סיכום שבועי.

Dark chocolate

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo171.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? משפט/ציטוט השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. איה כורם דומה למומין? א. כן ב. כ"כ ג. מי זאת איה כורם? ד. עזבו אותי באימאשכם ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות
או טנא
למי שאתם חושבים שמגיע לו.
שבוע טוב וסליחה על הסיכום המאוחר.

Inbar789

New member
אני עונה../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? סיגליות עם דיוויד ברוזה
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? הסודות - דנה עדיני
תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: המשחק של מכבי ת"א נגד בני שמאול אתמול
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ.. "השטן לובשת פראדה" הספר והסרט ^^ מאכל השבוע שלכם? נסטי :] משפט/ציטוט השבוע שלכם? "לא היה פלאָש"
פאדיחת השבוע שלכם? לא היה >< דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: אנגלית
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שבועות! כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? נופ >< תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? לא
דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. לבריאות שיהיה לו.. איה כורם דומה למומין? א. כן ב. כ"כ ג. מי זאת איה כורם? ד. עזבו אותי באימאשכם
ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. אממ.. לכל התמריות בפורום
הודגש באמצעות מדגישומטיק

keds

New member
באמת!?

אמרו לי שלא! והייתה לי הנחה שבמקום 70 זה ייעלה 40 ולא מימשתי אותה.. כי אמרו שזה לא טוב!:|

shir828

New member
עונה

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבול
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? הסודות- דנה עדיני תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף:
אני הכנתי^_^ משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ירדן וההירים שלה- מסיעים אותי לזאפה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הידיעה ששודדי הקאריבים3 קרב. ואני צריכה לראות את הסוף של הראשון ואת כל הסרט השני
מאכל השבוע שלכם? גן חיות
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "איתי פרק חצי בקבוק, הי תביא לי שלוק!" כן, כן.. אני וחירפוני המקסים שפכתי אותו מול תמר.. מצטערת
"הציון הוא בסמיילי!" המורה המטומטמת ללשון צעקה על תלמידה ששאלה איך הציון. פאדיחת השבוע שלכם? נראה לי מה שקרה עם תמר במסנג'ר היה די מפדח
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: בית ספר היה נחמד אם אני אשרוף אותו.. מאיה וירדן אתן באות עכשיו לשרוף אותו? משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? הופעה
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? 2 באצבע וגם נחתכתי מהברזל של המחברת ספירלה ובדיוק אז חשבתי על מיכל בגלל החתך. תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? לא. דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. יאי^_^ איה כורם דומה למומין? א. כן ב. כ"כ ג. מי זאת איה כורם? ד. עזבו אותי באימאשכם
ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות
או טנא
למי שאתם חושבים שמגיע לו.
לירדן- כן, כן.. שוב כי היא מסיעה אותי וזה נחמד
, לנעה- שיהיה לה מה לעשות במבחן בגיאוגרפיה ביום ראשון
, לתמר- כי היא הייתה רעבה ואני אכלתי לי גלידה, ולקרנוווווווווושה- סתם כי היא חמודה
שבוע טוב וסליחה על הסיכום המאוחר. הוא לא מאוחר
התפלאתי שהוא בשעה כזאת. אה. רגע, זה בציניות?
שבוע טוב

groovachick

New member
מסכמת../images/Emo171.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? עוד יום ופג'ו 92 מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? כל הדיסק של אריק ברמן
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הממ... גן סאקר
והשיחוחון עם קרן
גם כן שיחוח..
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- לא יודעת
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- 'I'- אריק ברמן
מאכל השבוע שלכם?
משפט/ציטוט השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: היה שבוע די סביר..
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? חופשת שבועותת.. נחוץ ביותר כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? וגם השבוע.. לא נחתכתי..
XD טפוטפוטפו מלא זמן לא נחתכתי מנייר
תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? הממ.. לא.. מפחיד מדי.. אולי פשוט תשאלו 'תמורת מיליון דולר, אתה מוכן למות
'
דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. איה כורם דומה למומין? א. כן ב. כ"כ ג. מי זאת איה כורם? ד. עזבו אותי באימאשכם ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. אני אקדיש כוס חלב/עוגיות/טנא/מה שהיא תרצה, לצלילונית, כי יש לה יומולדת היום
שבוע טוב וסליחה על הסיכום המאוחר.

