סיכום שבועי!

Dark chocolate

New member
סיכום שבועי! ../images/Emo169.gif

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? משפט/ציטוט השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? נכון שטיפול פנים SUCKS?! ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו!

זה קורה .. שהדרך מתמשכת|:

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? נאדה=\
מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? shoot the moon-norah jones
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ממ .. משפחה .. יום העצמאות
היה כיף .. אין על עוד איזה יום אצל סבתא במושב:)
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "הארי פוטר-והנסיך חצוי הדם"
גמרתי לקרוא אותו השבוע (לא פעם ראשונה חח), ודי .. אני כ"כ נסחפת חחח שוב פעם בכיתי בסוף
מאכל השבוע שלכם? קובניה של אמא
משפט/ציטוט השבוע שלכם? של הרב של בי"ס .. "אני לא בנאדם !! אני חתול !!!!!! אני כלב !!!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק.ענק.ענק. (לא ,הוא לא עדי כדי כך מטומטם .למרות ש ..... בכל מקרה,זה היה קשור למשהו
)
פאדיחת השבוע שלכם? וואי,היו המווווווון .. הרב נשא דרשה של פרשת השבוע,כרגיל , ואז הוא התחיל לחפור על צניעות ,כרגיל . בכל מקרה .. הוא כ"כ חפרררר .. עד שכבר התפגרתי על הכיסא שלי בבית כנסת
ואמרתי :"וווווייייי .. פסיכולוג נהיה לי פה ." קיצר,מסתבר שמעו אותי|: כל השורות שהיו לפני(שרק אותן ראיתי
)הסתובבו לראות .. ואני כזה:"פאאאק
,למה זה תמיד חייב לקרות לי
" -במחשבה- קיצר,השפלתי את ראשי ובכיתי מרוב צחוק .. כי כולם צחקו
ואז המורה היתה בטוחה שאלה שמאחורי עשו את זה,אז היא הזעדעזעה וכעסה עליהם רצח חחחחחחחחחחחחחח
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מתמטיקה $#%&%*%^ אני גבול לשנאה שלי למקצוע הזה .פשוט אין !
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שיעברו המבחנים ב: מתמטיקה , אנגלית ולשון .. (שלושת אלה בשבוע אחד ,חוווולה על הבי"ס שלי .. |יריקה|)
נכון שטיפול פנים SUCKS?! לחלוטין|:
ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! טוב,פעם ראשונה שאני אהיה מעפנה ואומר: לכולם
|חיוך צבוע|

BRANGELINA

New member
../images/Emo116.gif../images/Emo170.gif../images/Emo117.gif../images/Emo167.gif../images/Emo169.gif

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)?שיהיה לנו בית
מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)?עכשיו את חוזר בחזרה
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קיבלתי 100 במבחן במורשת!!!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אל תגלה-הרלן קובן
מאכל השבוע שלכם?היפי היפו...
(היפו?) משפט/ציטוט השבוע שלכם?המורה ללשון למישהי בכיתה" הרימי את ישבנך הענוג ולכי לנקות עם כל השאר"(תרגום לשפת העם:תרימי את התחת השמן שלך י'פרה
ותתחילי לנקות.תרגום לעברית באדיבותי) פאדיחת השבוע שלכם?אפשר פאדיחה שלא שלי?אם כן אז חניך שלי הלך מאחורי המורה שלו למתמטיקה (היא כוסית)ואמר איזה תחת ברזילאי...והיא שמעה אותו....
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: מבחן בערבית...
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?מבחנים מבחנים וטיול לירושליים
נכון שטיפול פנים SUCKS?!כןכןכןכןכןכן
ולכבוד ל"ג בעומר, תנו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו!אממ לקרן...אז קבלי
אבל גם
שיהיה על מה לחמם אותו....לא לא בעצם קבלי
זה יותר טוב..

OpenYourEyes

New member
סיכומי המסוכם

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? לשם מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? לשם (נו אפשר לראות את זה גם בתור שיר של מירי
) תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: הפעם אין לי משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: התחלתי עבודה נורמלית. חדל סדר מארחת במסעדה פלצנית עם אנשים פלצנים שמתולננים בתכיפות רבה יותר מאשר שהם נושמים. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- וואטאבר מצויין. באמת ממליצה. מאכל השבוע שלכם? קרטיבים
(ולא של גאידמק!) משפט/ציטוט השבוע שלכם? "איתי אנגל שלנו יצא לבדוק עד כמה באמת מקפידים האירנאים על צניעות וטס לטהרן כשלגופו חזיית שפיצים בלבד" (המצאתי היום
) פאדיחת השבוע שלכם? לא הייתה לי פאדיחה רצינית אבל אחותי שרפה ת'מיקרו וזה היה מצחיק. פאדיחה אחת לזכותה
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: סוף ההופעה של מוש בן ארי בערב יום העצמאות, שחברים שלי התעקשו לראות. 5 דקות מבוזבזות מחיי. אשכרה השתעממתי כ"כ שהתחלתי לרקוד הורה עם ידיד סתם בשביל להעביר ת'זמן. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? לא משהו מיוחד. מחכה להיום בערב
נכון שטיפול פנים SUCKS?! מיכל יא עגבניה רדיואקטיבית שכמותך... את כל המרשמלואים אני לוקחת לעצמי ושיקפצו לי כולם!!!!!!!111אחדאחד

Dark chocolate

New member
עניתי =]]

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? אין.. מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? Relient K - Be My Escape
תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: במבה..זה טעים עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- צינורות-אתגר קרת מאכל השבוע שלכם? במבה משפט/ציטוט השבוע שלכם? "אחרי בית הספר הילדים הגדולים התווכחו, אם שתולים מישהו הוא מת בגלל שהוא נחנק, או בגלל שנתפס לו הצוואר. ואחר-כך הם התערבו על שקיות של שוקו, תפסו חתול ותלו אותו מהעמוד של הכדורסל, והחתול צרח הרבה, ובסוף באמת נשבר לו הצוואר. אבל מיקי הקמצן הזה לא הסכים לקנות את השוקו, כי הוא אמר שזה בגלל שגבי משך בגוף של החתול חזק בכוונה, ושהוא רוצה לראות את זה עוד פעם על חתול חדש, ושלא יגעו בו. אבל כולם ידעו שזה בגלל שהוא קמצן, ולקחו לו את הכסף בכוח. ואחר-כך ניסים וזיו רצו להרביץ לציון שמש מכות כי הוא שקרן ולחתול לא עמד הזין בכלל. ומיכל, שהיא אולי הילדה הכי יפה בבית-הספר, עברה שם במקרה ואמרה שאנחנו כולנו מגעילים וכמו חיות, ואני הלכתי והקאתי בצד, אבל לא בגללה."
אתגר קרת
פאדיחת השבוע שלכם? אוי היו מלא
אני מעדיפה לא לספר ולרמוז שזה קשור למבחן בערבית ומחברת ירוקה.. דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: הטיפול אצל הקוסמטיקאית היום והציון במתמטיקה.. איף! משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? כלום נכון שטיפול פנים SUCKS?! אחושילינג! ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! לשירי

Dark chocolate

New member
צינורות../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifאתגר../images/Emo47.gif

מאז שנגי ציטטה לי את "שלמה הומו כוס אל אומו" נדלקתי על הספרים שלו

OpenYourEyes

New member
אה עכשיו קלטתי שקיבלתי מרשמלו ../images/Emo6.gif

אבל בדיוק אכלתי, לא יכולה להכניס כלום! אני אשמור לאח"כ, תודה נשמאמי
.

Liquid Dreams

New member
it is the darkest side of me..../images/Emo7.gif

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? אביתר מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? כל THOE של ווית'ין ובמיוחד The Truth Beneath the Rose תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: נה משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: פטר
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- עדיין השטן לובשת פראדה מאכל השבוע שלכם? איזו עוגה, אנלאדעתXD משפט/ציטוט השבוע שלכם? "אל תקחי אותם כי הם לא ירצו שתקחי אותם. כאילו, הציפורים, הם לא ירצו שתקחי אותם כי הם כחולים." [חברה שלי ברגע של פיגור ענק:||||] פאדיחת השבוע שלכם? נה דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו... :X משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? כלום נכון שטיפול פנים SUCKS?! נה ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! לאף אחד לא מגיע התועיבה הזאת..

eden83

New member
עונה....

