סיכום שבועי

Fall Out Liel

New member
סיכום שבועי../images/Emo168.gif

יאיי! סופסוף הצלחתי לפתוח!! חעחעחעחעחעחע דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: ציטוט השבוע: המבחן הגרוע של השבוע: מאכל השבוע: טמטום השבוע: בע"ח השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ערוץ השבוע: שעת השבוע: יום השבוע: ותמונה
:

ראשונה = ]

דבר טוב שקרה השבוע:עוד בדיוק חצי שעה הולכת להסתפר[פוני לצד] וזה דיי טוב XD ,דוד שלי בא לארץ היוםם ועוד מעט הוא באא אלינו ! ,חתונה לבנדוד שלי ופאקקקקק התחלתי ללמוד גיטרה!!
דבר רע שקרה השבוע:רביעי היה רע כולו דבר מצחיק שקרה השבוע:אח שלי הקטן,בן 4 חרש על ינפינטי און היי של פוב, ואלה השירים שהוא לא הפסיק לחפור לי עליהם כל השבוע :ת'נקס פור דה ממוריז,מי &יו,דונט יו נוו אוו איי סינק איי אמ? והכיייייייי נחרש?דיס אינט א סין!! כל הזמן הוא שר אותו ודאמט הוא בן 4 !! ציטוט השבוע: "איסי ניסים,יסה א גוד דאמ אמס ראיס","אנד דה לס א וויב אר אוסו אינטיכאט", הגרסה לדיס אינט א סין של אח שלי הקטן XDDDDD המבחן הגרוע של השבוע:לא היה ~~ מאכל השבוע: ארר כמה טחנתי השבוע הזה,אבל בעיקר פירות טמטום השבוע:~~~~~~~ בע"ח השבוע:הכלב שלי
תוכנית השבוע:טופ 5:פול אאוט בוי סרט השבוע:ביג מאמא 2 ערוץ השבוע:MTV2 שעת השבוע:נממ 11 בלילה
יום השבוע: שישיי!!!!!!!! ותמונה : גוסטייי
שבת שלום לכולם = ]

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifעדן ../images/Emo9.gif

שמרי לי את אחיך , עוד כמה שנים חתונה
תודיעי לו מעכשיווו XD שבת שלום בובה

../images/Emo191.gif זהירות, תמונה שלי וציטוטים מטרידיםXD

דבר טוב שקרה השבוע: אני חולה ולא הייתי בבצפר רוב השבוע =] ובעקבות זה ראיתי שוב את מגרש ביתי
.
דבר רע שקרה השבוע: אני חולה ונחנקת מהשיעולים של עצמי><' יש לי מלא שיעורי בית להשלים.
דבר מצחיק שקרה השבוע: ארתור XDD ההתחרפנויות שלי ושל גבריאלה.
ציטוט השבוע: יש כמה=] 1. ראיתי ארתור. אז ארתור, גיליו והסבא[שכחתי איך קוראים לו] הולכים לחנות ממתקים ויש שם שלושה זקנים. הזקנים: "שלום, [איך שלא קוראים לו]." הסבא: "שלום אד, שלום ביל, שלום טום."XDD 2. ראיתי בובספוג. והיה פרק שראיתי כבר שמונים אלף פעם ובובספוג הוא מנסה להגדיל את סקווידויד אחרי שכיווץ אותו. פטריק: "אמ..... כיוונת את זה לוומבו?" בובספוג: "אני לא חושב שיש בכלל מילה כזאת, וומבו." פטריק: "בטח שכן! אני וומבו, אתה וומבו, הם וומבו... כולנו וומבו, בובספוג, זה הא'-ב' של ג'-ד'!" XDD 3. אני וגבריאלה התחרפנו בטירוף[ודיברנו בטלפון עם ערבובי, החברה הכי טובה שלי.] גבריאלה[בקול מסטולי בטירוף]: "ערבה, את רוצה להצטרף לחבורת הדובונים השמחים?!" ערבובי: "אממ... מה?" בקול של wtf? גבריאלה: "חבורת הדובונים השמחים! ניפגש במקום הסודי שהוא קומנת השנטים של נאות סמדר[המקום הכי שנטי שיש], המאכל הסודי הוא גלידת חסה." ערבובי: "גבריאלה, את מרגישה טוב?" גבריאלה: "הצנון, נחת." ערבובי: "זה הזמן שלי ללכת." וסיימנו את השיחה XD גבריאלה: "הצנובר, חולה." גבריאלה: "פטריית, הזייה." [במין רווח ענקי בין פטריית להזייה] אני: "לקחת. פטריית. הזייה." גבריאלה: "אני המפקד הראשי דובון פרינסס קסואלה בננה[או משו כזה, מחברים]" אני: "את המפקד הראשי דובון פרינסס חמאת בוטנים וריבה." גבריאלה: "ומי את?" אני: "אני תאמדובי סטלה, סוחרת עגבניות מוסמכת! ובגלל שפספסת את הפגישה הסודית אתמול, הצנובר מת. אבל! יילדתי אותו לפני שהוא מת ונולדה צנובה. אז אני סוחרת עגבניות מוסמכת ו!מיילדת צנוברים מתחילה." XDD בקיצור היה מצחיקXD
המבחן הגרוע של השבוע: היה לי אחד, ופספסתי שניים !! =]
מאכל השבוע: פיצה |ריר|
טמטום השבוע: אני וגבריאלהXD
בע"ח השבוע: דולפינים
ולטאותXD כי בI LOVEניו יורק האבלה הזאת, אז היא לקחה את צ'אנס למין גן חיות והוא כזה רואה דולפינים: "מה זה לעזאזל?!" הוא רואה לטאה: "דרקונים!!!" XDD
תוכנית השבוע: מגרש ביתי
סרט השבוע: "יצאת גבר"
ערוץ השבוע: 12 ו47 [יס סטארס1 וניקולודיאון]
שעת השבוע: שעת השינה XD
יום השבוע: אממ נראלי היום. השלמתי שעות שינה.
ותמונה : חהחה תמונה מגניבה[כי לא רואים אותי]->

BKE

New member
אעאעא מגרש ביתי../images/Emo99.gif אני מחכה לעונה החמישית

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gifתתתאמר../images/Emo99.gif

תרגישי טוב אהובה שלי
ומסרי את זה גם לגבריאלה XD אוהבת אותך

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifלמה את יפה?../images/Emo23.gif