סיכום שבועי

ady18

Well-known member
סיכום שבועי../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכםשל מירי
מה שיר השבוע שלכם בכללי?
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

../images/Emo26.gif טוב נו חח

מה שיר השבוע שלכם של מירי- כ-----ל הלאבום החדש כמובן!! (-: חח מפתיע מה שיר השבוע שלכם בכללי? ממ וואלה לא היה לי זמן לשמוע אף שיר אבל נגיד "ניצחת איתי הכל" בביצוע של מורן אהרוני בילוי השבוע שלכם- ממש לא ביליתי נאמר ככה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- נאדה סקופ השבוע שלכם- אני כבר לא סמב"צית [: סיפור ארוך... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מעניין מה? קוראים לו "שלום לאמונות" וגם התפקיד החדש שלי בצה"ל משהו שהרס לכם את השבוע- שבקושי שינתי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הרבה [:

עונה

מה שיר השבוע שלכםשל מירי>>>>>ממי ברור מה שיר השבוע שלכם בכללי? ממי ומרגיש בילוי השבוע שלכם- אין סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- נולד לרקודדדדד סקופ השבוע שלכם- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אמממ לא יודע משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק ה2 של מירי משהו שהרס לכם את השבוע- אין לי כסף לדיסק משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיהיה לי כסף

pRimaVeriTaVIV

New member
יאללה../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי? "שירה", "פעם", "ילדה שהתבגרה" מה שיר השבוע שלכם בכללי? "אל תאמיני"
בילוי השבוע שלכם- לחזור מטיול שנתי
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-השיר שלנו סקופ השבוע שלכם-לשיר קוראים "הוא" ולא "היא"
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] תדמיינו ששמתי את העטיפה של הדיסק, אין לי כוח
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לקנות את האלבום
משהו שהרס לכם את השבוע-טיול שנתי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לא ללכת ביום שלישי

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכםשל מירי?שירה,חוזר בחזרה מה שיר השבוע שלכם בכללי?גוני,הבחורה עם החתולים בילוי השבוע שלכם-הופעה של אריק סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הופעה של אריק משהו שהרס לכם את השבוע?אין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-סרט

סיכום שבועי../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי - פעם, שירה, תמונה, ילדה שהתבגרה
מה שיר השבוע שלכם בכללי?my friends- RHCP בילוי השבוע שלכם- לישון אצל חברה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- גריי D: סקופ השבוע שלכם- התקבלנו למופע של אורט
ואסף אשתר ועמוס בן דוד בחנו אותנו! והיה לי סולו
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- האלבום ^^, שיעור בלט ^^ משהו שהרס לכם את השבוע - עצבים בלתי מוסברים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה

Nimrod121

New member
הסיכום שלי.

מה שיר השבוע שלכם של מירי? אהבתי את כל השירים מן האלבום החדש, התקשתי בבחירת שיר אחד. כולם מדהימים. מה שיר השבוע שלכם בכללי? Avril Lavigne- Where You're Gone בילוי השבוע שלכם- פעולה ארוכה בתנועה וצפייה בסרט. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "ג'וניור". סקופ השבוע שלכם- אחות של מיכל ינאי מדריכה אותי בתנועה. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- האלבום החדש של מירי. משהו שהרס לכם את השבוע- המבחן במתמטיקה. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ההופעה של מירי בק.חיים. שיהיה לכולם שבוע טוב
.

Nimrod121

New member
אם אני אדע איך את נראית

ההסכם יוכל להתממש. אם את רוצה לדעת איך אני נראה, תכנסי לכרטיס האישי שלי

וואו, פרסמתי דיי הרבה תמונות שלי../images/Emo12.gif

בכל אופן, שלח לי את המסנג'ר שלך במסרים.

EVGIRL

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של מירי?-"ילדה שהתבגרה"
מה שיר השבוע שלכם בכללי?-Fall Out Boys-Dance,Dance בילוי השבוע שלכם-בית לבד עם חבריםםם
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"השיר שלנו" סקופ השבוע שלכם-אני יודעת מי הרוצח בשיר שלנו
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-הגיטרה שחבר שלי קנה לי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-חבר שלי קנה לי לחצי שנה גיטרה אקוסטית
משהו שהרס לכם את השבוע-דלקת בעין
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-הופעההה שלל מירי!!!!!!

מי הרוצח?????

דיי אני חייבת לדעת!!! בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה (ואני ארד על הברכיים אם זה יעזור) תגלי לי!!

אני יודעת אבל אני לא יכולה לחכות!

ראיתי את הפרומו ומשום מה זה נראה כמו הראל(אני יודעת שהוא מת..)... די אני חייבת לדעת

למעלה