סיכום שבועי

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo152.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם בכללי
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את אריק השבוע אם כן-איך היה?

hilali1

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif תהנו בזאפה../images/Emo70.gif

ממש בא לי הופעה של אריק.. נראה מתי נלך

Guybrush Marley

New member
טוב, נו../images/Emo118.gif

שיר השבוע שלכם [של אריק]- הגשמה עצמית שיר השבוע שלכם בכללי- Hallelujah - Jeff Buckley בילוי השבוע שלכם- רוק עצמאות. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סיינפלד, אבל זה לא רק השבוע. וסרט - תחת שמי טוסקנה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] לא מצליח לחשוב על משהו לא בנאלי משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- התחלתי לקרוא את "אם יש גן עדן" של רון לשם. ספר מצוין. משהו שהרס לכם את השבוע- שעוד שבוע יש לי מתכונת בהסטוריה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מקווה לבוא ליום הסטודנט. אם יהיה לי עם מי. מאכל השבוע: אע? משפט השבוע שלכם: טוב, מ"אם יש גן עדן": "ברוכים הבאים. אם יש גן עדן ככה הוא נראה, אם יש גיהנום ככה הוא מרגיש. מוצב בופור." האם פגשתם את אריק השבוע אם כן-איך היה? לא.

1shiran1

New member
עוווונה (:)

שיר השבוע שלכם [של אריק]- הגשמה עצמיתתתתתתתת
שיר השבוע שלכם בכללי- בפאב השכונתי .. בילוי השבוע שלכם- הטיול המאורגן באשדוד עם יפע
שלא התקיים לבסוף בגלל שהאוטובסים לא הגיעו
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הספיישל צחוק יום שני
והש.ח של ההופעה של אריק במועדון 24 למחרת
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] יותר סרטון מתמונה אבל תראו מי בהתחלה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ תגידו ליפע להתקשר אליכם שיש הגשמה עצמית וזה בטוח יעשה לכם את השבוע
אעאע משהו שהרס לכם את השבוע- ממממממ ב"ה לא היה כזה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יום הסטודנט
מאכל השבוע: מממממ .. הפריקסה ביום העצמאות
ולא יפעת, זה לא אוכל של צדיקים
משפט השבוע שלכם: " להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים" מוקדש ליפעת :) האם פגשתם את אריק השבוע אם כן-איך היה? ממממממ לא, וכנראה ששוב בחלום
רק שאני לא זוכרת

hilali1

New member
מאכל תוניסאי לא../images/Emo35.gif טונה וחריף בלחמניה שכזו

אה וגם ביצה קשה ומלפפון חמוץ.

1shiran1

New member
כןןןן רק שאני לא תוניסאית ../images/Emo6.gif בגלל זה התלהבתי

שהיה את זה ביום העצמאות
ובדיוק אני מסבירה ליפעת מה זה .. אממ המילוי אצלנו שונה
תפו"א טונה ביצה ומלפפון חמוץ מממ אם רוצים ... חחחח אבל כן זה זה
מאוד טעים

1shiran1

New member
כמו שאת אוכלת את הדברים שאמרת לי יום שני ..

אהמ אהמ
אוי אוי איזה חלחלה עוברת בי *ריצפז*

hilali1

New member
אה גם אני לא ../images/Emo6.gif

אמא של ידיד שלי מכינה לפעמים..

1shiran1

New member
חחחח מגניב ../images/Emo6.gif

ואמא שלי מכינה לחברה שלי
היא התלהבה מזה ... חחחחחח וגם היא לא תוניסאית .. כנראה שזה תופס בכל העדות

חחח נו אז מתי היא מכינה לי ?../images/Emo3.gif

חח סתם סתם בחיים אני לא אוכל דבר כזה

1shiran1

New member
או אה, עכשיו אחרי שאמרת.. את תאכלי ../images/Emo6.gif

תודיעי מתי את מגיעה

1shiran1

New member
חחחח זה מתוך טקס פרסי עמ"י ..

הצילומים שהם עשו לפרומאים בערוץ 24.. אבל רואים גם את אריק שם הוא עושה כזה עם היד

ady18

Well-known member
עונה

שיר השבוע שלכם [של אריק]-הגשמה עצמית,בפאב השכונתי שיר השבוע שלכם בכללי?לאונרדו,מה אברך,יורם,אלוהים,איתי,טיפה,ברכת המלך,יונתן שפירא,בנות בבטן בילוי השבוע שלכם-שדרות סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ארץ נהדרת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שדרות משהו שהרס לכם את השבוע-הרס אני והשטוית שלי כול השבוע הזה וזה הלך ווהסתבך ונהיה רע מאוד מי שצריך להבין הבין... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-אין לי למה לחכות אחרי מה שקרה אני בכלל לא יודעת אם אני אחיה מאכל השבוע: על האש משפט השבוע שלכם: היו כמה על משקל אריק "חשבת לתת ובסוף מקבלים זין" "אני טיפוס שהורס הכול בשביל מה לחיות" ועוד כאלה משפטים משמחים מאוד האם פגשתם את אריק השבוע אם כן-איך היה?היה לא משנה

hilali1

New member
מה ז"א "אני בכלל לא יודעת אם אני אחיה"../images/Emo35.gif

מה שלא קרה זה לא מצדיק את זה. יעל אל תעשי שטויות.

למעלה