סיכום שבועי

pRimaVeriTaVIV

New member
סיכום שבועי../images/Emo140.gif../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
שאלת בונוס, לאלה יש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן?

עונהנהה../images/Emo215.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-מפלס מצב הרוח
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-something deep inside-billie piper בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השטן לובשת פראדהההההההההה,אין כמו אלאבאמה סקופ השבוע שלכם-
מירי קיבלה אלבום זהב?
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-חחחחח משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מוזיקה
משהו שהרס לכם את השבוע-עבודות לחופש
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-עוד חופש!!האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?-לאאא
שאלת בונוס, לאלה יש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן?-מממ....חח גן חיות?

pRimaVeriTaVIV

New member
שיש להם חופש*../images/Emo12.gif עונה../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-"שלום לאמונות", "שיר תקווה", "ברכת המלך" מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-"אפילו דקה", "קוצ'יפה"
בילוי השבוע שלכם-חופשששששש והופעה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"השיר שלנו", "האלופה" סקופ השבוע שלכם-מירי זכרה אותי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה וחופש
משהו שהרס לכם את השבוע-אממ כלום משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-ארוחות משפחתיות, בריכה האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? כן
והיה כיף
שאלת בונוס, לאלה שיש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן? אין

S m e l l y Cat

New member
שלום אני סמלי קט. אני מאחלת לכם

שתהיה לכם שבת שלום, שבת קסומה, שבת של אושר ואהבה!!! לכולכם כי אתם יפים כל אחד בדרכו שלו .. כן כן

TALLLLi

New member
עונה:)

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- "ילדה שהתבגרה", "תיבה 530" מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- total eclipse of the heart! בילוי השבוע שלכם- נוסעת ה-י-ו-ם לצפוןןן עד יום ראשון:) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- גיבורים! השיר שלנו!!! סקופ השבוע שלכם- מממ...ממממ...מממ... i dont know! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] ------- משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ממממ..גלידת סנדיי של מק' עם ה-ר-ב-ה בוטנים:)חחיחיחיחי משהו שהרס לכם את השבוע- ציונים של בגרויות!!! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יומולדת של חברה מ-א-ו-ד טובה שלי!! 7.4!! האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? השבוע לא...=/ שאלת בונוס, לאלה יש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן? היום צפון-עד יום ראשון..ו...אז ליל סדר:) ואז י-ם לפגוש בנות מהמיונים של הדרכת כושר קרבי! ואז נוסעת לחברה שלי ליומולדת...ו..אז אחרי זה חוזרים לבצפר לא?!

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-ממי מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-תמונה בביצוע של איה,גוני אריק בן ככול הבנים איתי בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-משחק הטניס של שחר ברביעי סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לשמוע את איה שרה את תמונה משהו שהרס לכם את השבוע-שאין איתי בפסח לבד משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-קמלוט אריק ומפגש גלגל"צ האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?לא שאלת בונוס, לאלה יש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן?

עונה

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- נמנמ תיבה 530 ותמונה מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- בילוי השבוע שלכם-
לונה פארק והיום הייתי בת"א (משעשע אותי שת"א נחשבת לבילוי טחח אני כזאת צרת אופקים) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין סקופ השבוע שלכם- גיליתי הרבה דברים חדשים שלא ידעתי
וראיתי את פיטר רוט בארומה:) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חופש! אני ממליצה בחום על המוצר החדש "חופש" לשרת החינוך יולי תמיר, באמת אני ממליצה לך לשקול להשתמש בו כל השנה, כל החיים! זה מוצר קליל, זול ומשובח- לך ולכל מערכת החינוך בישראל. משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר!
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין משהו מיוחד האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא, אבל ראיתי את אורי היום בת"א
שאלת בונוס, לאלה יש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן? לחפוש.

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo88.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-אם זאת האהבה שלך. מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-תראי עכשיו בילוי השבוע שלכם-כל השבוע היה בילוי אחד גדול.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הש"ש סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-מצב מגעיל שנחת עלי.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-ליל סדר
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?-לא
שאלת בונוס, לאלה יש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן?-אין משהו מיוחד..הכל בספונטני.

