עונהנהנהנהנהנ
מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? אישך תשוקתך מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? בינונימי-אריק ברמן תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ים עם חברים.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יםםםםם מאכל השבוע שלכם? שתייה—איייססס קפפפההה
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "תשטפי במים.." פאדיחת השבוע שלכם? דיברתי על שתי ילדים והם היו לידי
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: שאמא שלי טסההה.. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? ההופעה של קרן-למרות שאני לא מחכה... כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?
תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? טוב נו אם אתם מתעקשים
דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. איה כורם דומה למומין? ד. עזבו אותי באימאשכם ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. חברים שליי.. (נו(עיגול מעל הו')הר אוהד יובל ויניר) אוהבת אתכככםםם..!!
מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? אישך תשוקתך מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? בינונימי-אריק ברמן תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: