סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע
שיר השבוע של שירי
שיר השבוע בכללי
איך היו הבגרויות האחרונות
[כמובן מי שעשה
]
תמונות השבוע
משהו מצחיק שקרה לכם השבוע
ולסיום הייתם בהופעה של שירי

kocit

New member
את לא אמורה לפתוח../images/Emo180.gif../images/Emo194.gif..

מי שזוכה בתמונת השבוע פותח.......

just adiki

New member
עונה:

איך עבר השבוע:סבבה שיר השבוע של שירי:"מנהרת הזמן".. עדיין.. שיר השבוע בכללי:carola-"jag ger allt"
ו"-helena paparizou-"pou pige tosi agapi איך היו הבגרויות האחרונות[כמובן מי שעשה ]:בסדר.. תמונות השבוע:מצורף.. איפה קסניה המאמי
משהו מצחיק שקרה לכם השבוע:"NO MORE CAROLA!!" ולסיום הייתם בהופעה של שירי:לא..

../images/Emo204.gifמחמיא לי ששמים ../images/Emo23.gif אלי../images/Emo108.gif

אני נעלמתי ואף אחד לא יודע לאן.אני קוראת סמוייה

just adiki

New member
רגעאבל את הגבת באירוויזיון לא?

את יודעת מי זה הקטנצ'יק!!

just adiki

New member
בתכוונתי שהגבת ששמו את התמונה..

את מודעת לזה שהאיש הקטן התמונה זה דימה

dovratl120

New member
עונה../images/Emo70.gif

איך עבר השבוע-סבבה שיר השבוע של שירי-"כמה פעמים" שיר השבוע בכללי-"שבועה"-של ריטה [מומלץ
]בכלל השבוע גיליתי מלא שירי חדשים... איך היו הבגרויות האחרונות[כמובן מי שעשה ]-נחמדה תמונות השבוע-התמונה שזכתה בתמונת השבוע.. משהו מצחיק שקרה לכם השבוע-לא עולה לי לראש עכשיו.. ולסיום הייתם בהופעה של שירי-לא

עונה...............................

השבוע עבר בסדר. שיר השבוע של שירי-"לאן שלא תלכי". שיר השבוע בכללי-"כמה עוד אפשר" של סקעת ו"כמו אוהבים" של מויאל. בגרויות? אין!!!!!!!!!
תמונה השבוע? רביעיית המושלמים שלי-היי פייב השולטים! ושהגיימבויז יחלמו להיות כמוהם-מכוערים!
!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו מצחיק קרה השבוע? אין. ולצערי הרב לא הייתי בהופעה המדהימה של שירי המושלמת שלנו!

../images/Emo214.gifהיי פייב ../images/Emo99.gif

לא תהיה שום להקה שתוכל להחליף אותם
אפילו לפני חודש שמעתי את הדיסק האחרון שלהם..
יש לי גלויה שלהם עם חתימות שקיבלתי מחברה לשעבר של אחי הגדול. וואו.כמה חברות היו לו אחרייה. וואו.היום הוא כבר חיי בח"ול. וואו. איזו נוסטלגיה.

../images/Emo80.gifעונה

איך עבר השבוע
מצחיק:p בגלל החזרות למסיבת סיום:p שיר השבוע של שירי
השקט שנשאר שיר השבוע בכללי
Gloria Gaynor - I Will Survive איך היו הבגרויות האחרונות[כמובן מי שעשה ] תמונות השבוע
אין משהו מצחיק שקרה לכם השבוע
החזרות:p ולסיום הייתם בהופעה של שירי

ady18

Well-known member
עונה

איך עבר השבוע? בסדר רגיל כזה חוץ משהייתי בשבוע הספר שיר השבוע של שירי?מנהרת הזמן שיר השבוע בכללי?היו הרבה תגידי לו אוהד,לשם מירי,קליפה איה, ליאת שי אלה היו העיקרים איך היו הבגרויות האחרונות[כמובן מי שעשה ] תמונות השבוע משהו מצחיק שקרה לכם השבוע? מועדון לילה ולסיום הייתם בהופעה של שירי

למעלה