סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo152.gif

שיר השבוע שלכם -
אלבום השבוע שלכם -
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם -"האור שבקצה הבמה"-אמיר פיי גוטמן ושחר סויסה אלבום השבוע שלכם -"דבש בכוורות" בילוי השבוע שלכם-הופעת הבכורה של אמיר פיי גוטמן סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-ג'טיקס קלאב תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אין תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]השבוע יש המון אבל זו התמונה הכי יפה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של אמיר כמובן
משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה היה לי שבוע נפלא משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של אמיר בכרמיאל מאכל השבוע:מריר משפט השבוע שלכם:"ראיתם איך מענטז ההונגרי"

aMiRi GiRl

New member
עונה

שיר השבוע שלכם - כשהאור יעלה עלינו אלבום השבוע שלכם - דבש בכוורות!!!! בילוי השבוע שלכם- הופעת הבכורה של אמיר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הבורר תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אמיר התקשר אליי עכשיו לאחל לי מזל טוב :) כפרה עליו! משהו שהרס לכם את השבוע- כמה חברים שלי.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לסיים עם הקורס קיץ מאכל השבוע: פירות משפט השבוע שלכם: אין לי

1sHiRuSh

New member
עונה=]

שיר השבוע: מותר לך אלבום השבוע: דבש בכוורות=]]]] בילוי השבוע: לא משו מיוחד.. לשבת בפארק עם חברים סרט\תוכנית\סדרת השבוע:הנפילים רדיו\תוכנית רדיו: לא שומעת רדיו תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם: התמונות של אמיר מההופעה ביום רבעי משהו שעשה לכם את השבוע: לא היה משו מיוחד משהו שהרס את השבוע: לא היה וטוב שכך ... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא: פסטיבל כרמיאל=]]] מאכל השבוע: מנגו משפט השבוע: אין

עונה

שיר השבוע שלכם - עדיף של חן אהרוני ונדב קדמון נדבקתי לזה השבוע אלבום השבוע שלכם - האמת אין לי בילוי השבוע שלכם- הופעה של הראל סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הנפילים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אין תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]: השבוע זה בעייתי חח כי יש יותר מדי של אמיר, ושל שחר ושל הראל עזבו עדיף שאני לא יוסיף משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אילתתתתתת משהו שהרס לכם את השבוע- לא משנה =/ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של הראל בעזרת השם מאכל השבוע: מממ לא עולה לי כרגע משהו משפט השבוע שלכם: יש לי כל מיני אבל קשה לי לבחור אחד ספציפי אז בקיצור שבוע טוב

עוננהה באיחורר

שיר השבוע שלכם - ציפור מטורפת של דניאלל בן חיים אלבום השבוע שלכם - שלל אמירר פיי גוטמן בילוי השבוע שלכם- לראות אורן כדוריי:p סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בופור סרט חזקק תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אממ לא שמעתי תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] של המפגש מעריצים של אורן ואין לי כוח ואני לא יודעת להוסיף משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אורןןןןןןןןןןןןןן ברורר משהו שהרס לכם את השבוע- אמממ שאיחרתי למפגש בשעה:[ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לראות את אמוץ מאכל השבוע: את האוכל של סבתי:) משפט השבוע שלכם: הסבלנות משתלמת

גם אני עונה באיחור..

שיר השבוע: מהם החיים אלבום השבוע: "דבש בכוורות" בילוי השבוע שלי: הופעת הבכורה החיגית של אמיר! מ- ד- ה- י -מ- ה !! סרט/ תוכנית/ סדרת השבוע שלי: y- בעשר תוכנית רדיו ששמעתי השבוע/תחנת רדיו: תוכנית הבוקר עם טל ברמן ואביעד קיסוס ב- 102 fm תמונה שראיתי לאחרונה ואהבתי: יש הרבה.. משהו אחד שעשה לי את השבוע: שדיברתי עם אמיר ובכלל כל ההופעה משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא: לראות את אהוב ליבי מאכל השבוע: המשקה האיטלקי בטעם
חלב ב"מקס ברנר". מומלץ ביותר! משפט השבוע שלי: "ראיתם את ההונגרי מענטז" (רעות - זה כ"כ נכון)

למעלה