לא רציתי לענות אבל אני עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif!-חפירה-!
דבר טוב שקרה השבוע: המסיבה, הגילוי על ניב.. והנרגילותXDDD ,השינה אצל רינת. תום לא ישן אצל רינת D:|מאושר| דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: ב5 בבוקר כשישנתי אצל רינת חברה שלי התעוררנו ואח שלה אמר לנו שנאבד ילד.. כי הוא עשה מסיבה גםXD ויךלד נאבד.. אז הלכנו חיפשנו אותו וראינו שהדברים שלו על הספה חיפשנו חיפשנו ואז ארבל אח שלה יצא החוצה וראה אותו שוכב יושן על הספה O____O והיה קפוא! ו5 בבוקררררררר! והוא העיר אותו ושאל אותו למה הוא יושן בחוץ אז הוא אמר"הייתי בדרך הביתה אין לי מושג מה אני עושה פה" XDDDDDDDDDDDDDD והוא בכלל היה אמור לישון אצלהם מסומם .___. כן בטח אחרי 685834838 נרגילות הוא לא יהיה מסומם.. גם עם זה לא עושה תופעות לוואיXD. וגם יום למחרת בצהרים רצינו לאכול פיצה והחברים של אח שלה כבר הלכו הביתה חח אז אח שלה כזה אומר "בואו תשמעו את שיר הפיצה.." היה לנו ממש משעמם X_X.. אז הוא התיישב על הפסנתר והתחיל לחרבש מילים..XDD על פיצה ולפני זה הוא אמר שהוא שם את הפיצה בתנור וכזה חברה שלי [רינת]אומרת"היי ארבל לא ידעתי שנשאר 4 פיצות" והוא אמר"לא נשארו 4 ..נשארו 3" רינת:"אבל תראה יש אחד על השולחן ועוד 3 במקפיא" היה שקט של כמה שניות.. ואז ארבל:" רינת, אני חושב שהכנסתי את המגש בלי הפיצה" ועשה פסצוף מוזר כזהXDD והוא קם לתנור וראה שאין פיצה והתנור סם עובדX_X וואי זה היה מצחיק ציטוט השבוע: 4 בבוקר, אני יערה ואופיר ערות 100% שיכורות מהאוויר ורינת"יושנת" דניאל[אני]: אני לא מצליחה להוציא אותו מהראש יערה:"אז תוציאי אותו" אני ~מדגימה כאילו אני פותחת את הראש ומוציאה ממנו משו~ XDDD אני:"אבל רגע,אני לא יכולה זה תהליך" יערה:" תחשבי על בנים אחרים" אופיר:" תחשבי על גארפילד" XDDDDDDDDDDD והיו עוד אבל אני לא זוכרת המבחן הגרוע של השבוע: 61 באנלגית|שורקת ובורחת| מאכל השבוע: פיצה טמטום השבוע: ארבל,אני,יערה,אופיר,תום,והילד עם התחת הגדול[לא תבינוXDDD] בע"ח השבוע: סוסים תוכנית השבוע:'דני הוליווד' סרט השבוע: 'אימה באמטוויל' ערוץ השבוע:MTV2 שעת השבוע:4 בבוקר!! יום השבוע:אתמול והיום ותמונה : בלינקים <: תום:
http://img88.imageshack.us/my.php?image=img0501hv6.jpg תום וגל ומאחוריו תומיק המפחיד |:"
http://img338.imageshack.us/my.php?image=img0511en4.jpg גל זה הילד עם התחת הגדול .__.XD שבוע טוב לכולם!! אמרתי לכם שזו תהיה חפירה