סיכום שבועי!

shir828

New member
"וגם הכוכבים ../images/Emo41.gif דולקים על אש../images/Emo117.gif קטנה..."

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? מבול
מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? פלייליסט של הMP3 של סטין... כוכבים דולקים על אש קטנה- משינה (אני לא זוכרת אם זה השם של השיר) אשם- סינרגיה תראי זה אני- סינרגיה מרגיש אחר- סינרגיה Girlfreind- אבריל לאבין (אם ככה כותבים את שם השיר) keep holding on-אבריל (כנ"ל) שאולי- מנופלביה (לא זוכרת את שם הלהקה כ"כ טוב
) סיגפו-בית הבובות עוד מלא שאני לא זוכרת..
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: עדיין אין
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אורלנורית, הטקס בבית ספר של אחותי, טיול שנתי, יום העצמאות, יום אחד לימודים בשבוע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- טיול שנתי(?) מאכל השבוע שלכם? רוגעלך, שיפודים, צ'יטוס גבינה
משפט/ציטוט השבוע שלכם? קריין: "בדרך נס..." אני: "טי. נסטי!" עדי&אני: "XDDDDDDDDDDDDDDDD" אני: "באתי לקרוא לך במבה!!!" באוטובוס עם אוזניות בפול ווליום ראינו גמל ראשון ואז צעקתי בכל האוטובוס: "גגגגגגגגגגמלללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" פאדיחת השבוע שלכם? היה כל מיני
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: היום הראשון. כי למדתי בו
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אין לי מושג. נכון שטיפול פנים SUCKS?! כןכן.. וואט אבר..
ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו!
לירדן כי היא לא התעוררה בטיול ולהדס כי חשבתי שהיא מתה בטיול

נעה 124

New member
עזבתי את הבית, עברתי לדירה שכורה...

ועכשיו אתה חוזר בחזרה......
מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? הביצוע של קרן ל"הללויה" ורכבת באירופה
מה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? עכשיו אתה חוזר בחזרה
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הופעה של קרן בגבעת אלה, הופעה של אביב גפן, וחברה שלי שהייתה איתי בשתי ההופעות
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק הראשון של מירי
מאכל השבוע שלכם? לא יודעת...
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "השנה תהיה לכם שנה קשה, זה כמו שיענים אוכלות סביונים"
פאדיחת השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: יומן קריאה באנגלית...
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? מבחן בהיסטוריה, מבחן בתנ"ך והגשת עבודה במדעים... שיעברו כבר
נכון שטיפול פנים SUCKS?!
ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו
אני לא אוהבת, מי שאוהב ורוצה שיקח-

DaSh31

New member
שבוע לא רע בכלל!

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? אביתר מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)?נדרתי נדר-משה כהן תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: ------------> משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע- חבר שלי שהוציא אותי מהבית כשהייתי בטוח שאני הולך להשאר בבית ביום העצמאות עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מנצ'סטר ניצחה את מילאן 3-2. יש! מאכל השבוע שלכם?- פרגית על האש משפט/ציטוט השבוע שלכם?- "היו היה ילד שנולד, ובגלל גודלו קראו לו "גדול". הילד היה רעב, ולכן אכל את הו' והל'. גד, י'בהמה!" פאדיחת השבוע שלכם?- התחלתי לשיר את "אם אלה החיים" באמצע השיעור והמורה הסתכלה עליי...אופס דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:- בצפר משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?-הגומלין בסאן סירו נכון שטיפול פנים SUCKS?! -לא ניסיתי...:p ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו!- לקרן, שתשמין קצת הרזונת הזאת!!!

../images/Emo223.gifסיכום שלי../images/Emo223.gif

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? מבול
מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? שירה (של מירי)
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן, בהופעה ביום העצמאות בקרית אתא
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו? יום העצמאות בכללי
מאכל השבוע שלכם? טבעות בצל
משפט/ציטוט השבוע שלכם? משו שקרן אמרה בקרית אתא לילדה שצעקה לה "קרן, תעשי לי ילד" - "חמודה..., אנחנו בת ובת, אני לא יכולה לעשות לך ילד גם אם אני רוצה"
פאדיחת השבוע שלכם? החלקתי ביום העצמאות וחצי בורקס עף לי
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע? מבחן במתמטיקה, זה היה מתיש
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אין
נכון שטיפול פנים SUCKS?! אין תגובה
ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! אני רוצה לתת מרשמלו לכולם
אני לא מכירה מישהו שלא אוהב מרשמלו (חוץ ממני)

groovachick

New member
חיכיתי עד היום../images/Emo3.gif אחרי ההופעה..

