סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo152.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

שלי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)
רוצה אל החופש מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)
שרית חדד-בושם צרפתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אני שנה בפורום!!! ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום לסיוון שחוגגת היום יום הולדת
,למעין לדור ולשמוליק.

עונה

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? - Send Me An Angel של ליאל קולט והסקרפיונס תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אין ממש משהו שהרס לכם את השבוע-מגן במתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לא מסר לאומה-אין
אני רוצה לתת המון פרחים לדור

אני:)

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?זן נדיר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? חבל שחור-רגב(ואהמ שמוליק יבין
) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- יום שישי ה13
איזה סרטט!! אה וממ הלוי כתבה אצלי בפורום
והאתר של הלוי נפתחח יאי=] משהו שהרס לכם את השבוע-=\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שמול ומיטו,בתקווה
מסר לאומה-כנסו לפורום של הלוי מה]; ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לאורטלי

שלי../images/Emo26.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)
רוצה אל החופש
מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)
כמה פעמים
שירי מימון
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
לישון עד מאוחר
(עזבו, עדו מבין...)
משהו שהרס לכם את השבוע
הלכנו היום לחבריםואני חולה על הת שלהם
היא בתשנה וחצי ואני בחרתי לה את השם והיום כשראיתי שהיא חולה זה ביאס אותי בטירוף
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
יום חמישי אני נוסעת לחרמון
מסר לאומה
אין

1אורטלוש

New member
שליי>>

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? Kelly Clarkson-Anytime אלון דה לוקו-ליות איתך תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-מממ נדה.. משהו שהרס לכם את השבוע-כל מיני.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ממ לאדעת.. מסר לאומה- :] ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לכולם! :]

CrAzY4uMJJ

New member
שליייי

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?לא שמעתי.. מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)?הרבה.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>>> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לא יודעת.. משהו שהרס לכם את השבוע-כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-חסוי
מסר לאומה-סלאש הוא הכי מושך בעולםםםםם!!>>>>>> ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לכולם

d miss d

New member
שלי..

מה שיר השבוע שלכם (של דיימנדז)?הלב שלי נשבר מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימנדז)? פיני חדד-אליך Nick Lachey- This I Swear אבי מסיקה-סימן שאת אוהבת Lucie Silvas - What Youre Made Of Marcos Hernandez - If You Were Mine נקמתה של אנחלה.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> שלי ושל חברה שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-לא משהו שהרס לכם את השבוע- מממ הרבה.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-ממ לכלום מסר לאומה- תאכלו הרבה :) ואתם מוזמנים לתת למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..לכולם:) כפרות עלכם

למעלה