DaSh31

New member
אני מסכם :)

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? מבול, רק לא מזמן התחלתי לשמוע אותו וכבר נכנס ראשון למצעד האישי שלי. מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? תודות-מירי מסיקה תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: -> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ארגון המורים, ביטל את כל המבחנים. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ...אני, אחרי התחרות היום :) מאכל השבוע שלכם? פסטה משפט/ציטוט השבוע שלכם? מארץ נהדרת-"אויה מרגמות, אוי מרגמות. חבר'ה על הכיפאק חבל שהם זונות". פאדיחת השבוע שלכם? המורה אמרה שלבן שלה קוראים רועי (שם של ילד מהכיתה), ואני קצת חלמתי בשיעור אז כזה שאלתי אותה:"מה,רועי זה הבן שלך? לא ידעתי". דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: בצפר. כל שבוע אותו דבר :) משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? הופעה נאמבר וואן שלי!!!! כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא מנייר...נסעתי על האופניים והרגל שלי נתקעה בגלגל שיניים וזה כאב, או כמה שזה כאב. תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? מיליון דולר? כן בטח למה לא. דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. איה כורם דומה למומין? א. כן ב. כ"כ ג. מי זאת איה כורם?-אכן כן,מי זאת בכלל? ד. עזבו אותי באימאשכם ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. לקרן, שתשמין הקצת הרזונת הזאת!

yurirollzzz

New member
קרנונה..../images/Emo140.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?השבוע לא ממש שמעתי את קרן אבל בגלל שאחים שלי חורשים לי על השיר אז "איתי" מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?take_that-shine תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: היום יום הולדת
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לא..
מאכל השבוע שלכם? פסטה משפט/ציטוט השבוע שלכם?אין משהוא מצחיק ממש.. פאדיחת השבוע שלכם?שהביאו לנו מורה מחליפה והיא אמרה לנו שאם היא הייתה במקומינו היא הייתה מבריזה..
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:וירוס.. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?שייגמר כבר כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?לא השבוע.. תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? לא אם כבר למות אז בכבוד.. חח
דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. וואלה
איה כורם דומה למומין? א. כן חח.. בדיוק עכשיו שמתי לב בתווי פנים
ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. לחברות המדהימות שלי שאני חולה עליהן..!!

keds

New member
שבוע טוב! ../images/Emo57.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? זמנים משוגעים 0וגם מתאים למצב הנוכחי!) מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? אמ... קשה, הדיסק הישן של מוש-עד אליי. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: חח.. אין משו ספציפי. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: פתיחת מקס ברנר בנתניה (?) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של מוש בן ארי- עד אליי!
מאכל השבוע שלכם? שוקולד
משפט/ציטוט השבוע שלכם? אין פאדיחת השבוע שלכם? לא זכור דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: ההלוויה שהייתי.. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? חתונה לבת דודה
+ מסיבת רווקות .. כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי
תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? לא, לא הייתי רוצה למות בעודי צעירה, חבל (החיים יפים..) דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. לא חושבת. איה כורם דומה למומין? חחחחחחחחחחחחחח א. כן ב. כ"כ ג. מי זאת איה כורם? ד. עזבו אותי באימאשכם ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. לכולם! ח-ג ש-מ-ח לכולם! הודגש באמצעות מדגישומטיק

נעה 124

New member
מסכמת../images/Emo173.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? שמעון השכן
מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: 100 במתמטיקה ויומולדת לחברה שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם? שוקולד
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "עכשיו תעשו עוד כוכבית..." "אבל את הכוכבית לעשות בעברית או באנגלית?", "קציצה היא עגולה אם לא מועכים אותה ברגל"
פאדיחת השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מבחן בספרות
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שיעבור כבר המבחן בגאוגרפיה
כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? אחד באצבע והוא הכי כואב...
תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? לא... דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. אממ.... כל הכבוד לו?
איה כורם דומה למומין? א. כן ב. כ"כ ג. מי זאת איה כורם? ד. עזבו אותי באימאשכם
ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות
או טנא
למי שאתם חושבים שמגיע לו.- לשיר שנתנה לי, בהצלחה בכל העבודות שיש לך ביום ראשון... העוגיות יתנו לך כוח...