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? כולםםם.. אחרי ההופעה אין לי ספק שכולם..
מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? ילדה שהתבגרה - מירי מסיקה, שער 6 - אריק ברמן תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:
['רוצה שיתארך הרגע, לעולם..'
] משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן
[הופעה
מדהימה
] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של קרן
מאכל השבוע שלכם?
משפט/ציטוט השבוע שלכם?
פאדיחת השבוע שלכם? האמת... לא נראה לי שהייתה
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: שבוע מדהים, לא מוותרת על שום דבר
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? ל"ג בעומר זה שבוע הבא
אם כן.. אז לל"ג בעומר
נכון שטיפול פנים SUCKS?!
ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! מותר להתחנף ולתת לקרן, שעשתה לי את התקופה הזאת לכל כך מדהימה
אז אם כן..

../images/Emo7.gifאני אשמור עלי מאנשים קרים

אני אשמור עלי ממבטים טורפים מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)?ולס להגנת הצומח בביצוע של קרן וגידי גוב מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)?אסף ארליך אמצע החיים/מזי כהן אמצע החיים תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:הופעה של קרן (קרן, מיקי וגליה
) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- קניתי את הdvdשל אביבה אהובתי ושלוש אמהות סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שטן לובשת פראדה מאכל השבוע שלכם?סלט עוף בזאפה משפט/ציטוט השבוע שלכם?לנשום...לשאוף....להרגע...לא לקחת לראות וללב....
פאדיחת השבוע שלכם?לא הייתה דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: לראות אנשים מסוימים שרק לראות אותם עושה רע מאוד על הלב
כמה אנשים יכולים להיות מגעילים
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?יום הסטודנט 3.5
נכון שטיפול פנים SUCKS?!
ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! למירב

TTתמרTT

New member
ואתה קטן ../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? פיג'ו 92
מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? אין
זה פשוט שבוע קרן.. כמו כל שבוע בערך
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: זו ההוכחה המדעית לצבע העיניים של קרן... כפרעליה
אגב- אני מקווה שלא התעוורתי מהפלאש הרצחני לעין... משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קרן פלס
שירי ... רייצ'ל... תמר..פולו....ליחן...לי... קיצר כל מי שהיה בהופעה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של קרן פלס.. בונא חפרתי עם ההופעה הזאת אבל אין דברים כאלה... מאכל השבוע שלכם? למון גראס...
משפט/ציטוט השבוע שלכם? "אני נמר"
פאדיחת השבוע שלכם? שקרנית צחקה עליי בהופעה.. גם על זה חפרתי,אבל זה היה כה מהממם..ומצחיק..ופאדחני..
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: אין פשוט אין.. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? "הלהקה"
נכון שטיפול פנים SUCKS?! לאאאאא זה כיף.. ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! ל''ג בעומר......? אני רוצה להביא מרשמלו לקרן.. החמודה פלוס..

LEEkm

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo151.gif

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? 'אל אישך תשוקתך'
מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? 'אם היה לזה סיכוי' - אריק ברמן תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: אין לי כחXD משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קרן!
וההופעה ככמובן. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - לא עולה לי רעיון כרגע:X מאכל השבוע שלכם? סושי! משפט/ציטוט השבוע שלכם? 'ומה עם יעקב?!??' פאדיחת השבוע שלכם? NONE דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: אני אשמור את זה לעצמי
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? אני הולכת להצגה 'אהבת חיי' של מיה דגן
נכון שטיפול פנים SUCKS?! חחחחXD ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! תמר יושע
נהנתי לראות אותך כפרה!

../images/Emo24.gif

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? איתי מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? מיליון כוכבים משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ליל העצמאות, ממש נהנתי בערב הזה, עבדתי בערב הזה והיה ממש כיף. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- חזרתי עכשיו ממופע פסנתר של איה כורם והיא כזאת מקסימה
מאכל השבוע שלכם? סוכר על מקל, צמר גפן, סבא.. כל אחד קורא לזה בשם אחר, אבל הבנתם למה הכוונה
משפט/ציטוט השבוע שלכם? אמרה שמחתי אני אשיר וארקוד, עד צאת נשמתי כי השמחה שלי היא המחאה שלי והיא כוחי האמיתי ("על ראש שמחתי", נעמי שמר) פאדיחת השבוע שלכם? רקדתי ריקודי בטן מול 50 איש!!!
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: לא מוותרת על כלום
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? יש לי ביקורת סופית לבדיקת הראייה אחרי ניתוח הלייזר.. מחכה לשמוע שהניתוח הצליח במאת האחוזים
ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! אני נותנת למישהי שאתם לא מכירים, אבל זאת אישה מדהימה שבזכותה עשיתי השבוע את הכמעט בלתי אפשרי (כי אין דבר שהוא לא אפשרי באמת) והתוצאה היתה ענקית, אז אני מעניקה
לאוסי וגם

למעלה