סיכום שבועי

חחח חופשי מתאבד ../images/Emo6.gif

אתי? תבואי לבקר בני מתגעגעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!

tohar6

New member
בבבבננננניייייייי../images/Emo47.gif

איזה חתול סקסיייי..

"אבל אם יש אדם בעולם עכשיו שייתן בשבילך הכל

גם את חייו,אולי זה יוני... אבל אולי זה אני.." שיר-שבועי-של-ג'נגו: - שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אמ..מלחמה יומיומית-אביגייל רוז אלבום שבועי: - תמונה שבועית:עוד מעט אני אעלה הקנייה של השבוע: אמ..גיאט קולה
משהו טוב שקרה השבוע:כלום משהו מבאס שהיה השבוע: כלום מאכל השבוע: פסטה |יאמי| תיכנונים לשבוע הבא: ללמוד בעיקר.. מסר לג'נגו:
שאלת בונוס: פורים קרב ובא.. ולכן- למה תתחפשו?!

סיכום שבועי, זה בשבילי! ../images/Emo3.gif

אחח כמה יצירתיות יש בי.
NOT
שיר-שבועי-של-ג'נגו: שבוע נשאר. אני צריכה להתחבר לפינה כמו שצריך, לא?
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: כל מיני שירים.. בעיקר של התבלינים. אעה, הם טוווובים
אלבום שבועי: ממ.. אני חושבת ששל דניאל סלומון. דה וואן אנד אונלי
תמונה שבועית: אני וחברה שלי. (אני הימנית, למי שלא יודעת D: ) מהבר מצווה של אחי. בקרוב אעלה עוד כמה יפות
הקניה של השבוע: עט פיילוט, מהסוג הדק! אעה אני כ"כ אוהבת את העט הזה!! משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם מתנקי
ובכלל, השבוע עבר לי די מהר. אה,כן, סידרו לי את האינטרנט!! משהו מבאס שקרה השבוע: קצת לא הרגשתי טוב. אבל תודה לאל, עכשיו אני בריאה כמו שור! טפו טפו טפו.
מאכל השבוע: שניצל בבאגט שמתן קנה לי. יאמי
תכנונים לשבוע הבא: לנוח הרבה. קצת ללמוד. אבל הכי חשוב- הופעה של עברי!! אעהאעה!! עוד שבוע בדיוק! מסר לג'נגו: ממצב? XDD שאלת בונוס: פורים קרב ובא.. ולכן-למה תתחפשו?! אין לי מושג! ויש לי השנה נשף בערב, וכוווולם יהיו. אני חייבת רעיון מגניב. אבל אני עצלנית, אז אני לא בטח סתם אתלבש מגניב ואשים עליי איזה כובע מיוחד או משהו
אני ממש לא מהמקוריים. אבל אם יש לכם רעיונות, אני אשמח. שבת שלום!!

אויש. ../images/Emo122.gif

בלי ה- "לא" בשורה של- אז אני לא בטח סתם אתלבש. זה אמור להיות- אז אני בטח סתם אתלבש..בלה בלה בלה. ואם כבר- יצאתי חופרת על. סורי. אני משלימה פערים!

tohar6

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:איש יקר אלבום שבועי:
תמונה שבועית: הקנייה של השבוע: במאמז, 4 פריטים ב100.. נייס
משהו טוב שקרה השבוע: לא יודעת כ"כ משהו מבאס שהיה השבוע: אחי עבר לארה"ב..ומה שהייה במכללת ספיר
מאכל השבוע: כרגעעעע.. עלי גפן ממולאים תיכנונים לשבוע הבא: בגרות בתאטרון מסר לג'נגו:
שאלת בונוס: פורים קרב ובא.. ולכן- למה תתחפשו?! אנחנו מתחפשים כמה חברים וחברות להישרדות, עושים ממש את שבט טאיינו עם הבגדים האלה שלהם ולפידים.. חחחח יהיה מצחיק

mazalika7

New member
אהובתי!../images/Emo23.gif

בהצלחה בבגרות, לא רק שתצליחי בה, אלא תצליחי בהצטיינות!!!! כפרעלייך!
מתגעגעת המון! ותתחדשי על הפריטים ממאמז

tohar6

New member
מלאך../images/Emo23.gif

המון המון תודה
בארורר שאני אצליח.. אני אחשוב עלייךךך
גמאני מתגעגעת מלא מלא, מחכה לראותך.. אולי במקרה באיזה תחנה מרכזית בארץ או משו כזה

tohar6

New member
ושכחתי להגיד עוד משו מבאס..

נכשלתי במבחנים של תאטרון צה"ל

mazalika7

New member
דייייי!!!!../images/Emo2.gif

אני לא מאמינה! אותך לא העבירו?!?! רעים!!!

tohar6

New member
הפסידווו../images/Emo70.gif

חחח סתם זה ממש ממש בקטנה באמת... גם לא ציפיתי בכלל בכלל לעבור אז אין טיפת אכזבה אפילו

../images/Emo126.gif../images/Emo39.gif../images/Emo124.gif../images/Emo192.gif../images/Emo68.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:שמעתי השבוע את קשורים...
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:אין כבר זמן- כפיר אפשטיין
אלבום שבועי:כפיר, וקלי קלארקסון, ברייקאווי [לא האחרון, הקודם] נתקפתי נוסטלגיה השבוע ושמעתי אותו מלא
תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע:מסטיקים!! כמעט כל בוקר, חבילה קטנה של אורביט
משהו טוב שקרה השבוע:הלכתי כללל השבוע לבצפר! *כל הכבוד לי!*, ת"א יום ראשון
וכמובן ההופעה של כפיר אתמול בלילה!
משהו מבאס שהיה השבוע:הייתי אמורה לפגוש את ליל יום חמישי אבל לא יצא בסוף..:-\ אבל לא נורא.
מאכל השבוע:צ'יפס של הבארבי
תיכנונים לשבוע הבא:ללכת לבצפר
ו... הלוואי שהשמחה מההופעה תלווה אותי כל השבוע.
מסר לג'נגו:
שאלת בונוס: פורים קרב ובא.. ולכן- למה תתחפשו?!אני כנראה אתלבש רגיל, אעשה פן , ואלך לבצפר עם הינומה של כלה שקניתי השבוע

למעלה