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? שיהיה לנו בית מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? עכשיו אתנ חוזר בחזרה תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:יום העצמאות, היה כיף
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם?קבב פרגית וכל מה שעושים על האש
משפט/ציטוט השבוע שלכם?אין{שאלה די מוזרה פאדיחת השבוע שלכם?היה מלא{אני חושב.....} דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:המורה שלי למתמטיקה שונא אותה בדם!!! משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?שביתה בהסתדרות המורים נכון שטיפול פנים SUCKS?!לא ממש יודע מה זה..... ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! לכולם

Koala Girl

New member
איזה תמונה../images/Emo99.gif

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? ילד פלא(עם אוהד...) מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? חוזר בחזרה תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אמממ....היה נחמד ביום העצמאות
(?) ואתמול...שאר השבוע סתם צבא מסריח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- תזיזו ת'רגליים(נראה לי שהמלצתי כבר שבוע שעבר
אבל אין שום דבר חדש) מאכל השבוע שלכם? סמבוסק חומוס משפט/ציטוט השבוע שלכם? "עוד 3 חודשים ו23 ימים" פאדיחת השבוע שלכם? שום דבר מעניין =] דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: צבא,כמו כל שבוע משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? שייגמר מהר נכון שטיפול פנים SUCKS?! כן ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! מרשמלו אני ייתן רק למישהו שאני שונאת

עונה../images/Emo13.gif

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)?"שמעון השכן" מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)?"יום אחרון"-אמיר פיי גוטמן תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:2 דברים-הופעה של אמיר ביום העצמאות, יומולדת לאמיר בלהקה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-המחזמר הלהקה מאכל השבוע שלכם?-
משפט/ציטוט השבוע שלכם?"ברור שלאמיר יש יומלדת היום והגברת הקטנה שלנו תבוא היום ללהקה"(מוקי אומר לי
) פאדיחת השבוע שלכם?לא הייתה דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:שיעור ג"ג
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?אירוח של אמיר בתוכנית "תוצרת הארץ" ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו!מירב יעל וטל ליהיא ולכולכם

אני אני אני

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)? מבול
מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)? אממ "כלת מלך"..מישהו מכיר? שיר מ ד ה י ם תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: לא בא לי
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: צביקי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ממ הצגה
מאכל השבוע שלכם? הרבה ג'אנק פוד..(ככה זה כשלא נמצאים בבית
) משפט/ציטוט השבוע שלכם? כלללללללל המונולוג שלי..ואתם לא רוצים שאני אתחיל לכתוב אותו פה
פאדיחת השבוע שלכם? מממ לא יודעת היו הרבה דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע: כלום כלום כלום..אה בעצם זה שהוא נגמר עכשיו.. משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא? לימודיםםםםםםםםם
נכון שטיפול פנים SUCKS?! מה?
ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו!
לצביקי
אה וגם לך מיכלית

ג ב ש ו ש

New member
עונהה../images/Emo170.gif../images/Emo88.gif

מה שיר/י השבוע שלכם(של קרן)?זאת שבמקומי. מה שיר/י השבוע שלכם(לא של קרן)?היא יודעתת תמונה שאהבתם ובא לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:ההופעות של עצמאות עשו ת'שבוע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ..כלום:| מאכל השבוע שלכם?-פיצהה משפט/ציטוט השבוע שלכם?-אין
פאדיחת השבוע שלכם?-
דבר אחד שהייתי מוכנ/ה לוותר עליו בשמחה השבוע:כמה מריבות שהיו לי
משהו שאני מחכה שיקרה שבוע הבא?-הופעה של נינט
נכון שטיפול פנים SUCKS?!
ולכבוד ל"ג בעומר, תנו מרשמלו למישהו שאתם חושבים שמגיע לו! -מי שרוצה
מוזמן..חח

למעלה