shir828

New member
יש../images/Emo13.gif תודה^_^ אני מנסה להכין עכשיו על מלחמת

ששת הימים ללא הצלחה כי המחשב רוצה לחשוב הרבה זמן אחרי כל צעד שלו..

שירר, אני יכולה לעזור לך אם את רוצה

הייתה לי על זה מתכונת לפני יומיים
יש לי אחלה סיכום!

shir828

New member
עכשיו סיימתי את העבודה.. וזה לפי קטע מידע

שנתנו לנו
מה הקשר בין ספרות למלמת ששת הימים?!!?!?!

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo8.gif../images/Emo88.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?מבול,רצה הביתה. מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?-לא מכירים אותך-הראל מויאל תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אממ התקבלתי למקום עבודה שרציתי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-ספר של רם אורן "אהבה בדלתיים סגורות" מאכל השבוע שלכם?קוסקוס
משפט/ציטוט השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם?-חחח אתמול הלכתי לידידה שלי ובחנייה ראיתי אוטו כמו של חבר שלה,אז התקרבתי להגיד לו שלום אני בא לדבר איתו ואני קולט שזה מישהו אחר
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:המתכונת בהיסטוריה משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?-השקה לסינגל ולאלבום החדש של הראל,מחר בע"ה. כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?-
תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"?-לא
דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. איה כורם דומה למומין? א. כן ב. כ"כ ג. מי זאת איה כורם? ד. עזבו אותי באימאשכם ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. -לכל הפורום

khvh5

New member
עונה 3>

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]? אממ...... אם אלה החיים מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]? הסודות-דנה עדיני תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף: -- משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אפחדדדדד עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ---- מאכל השבוע שלכם? פיצה משפט/ציטוט השבוע שלכם? אין פאדיחת השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מבחן ארצי.. במתמטיקה!! משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שבועותתתתתתת כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב? לא קיבלתי תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"? לא.. דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר.. איה כורם דומה למומין? א. כן ב. כ"כ ג. מי זאת איה כורם? ד. עזבו אותי באימאשכם
ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. לא זה ולא זה הייתי זורקת בלון מים על חברה שלי :p

LEEkm

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif

מה שיר/י השבוע שלכם[של קרן]?'זאת שבמקומי', 'שיהיה לנו בית' מה שיר/י השבוע שלכם[לא של קרן]?'ממי' - מירי מסיקה, 'אם היה לזה סיכוי' - אריק ברמן. תמונה שאהבתם ובאלכם להוסיף::X משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מישהו...אני אשאיר את זה לעצמי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לא משהו מיוחד השבוע. מאכל השבוע שלכם? סרמלה של סבתאXD משפט/ציטוט השבוע שלכם? 'לא, כי לי כבר אין גבות!'XD פאדיחת השבוע שלכם?איןX דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: ביצפר?
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?הצגה אחרונה... כמה חתכים מנייר קיבלת השבוע ואיפה היה הכי כואב?בכלל לא!
תמורת מיליון דולר היית עושה מוהיקן ומסתובב/ת ברצועת עזה כשאת/ה מחזיק/ה שלט ועליו כתוב "בואו ננקה את עזה עם מג''ב!"?כןXD דעו לכם שאיתי אנגל היה עושה את זה גם בלי מיליון דולר..מרטיט! איה כורם דומה למומין? ב. כ"כ* ולכבוד שבועות[יאמאן!] אתם מוזמנים לתת כוס חלב ועוגיות או טנא למי שאתם חושבים שמגיע לו. לכולם
...אין לי מישהו ספיציפי, בשבועיים האחרונים הייתי עמוסה לחלוטין אז לא ממש היה לי זמן להיות פה

למעלה