סיכום שבועי
!

אלאנקה

New member
סיכום שבועי../images/Emo152.gif!

שיר השבוע של קולדפליי:
שיר השבוע לא של קולדפליי: |שפר|
ספר/סרט/סדרת השבוע:
ציטוט השבוע:
אייקון השבוע: יאללה, עצלנים-להחיות את הפורום!!

אלאנקה

New member
אניD:

שיר השבוע של קולדפליי: לודעת
..לא הקשבתי
שיר השבוע לא של קולדפליי:Orphaned Land:Mabool 3Doors Down:Changes
ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר-Royel Assassin
ציטוט השבוע: "את חמודה כשאת טיפשה, אבל את הרבה פעמים טיפשה ולא חמודה...מוזר
"
אייקון השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: אממ הורדתי הרבה שירים חדשים?
משהו רע שקרה השבוע: אמ.. לודעת

en li shem 7

New member
...

שיר השבוע של קולדפליי:לא שמעתי>< שיר השבוע לא של קולדפליי:Orphaned Land:Mabool ספר/סרט/סדרת השבוע:סרט-כאוסD: ציטוט השבוע:"ה___ שלך גדול, לא קטן כמו שלי..."
אייקון השבוע:
זה חדר!!
משהו טוב שקרה השבוע:מממ...לא למדנו הרבה כי עשינו חזרות ליום הזיכרון..אני מניחה שזה טוב:\ משהו רע שקרה השבוע:ממ..יש לי משהו שיקרה

MushrooMush

New member
חחח טוב זה לא השלאון ה95490 שיש כאן ביומיים

האחרונים?!?!?... חח טוב אבלל פורום מתת צריך לעשות משהו!! שיר השבוע של קולדפליי: אממ....yellow שיר השבוע לא של קולדפליי: cold war kids-hang me up to dry ספר/סרט/סדרת השבוע:אמממ אוקיי סידרה כבר אין לי....אבל ספר יש [וואו אני מופתעת מעצמי}טוב האמת שזה לא ספר השבוע כיי קראתי אותו מיזמןן [לצורכי עבודה בספרות} אבלל זה ספר מזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 קוראים לו :יש ילדים זיגזג....של דיויד גרוסמן זה שכתב את מישהו לרוץץ איתו...... איזהה ספרר ואיי!!בחיים שלי לא אהבתי ספר...וזהה מזהה אהבתיי אותו..!! ציטוט השבוע: אאהה...."זונה....אני אוהבת אותך" אייקון השבוע: =0 משהו טוב שקרה השבוע: אממממ סתם ישבתי אצלל חברה עם חברותת והיה מצחיק.....צחקנו על הכלל!! אפילו על זה שהוציאוו אותי מעתדגיים!! אני לא מאמינה שצחקתי על זהה קיצר היה מצחיק.....ישבנוו ודיברנוו שטויותתת.....איזה 5 שעותת אםם מלא ציפס ופוקפורן!!{דיאטה דחוף} משהו רע שקרה השבוע: חחח השבוע....זה מה שקרה שהיה רע..... טוב בואי ניהיה יותר ספציפים....גיליתי משהווו שביאס לי את הצורההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! החייתי את הפורום!??!!?

en li shem 7

New member
אני אוהבת את השיר הזה!!!

cold war kids-hang me up to dry השניה הורדתי אותה
טנקס על השם!

Coldplayist

New member
אני

שיר השבוע של קולדפליי: האמת שאין השבוע שיר השבוע לא של קולדפליי: Easy - Faith No More ספר/סרט/סדרת השבוע: נשואים פלוס ציטוט השבוע: "אני שונא מחשבים" אייקון השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: לא יודע משהו רע שקרה השבוע: גם לא יודע

למעלה