סיכום שבועי

Francine1

New member
סיכום שבועי ../images/Emo13.gif

שלא תחשבו שנעלמתי..
שיר השבוע: שיר השבוע של אפרת: קליפ השבוע: זמר\להקת השבוע: סרט\סדרת השבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הדבר הכי פחות טוב: התחדשות השבוע: גאוות השבוע: איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון? משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: תיכנונים לסוף השבוע: סמיילי שמאפיין את השבוע: משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע: ההוצאה הכי מיותרת שלכם השבוע [בוא נראה כמה אנחנו בזבזניםP:]: איש השבוע שלכם (אדם שעזר לכם\שאתם אוהבים\מעריכים): סוף שבוע מצויין לכולם

anna184

New member
מסכמת../images/Emo6.gif

שיר השבוע: set fire to the rain-adele שיר השבוע של אפרת: בוא אלי קליפ השבוע:לא ראיתי קליפים שלה כבר הרבה זמן זמר\להקת השבוע: adele סרט\סדרת השבוע:90210 הדבר הכי טוב שקרה השבוע:מסיבת סיום :) הדבר הכי פחות טוב: חחח גם מסיבת סיום..ממש עצוב אחרי 9 שנים ביחד להפרד מהשכבה :\ התחדשות השבוע:חולצה חדשה :) גאוות השבוע:שיר חדש P: איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון?מעולה משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: לשמור על הממוצע תעודה 96 שלי תיכנונים לסוף השבוע: סרט עם הידיד הכי טוב סמיילי שמאפיין את השבוע:
כי צילמו אותי המון השבוע משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע: "לכל סיום יש התחלה חדשה ותמיד הפרידה היא קשה" ההוצאה הכי מיותרת שלכם השבוע [בוא נראה כמה אנחנו בזבזניםP :]:אין כזאת איש השבוע שלכם (אדם שעזר לכם\שאתם אוהבים\מעריכים):אמא

אריה31

Member
מנהל
ביה"ס פועל מ-א' עד ט'?

זה המון שנים! באיזה תיכון את הולכת ללמוד? 96 זה ממוצע מעולה!!! "ותמיד הפרידה היא קשה...זהו הזמן זה היום זה הרגע"

anna184

New member
לא הבית ספר לא פועל מא עד ט

יש יסודי מא' עד ו' ויש חטיבה מז' עד ט' אבל זה יישוב קטן וזאת אותה שכבה רק כיתות מתערבבות במעבר, ובתכלס אנחנו אותה שכבה עוד מהגנים ומהפעוטון בכלל...חחח יישוב קטן ככה זה P: ואני עוד לא החלטתי לאן אני הולכת ללמוד ,לפעמים כשיש יותר מידי בחירה זה קשה..חח או שאני הולכת לריאלי בחיפה וא שאני הולכת לתיכון בקיבוץ יגור שגם האו פרטי והרמה שם מעולה ותודה אני מתשדלת P:

אריה31

Member
מנהל
שניהם נשמעים טובים

אבל החיסרון של הריאלי זה בטח המרחק בהצלחה בכל בחירה שתעשי אנה

בר דותן

New member
סכמ"ש

שיר השבוע:שנינו שווים אביב גפו שיר השבוע של אפרת:מגרד לי בגב קליפ השבוע:| זמר\להקת השבוע:אביב גפן סרט\סדרת השבוע:אין הדבר הכי טוב שקרה השבוע:קניתי כרטיסים להופעה של אביב .. עשוריים לאור הירח הדבר הכי פחות טוב כל השאר: התחדשות השבוע:הכרטיסים :) גאוות השבוע:אין איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון?בעבודה מעצבן בלימודים .. לא ההיתי .. משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב:שיהיה שבוע טוב ומוצלח ... לשם שינוי תיכנונים לסוף השבוע:חברים .. סמיילי שמאפיין את השבוע::S משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע:אין ההוצאה הכי מיותרת שלכם השבוע [בוא נראה כמה אנחנו בזבזניםP:]: הוצאתי המון .. תיקון של המחשב נייד , ציוד לעבודה, שדרוג תוכנת הDJ, ועוד מלא דברים יותר מ 3 אלף :S איש השבוע שלכם (אדם שעזר לכם\שאתם אוהבים\מעריכים):נוי :S

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע: שדות של אירוסים יהודה סעדו מצעד הגאווה זמרת חווה אלברשטיין תוכנית:wipeout דבר הסתפרתי\ חבר\ והופעה הסתפרתי די רגוע שנבחרת ישראל תנצח בנשים בכדורסל תיכונים שבוע הספר ההוצאה: רק ההסתפרות אבל זה משהו שהייתי צריכה מעבר לזה לא היה מיותר ומיותר נניח קניתי שתיה קרה במקום יחסית יקר באמת בזבזוז חחח חבר

אריה31

Member
מנהל
מסכם

שיר השבוע: Rush hour - Jane Wiedlin שיר השבוע של אפרת: אין קליפ השבוע: של שיר השבוע http://www.youtube.com/watch?v=gAsLDf-tYlg זמר\להקת השבוע: לירון בן שמעון, זמרת שגיליתי השבוע סרט\סדרת השבוע: אליפים הדבר הכי טוב שקרה השבוע: עבדתי המון על פרוייקט לקראת אליפות אירופה לנשים ויצא מצוין
הדבר הכי פחות טוב: היעדר זוגיות התחדשות השבוע: קניתי היום ארנק במקום זה שדיי נקרע גאוות השבוע: ביום רביעי הופעתי ממש במקרה בתמונה שפורסמה ביום רביעי במדור שלי
איך היה לכם בעבודה\לימודים בשבוע האחרון? היה מצוין!! משהו שהייתם רוצים שיקרה בשבוע הקרוב: כמו יעל, אני מחזיק אצבעות לנבחרת הנשים של ישראל שתחל במוצאי שבת הופעתה באליפות אירופה תיכנונים לסוף השבוע: כרגע אין סמיילי שמאפיין את השבוע:
משפט שמאפיין את השבוע שלכם\שליווה אתכם לאורך השבוע: ההוצאה הכי מיותרת שלכם השבוע [בוא נראה כמה אנחנו בזבזנים? 450 שקל עבור עוד תיקון במכונית שאני מחפש כבר להחליף אותה איש השבוע שלכם (אדם שעזר לכם\שאתם אוהבים\מעריכים): הידידה הכי טובה שלי כיום, מיה

למעלה