סיכום שבועי

g a l4

New member
סיכום שבועי../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא?
שאלת בונוס:מה אתם מתכננים לחנוכה?
חג שמח!

עונה../images/Emo41.gif

שיר השבוע שלך? "חורף" של עברי
סרט השבוע שלך? ראיתי חצי מהשטן לובשת פראדה תכנית/סדרת השבוע שלך? חבריםםם
משפט השבוע שלך? !Monica: You're on my team, and my team always wins ???Chandler:...at this מה עשה לך את השבוע? שומדבר מיוחד מה הרס לך את השבוע? להיות חולה תמונה שעשתה לך את השבוע? אין לי משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא?הופעה של עברי!!!
שאלת בונוס:מה אתם מתכננים לחנוכה? ללכת לפסטיגל
חג שמח לכולם!

mor the only

New member
היי היי זאת הייתה אמורה להיות הפינה שלי!

שיר השבוע שלך? מוזר מאוד אבל שמעתי אחרי 2000 שנה את ואז תבואי של הראל מויאל וזה שיר מדהים בלאט! סרט השבוע שלך? ממ לא ראיתי השבוע אבל נגיד רקוויאם לחלום חח זה סרט החודש תכנית/סדרת השבוע שלך?חברים
משפט השבוע שלך? "אל תשנאו אותי:(" מה עשה לך את השבוע? למצוא תמונות שלו חח ושושי ילדה כזאת מדהימה
מה הרס לך את השבוע? כל הריבים המטומטמים תמונה שעשתה לך את השבוע? אין לי כוח להוסיף חח משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא?לראות את גל
וסיידליפ שאלת בונוס:מה אתם מתכננים לחנוכה? ת"א וכל השאר לעבוד לעבוד לעבוד

NoAmItA ChAn

New member
אני D:

שיר השבוע שלך? MCR - Its not a fashion statement סרט השבוע שלך? רבי אברהם במערב הפרוע. תכנית/סדרת השבוע שלך? רק בישראל XD משפט השבוע שלך? מרק בישראל: "לא כל הנוצץ זהב ולא כל הזוחל צב". מה עשה לך את השבוע? ה-DVD של מכ"ר שחברה השאילה לי *______* מה הרס לך את השבוע? משהו קטן. תמונה שעשתה לך את השבוע? X משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא? מפגשים DDD: שאלת בונוס:מה אתם מתכננים לחנוכה? הרבה מפגשים XD

למעלה