סיכום שבועי

ady18

Well-known member
עשיתי יותר מדי שטוית

שוב אני לא יכולה לפרט וכרגע המצב רוח הוא בקרשים מן הסתם ואני אומרת כרגע המון דברים לא קלים אבל זה אמיתי והייתי רוצה להאמין שזה ישתנה אבל צערי זה לא ישתנה וזה יקח זמן לדבר המסוים הזה זה מלמד לקח "מילים פוגעות יותר ממכות" זה מסכם ...

עונה..

שיר השבוע שלכם [של אריק]- הגשמה עצמית.. שיר השבוע שלכם בכללי- חוזר בחזרה בילוי השבוע שלכם- חופש סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ההופעה ב24.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אודי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ממ חופש
משהו שהרס לכם את השבוע-יותר מדי דברים שקרו היום
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כלום בנתיים מאכל השבוע: חח השבוע אכלתי רק מקדונלדס נראה לי
משפט השבוע שלכם: האדומים עשו גולללל
האם פגשתם את אריק השבוע אם כן-איך היה? היה בסדר..

1shiran1

New member
האדומים עשו גול... *ריצפז* *ריצפז*

לגמרי משפט השבוע ... טוב שזה לא הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי .. כפרעליייייך חחחחחחחח

כי הם עשו גוללל../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

חכי חכי בחמישי אני אעשה לך את זה בלייב

1shiran1

New member
אוי, אני ימות מזה על המקום *ריצפזזזזזז*

ואפילו אעשה לך חיקוי של ריצפז
אהאה ואת חייבת לי עוד כמה חיקויים מיום שלישי
מקווה שאת זוכרת

1shiran1

New member
כן, כבר קלטנו שאת סנילית ../images/Emo6.gif

ממש יומן תזכורות שלך נהייתי ...

Miss Menta

New member
עונה. ../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- ג'וני, יום חדש נפלא. שיר השבוע שלכם בכללי Show must go on - Queen. בילוי השבוע שלכם- מממ, לא זוכרת
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ארץ נהדרת. חבל שנגמר. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ילד מסויים. משהו שהרס לכם את השבוע- הייתי חולה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הממ, יום שישי אצל ברק.
מאכל השבוע: עוף? משפט השבוע שלכם: חבר אמיתי זה אחד שיביא לכם שתי בזוקות, ולא זום אחד..
האם פגשתם את אריק השבוע אם כן-איך היה? לא!

עונההההה

שיר השבוע שלכם [של אריק]- אהבה באור וצל שיר השבוע שלכם בכללי- דצמבר בילוי השבוע שלכם- שינה ועצבים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-נאדה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-תמונות של אריק משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חופש מהבסיס משהו שהרס לכם את השבוע- שהלכתי מכות עם משפחה בדרך להופעהשל אריק ויותר מזה גיליתי משו מאוד לא חביב שקרה לי מחוסר זהירות:( משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-חתונה עם אריק מאכל השבוע: מלפפונים משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע אם כן-איך היה? כן בהופעה בפתח תקווה

למעלה