סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo150.gif

שיר השבוע שלכם(של אמיר) -
שיר השבוע שלכם(לא של אמיר)-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע-

עונה../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם(של אמיר) -"מותר לך" שיר השבוע שלכם(לא של אמיר)-"סרט הודי"הדואט של עידן יניב ודנה אינטרנשיונל בילוי השבוע שלכם-ההצגה "נודניק"של הבימה אתמול בתאטרון הצפון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"מסכים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -אין תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-תשמעו המון את הדיסק "דבש בכוורות" משהו שהרס לכם את השבוע-הבאסה של לפני החזרה ללימודים
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעת המאה של קרן פלס מאכל השבוע-וגם השבוע חטיף אנרג'י

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם(של אמיר) -אני רוצה עוד
שיר השבוע שלכם(לא של אמיר)-לבדי-הראל מויאל בילוי השבוע שלכם-לא היה..סביר להניח שהיום בערב יהיה בעז"ה. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-כוכב נולד,האלופה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -לא שמעתי. תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-האלבום החדש של מויאל. משהו שהרס לכם את השבוע-יום חמישי:S משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שיעבור במהרה.. מאכל השבוע-אמ..קוסקוס

סיכום השבוע שלי ../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם(של אמיר)- "רק שלא יכאב לי" שיר השבוע שלכם(לא של אמיר)- "נוף אחר" בילוי השבוע שלכם- ההופעה של עברי לידר ונינט טייב בעיר הנוער בחיפה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-" כוכב נולד", "המגזין" תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תוכנית הבוקר ב- 102 fm תמונה שראיתם לאחרונה ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] תמונה שצילמתי בעיר הנוער בחיפה - נינט טייב בתמונה פרובוקטיבית ... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שהבאתי לעברי לידר בלון בצורת לב באמצע ההופעה והא שר עם הבלון... משהו שהרס לכם את השבוע- כאבים חזקים בכתפיים.... לכן לא אוכל לשחות 400 מטר באליפות ישראל בעוד 9 ימים..
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הנסיעה שלי לבית הארחה ופארק המים בשפיים מאכל השבוע- ופל בלגי עם גלידה

למעלה