עונה../images/Emo8.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- "טיפה טיפה"...לא יודעת למה..פשוט נזכרתי בו פתאום ונדבקתי אליו
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- "לרוץ לרוץ" של קרן פלס ו"lemon tree" של full garden
בילוי השבוע שלכם- מ...ישנתי יומיים ברציפות אצל חברה..היה ממש כיף
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "השיר שלנו" ו"נמלטים"
סקופ השבוע שלכם- לאיתי פרל יש דיסק!!!!!! מ- 2005!!! אני בהלם!!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] מממ.....שנייה נחשוב...
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שופינג בקניון חחחח
משהו שהרס לכם את השבוע- מה יכול להרוס לי חופש?! היה שבוע נהההההדר
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- ים, ערב סוכות, וכנראה הצגה "יתוש בראש"
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא, לצערי
שאלת בונוס, לאלה יש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן? לנצל כל רגע לפני הבגרויות, לישון אצל חברים, שופינג בקניון, ים, הצגה, לישון הרבהה ולראות נמלטים חחח

נעה 124

New member
סיכום שבועי שלי../images/Emo1.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- כל ה
שלה, אבל בעיקר שירה
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- כל ה
של קרן
בילוי השבוע שלכם- מחנה שחזרתי ממנו אחרי יומיים בוכה? חוץ מזה לא היה כלום
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- שודדי הקאריביים 2
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט שודדי הקאריבים 2, ממולץ מאוד
משהו שהרס לכם את השבוע- לבת דודה שלי יש גם צליאק (אסור לה לאכול קמח) וגם סוכרת, והיא רק בת 5
מה היא אמורה לאכול
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של קרן, ושלושה ימי הולדת- דודה שלי, אחותי וחברה שלי
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?- לא לצערי
שאלת בונוס, לאלה יש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן?- לישון הרבה מאוד, לבקר את בת דודה שלי בבית חולים (בגלל הסוכרת)
, לישון עוד, לראות טלוויזיה, מחשב, וללכת להופעה של קרן. בקיצור- חוץ מהבית חולים וההופעה, לא לעשות כלום

queen of dreams

New member
Hאללה גם אני

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- "תמונה מטושטשת"-התאהבתי מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- לא נראה לי שהשבוע יש אחד כה בילוי השבוע שלכם- ההופעה של מירי דההה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אני רוצה ללכת לראות את "הבופור"... סקופ השבוע שלכם- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] -אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של מירי משהו שהרס לכם את השבוע- מצב רוח רע משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- הופעה של מוש בן ארי האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?לא אישית אבל ראיתי הופעה שלה שאלת בונוס, לאלה יש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן? לנוח

g a l4

New member
../images/Emo140.gifהשבוע שלי

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-האמת שהדיסק שלה היה בחרישה אצלי...כולו אבל אם צריך אחד אז...שירה
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-אמ..השירים היחידים ששמעתי חוץ ממירי הם שירים של אח שלי
אז משהו שלו
בילוי השבוע שלכם-לונה פארק
קניון
ורותם
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-מועדון לילה
סקופ השבוע שלכם-משה מת!
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-בילוי השבוע
משהו שהרס לכם את השבוע-משה מת!
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שום דבר מיוחד...
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
שאלת בונוס, לאלה שיש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן?אמ...טיול עם המשפחה!=)

hilali1

New member
שמש כמה שמש.. ../images/Emo42.gif

שיר של מירי - תיבה 5-30 וגם טיפה טיפה
שיר לא של מירי - קליפה בביצוע של דני רובס, ציפייה לאושר יהודית רביץ, אל תאמיני איה כורם. בילוי השבוע - טיול, הופעה של איה והופעה של יהודית רביץ
תמונה
חופש נעים וחג שמח

טל נער

New member
עונה=]

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- הייתי אומר תיבה 530 אבל התחלתי לאהוב את עכשיו אתה חוזר בחזרה.. מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- המתוקות האחרונות [חח שיר גדול] בילוי השבוע שלכם- הכי כיף האמת זה הצחוקים בלילה שכולם באים לשכונה.. [צהלה אימפריה:)] סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האלופה סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שינקין, כמו כל שבוע.. נותן סוג של אנרגיות לשבוע חדש. משהו שהרס לכם את השבוע- אתמול הודיעו לי שהמבחן בהיסטוריה הוקדם ליום שחוזרים מהחופש.. איזה כיף? משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- חו"ל [צרפת] האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא... לצערי חח.. שאלת בונוס, לאלה יש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן? להיתכונן למבחן=(

EVGIRL

New member
עונהההההההההה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-"תיבה530" מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-"Dead Meat"-Sean Lennon בילוי השבוע שלכם-טיול עם החניכים שלי ליער שגב או שגיב או משהו כזה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"השיר שלנו" סקופ השבוע שלכם-אוונסנס באיםם לארץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ
חלום שמתגשם!!!!!!! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-יום הולדת לחברה שלייייייי
משהו שהרס לכם את השבוע-ריב מפגר...
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שיעור גיטרה
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?-לא
שאלת בונוס, לאלה יש להם חופש: יש לכם תוכניות מיוחדות לחופש? אם כן, מה הן?-אממ יש...לנסוע לת"א,לכרמיאל,להכין עבודה במתמטיקה
,ולהנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

Nimrod121

New member
מסכם בתימצות.

היה לי שבוע מושלם, ממש כיף. את רובו ביליתי באילת וממש נהנתי.

למעלה