סיכום שבועי.

קורל00

New member
עונהנהנהנהנהנ

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? אישך תשוקתך מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? בינונימי-אריק ברמן תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ים עם חברים.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יםםםםם מאכל השבוע שלכם? שתייה—איייססס קפפפההה
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "תשטפי במים.." פאדיחת השבוע שלכם? דיברתי על שתי ילדים והם היו לידי
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: שאמא שלי טסההה.. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? ההופעה של קרן-למרות שאני לא מחכה... כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?
תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? טוב נו אם אתם מתעקשים
דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. איה כורם דומה למומין? ד. עזבו אותי באימאשכם ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. חברים שליי.. (נו(עיגול מעל הו')הר אוהד יובל ויניר) אוהבת אתכככםםם..!!

Dark chocolate

New member
מסכמתתתתתתתת

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? עוד יום מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? אני אגיד באלבומים
Take Off Your Pans And Jacket - Blink 182 Enema of the State - Blink 182 Chuck - Sum 41 Infinity On High - Fall Out Boy תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חהחה הקומונה ללא ספק
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספיידרמן 3!!!!! הוא הפך להיות אימו קשוח מאכל השבוע שלכם? טופיפיייייייייייי
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "את באה לקלח אותי?" - "מה זה?" - "הקול שלך עולה, את מתרגשת?" - "מה עובר על אימא שלך?"
או: "מה דעתך על מיי אימורטל?" - "לא מתה על הסגנון הזה, זה יותר מדי כמו של אוונסנס" - "זה של אוונסנס" - "אה שיט."
פאדיחת השבוע שלכם? השבוע אין חהחה דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שבועות יאמאןןןןןןןןן כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? השבוע דווקא לא קיבלתי חתכים מנייר.. תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? תמורת מיליון דולר לא, אבל תמורת 100 מיליון כן!! דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. חחחחח זה מזכיר לי את הכתבה שעשו עליו בידיעות אחרונות השבוע!!! איה כורם דומה למומין? ב. כ"כ
מצורפת תמונה להמחשה
ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. לצלילוז הכפרות שהיתה לה יומולדת אתמול
, לשירי
, לתמר
, לדריל'ההההההה(דר, זה נגמר!!!)
ולכל מי שרוצה מוזמן לבוא ולקחת...

Liquid Dreams

New member
לא נחמד לי;[

אינטרנט דפוק. מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? אביתר ומבול... מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? נראה לי שכמעט כל שיר אפשרי של ווית'ין טמפטיישן. רייצ' בטח תסכים איתי כשאגיד- לבחורה הזאת יש כזה קול מדהים$^&^$#^@^
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: נה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי, שאחרי שנים שלא הייתה אצלי באה סוףסוף והיה כיף בטירוף ודיברנו על המון דברים
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ לאדעת מאכל השבוע שלכם? בורקס רולזP: משפט/ציטוט השבוע שלכם? ~משפט שקראתי אצל ידיד בה"א~ "יש לאיש הזה קרוקס סגול" "מה? צינור גדול?" "לא!!! קרוקס סגול!!!"‏ פאדיחת השבוע שלכם? לאדעת++ דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: אממ לאדעת משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אממ שנתחיל פרויקטD: כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתיO: אבל כאב כשהעור ליד הציפורן[איזה הסבר עילגXD] קצת נפתח וירד דם0.0 תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? נה. דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. כל הכבוד לאיתי אנגל שלנוP: איה כורם דומה למומין? ד. עזבו אותי באימאשכם ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. אני לא חושבת שלאף אחד מגיע טנא כי טנא זה דפוקP: אבל כוס חלב ועוגיות אני אשמח לתת לאח שלי שחולה על זהP: [אבל לא נמצא פהXPPP]

OpenYourEyes

New member
קצת לפני שהשבת נגמרת- הסיכום שלי

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבול, זמנים משוגעים מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? אחריות- יוני בלוך תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: נסיעה לכנרת (בכפכפים) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שירה בציבור שארגנתי באוטו פלוס מחיאות כפיים (של שירים של קרן כמובן
) מאכל השבוע שלכם? וואלה לא יודעת, לא היה משהו מלהיב במיוחד. משפט/ציטוט השבוע שלכם? "ייתכן וזה ג'חנון???- יציאה אשכנזית במיוחד שלי כאשר לא הצלחתי לזהות ג'חנון ונאלצתי להיעזר באנשים. "אאוץ'! אחחח'! איי'!"- אני מנסה לרדת במדרגות כאשר כל השרירים הקיימים ברגליים שלי תפוסים. פאדיחת השבוע שלכם? עזבו, לא צריך
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: כפי שכתבתי קודם כל השרירים ברגליים שלי נתפסו פלוס השרירים בכתפיים ובידיים אחרי טיול שהיה לי במסגרת העבודה בדרום. ומה שמצחיק זה שאני הכי צעירה שם, יש שם גם בני +60 שקיפצו להם בכיף מעל סלעים וסולמות ורק אני ככה מפרפרת. וגם כוויות שמש במקומות שונים בגוף מהשהייה על שפת הכנרת בכפכפים
(שכחתי לשים קרם שיזוף על הרגליים למטה אז יש לי סימני כפכפים וכל השאר אדום חחחח) משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? חופש שבועות
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? הייתי סופר זהירה השבוע והצלחתי להמנע מחתכים!!!
תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? לא אבל הייתי מוכנה להסתובב ברחובות בת ים כשעל מכוניתי דגלי גאווה וסטיקרים של "די לכיבוש" ומוזיקה של עברי לידר בפול ווליום. דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. כפרעליו שקודם ישוט בירקון על מזרן ים מפונצר. איה כורם דומה למומין? א. כן ב. כ"כ ג. מי זאת איה כורם? ד. עזבו אותי באימאשכם כל התשובות נכונות? ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. הפעם מגיע לשירה כי ההודעה ההיסטרית שלה במסנג'ר הייתה "נו שירי תתחברי כבר!" חחחחחחח

eden83

New member
עונה באיחור קל...

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? אמממ... שיהיה לנו
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?עכשיו אתה חוזר בחזרה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:השירים של קרן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם? קבוקים משפט/ציטוט השבוע שלכם?אין פאדיחת השבוע שלכם?
עזבו..... דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:מבחן בהיסטוריה משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?שבועות
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?לא נחתכתי!! תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. לא כי אם הייתי הולך בעזה כבר היו הורגים אותי ולא היתיי כול לעשות כלום עם הכסף איה כורם דומה למומין? א. כן ב. כ"כ ג. מי זאת איה כורם? ד. עזבו אותי באימאשכם נראה לי שלא ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו, לכל מי שיבקש יפה
חג שבועות שמח
!

עונה ../images/Emo223.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? רכבת באירופה
ומבול
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? אסופים
ושירה (של מירי) תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע? החזירו לי את המחשב מתיקון
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? בילוי בתות עם חברה
מאכל השבוע שלכם? פסטה
משפט/ציטוט השבוע שלכם? אין
פאדיחת השבוע שלכם? אין
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע? מתכונת בהיסטוריה... כל כך מיותר
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? חופשששששששששששש
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי
תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? לא... למרות שזה נשמע מפתה
דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. איה כורם דומה למומין? ד. עזבו אותי באימאשכם ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. אני רוצה לתת טנא
לקרנונה שנכנדסה לפורום אחרי הרבה זמן

למעלה