סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo14.gif

זו הייתה הפינה של ספיר אבל היא לא פה לפתוח אז אני פותחת... (מי שרוצה לפתוח במקומה, שיגיד לי ויוכל לפתוח כל שבוע ביום חמישי או שישי)
שיר השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
בילוי השבוע-
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-
מה קניתם השבוע?-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אני אענה כבר ביום ראשון, תהנו:)

../images/Emo127.gif../images/Emo13.gif

שיר השבוע-bring it on back-shedaisy משהו שעשה את השבוע-חח כלום משהו שהרס את השבוע-יתושים
בילוי השבוע-כלום סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-סודות המסדר מה קניתם השבוע?-דיוידים! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-סיור תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
חח לכולם

עונה!

שיר השבוע-i will remember you (הוא השמע גם בעונה השנייה באלופה שווה את ההורדה...) משהו שעשה את השבוע-זה שלא יצאתי לטיול והיה לי יום שליש ורביעי חופש וגם היום החליטו אחרי הטיול לעשות חופש(בטח כי אף אחד לא יבוא...)וגם, יום ראשון היה חופש של ל"ג בעומר ככה, שכל השבוע היה חופש חוץ מיום שני... בילוי השבוע-היום הלכתי אם חברה הכי טובה שלי וזה היה ממש בילוי, תאמינו לי היא יכולה להעיד שזה נכון! סרט/תוכנית/סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-השבט(התמכרתי...) וברור שגם האלופה ... מה קניתם השבוע?- היום קניתי בגדים 2 גופיות ו2 חולצות קצרות וגם מכנס... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- לשביתות, כאילו זה ברור... תמונה שבא לשים-טו,ב אני ישים אז אני בטוחה שתראו... שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אפשר גם להוסיף שאלות?זאת בקשה, בכל אופן תסבירי לי איך עובד הדבר הזה לילי כי, אולי אני יעשה כול יום חמישי אם בא לך טוב? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אני נותנת פרח לעצמי, מגיע לי לא?

רעה../images/Emo14.gif

ומה עם הקומונה של רן ומייקל שפתחת? את יודעת שהקומונה מתה?

עונה../images/Emo14.gif

שיר השבוע- לא משנה, שם ארוךP:
משהו שעשה את השבוע- אמ"ל חוזרים בש.ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
משהו שהרס את השבוע- כלוםP:
בילוי השבוע- עם מעיינוש אתמול
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- אמ"ל!!!!!!!!!!!!!
מה קניתם השבוע?- בגדים וכפכפים:)
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום רביעי, אמ"ל!!!!!!!!!!!
תמונה שבא לשים- כןן
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כן, שמתם
שכל ההודעה הזו קשורה באמ"ל?
, ומעייני, אם את רוצה את יכולה לפתוח את ההודעה הזו כל שבוע ולשנות את השאלות וכל מה שבא לך:)
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כולם

Sapir Danker

New member
../images/Emo203.gif הש"ש יוותר יפה בוואי לא נתווכח ! D:

וכככן , גמאני התגעגעתי להצפות של עצמי *חש* xD

למעלה