוע: "מעורב ירושלמי" (ספר) תמונת השבוע: אין : ] בדיחת השבוע/משהו מצחיק ששמעת או ראיתם השבוע: חח בדיחה ממש חמודה :) ילד קניבל בא לאבא שלו עם מרק אדום אז אבא שלו אומר לו "תאכל מהר לפני שיתכרש" תוכנית/סרט השבוע: מסכים מאכל השבוע: שניצליםD= משהו טוב שקרה השבוע: ממ תכלס היה שבוע חרא.. משהו רע שקרה השבוע: יום שני! ידעתם שהיום(ה-6/6) לפני שנתיים חגגנו את יום השטן?: כן חח איזה חארטה D= משהו שהתחדשתם בו השבוע: שתי חולצות.. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: הופפעה :)) איך עבר השבוע מ1-10 : 5

למעלה