סיכום שבועי

TheImpactBoy

New member
סיכום שבועי../images/Emo124.gif

חייב לציין, שמאז הצפייה בDVD, חזרה לי האהבה ללהקה שנעלמה לה אי שם בתקופת THOE. (אם אכפת למישהו). שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: המלצת השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: אתר השבוע: קליפ[במידה ויש] השבוע: תמונת השבוע: אחר: מה אתם שומעים עכשיו:

TheImpactBoy

New member
TOP 10

(34) feel the revenge (35) Endogenisis (35) Fairywitch (37) היויו (40) Gilado 69 (49) TheImpactBoy (73) אטומיק בייגל (77) Brombit (82) מגרש השוודים (116) Ice Queen 7

Nights Unseen

New member
אעיקרט'

שיר השבוע של נייטוויש: פאשן P: סתם נו אין לי כוח לשנות X: אממ אז לאדעת. שיר השבוע לא של נייטוויש: אין לי מושג.. סוליטארי גראונד אלבום השבוע: - להקת השבוע: אפיקה המלצת השבוע: לאדעת סרט/סדרה/ספר השבוע: טוויילייט דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: פגשתי את טל וזוהר :D:::::: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: לאדעת משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יומו ואולי לפגוש את טל ^^ ציטוט השבוע: היה בטח מלא אבל אני לא זוכרתXD אתר השבוע: - קליפ[במידה ויש] השבוע: - תמונת השבוע: אע D: אחר: עודמעט נגמר הסופש ;; מה אתם שומעים עכשיו: If - Jane Monheit

TheImpactBoy

New member
אוי, שנו את ה"נייטוויש" ל"וויתין".

למישהו יש את הסיכום השבועי המקורי של הפורום?

נהנה משו D:

שיר השבוע של וית'ין: קשה.. נלך על סמוור. שיר השבוע לא של וית'ין: אם תלך מכאן-אפרת גוש. אלבום השבוע: אפרת גוש-אפרת גוש. להקת השבוע: מטרופולין והמכשפות. המלצת השבוע: תשתו חלב עם הקשית טעם הזאת D: סרט/סדרה/ספר השבוע: האנטומיה. פשע מן העבר. מגרש ביתי. דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: מפגשים עם חברים וכאלה. דבר רע במיוחד שקרה השבוע: בוחן }: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: טיול מדעיות D: ציטוט השבוע: 'כן.. יש לך בדיוק 3 שעות לחזור למחוז חיפה ~נתניה~' אתר השבוע: פייסבוק P: קליפ[במידה ויש] השבוע: האוברטון מהבלאק סימפוני
. תמונת השבוע: נונ. אחר: מה אתם שומעים עכשיו: bed of roses-bon jovi

Ice Queen 7

New member
נגמרו ההתפקדויות החודשיות?

שיר/י השבוע של ווית'ין: Mother Earth שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Heather Headley אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Tarot - Painless דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת לטל, כרטיס לטאריה דבר רע שקרה השבוע: כל השאר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת לסאלי, וההורים שלי טסים לשבועיים D: אתר השבוע: אין מאכל השבוע: חביתה ספר השבוע: אחוות הטבעת סרט/סדרת השבוע: סרט - אין כמו אלבמה, סדרה - באפי ושנות ה70 ציטוט השבוע:
(מיצי על חבר שלה) Mitsi - In a winter's dream אומר/ת (22:06): אמיר כזה פוצון Mitsi - In a winter's dream אומר/ת (22:06): הוא מפחד מאחים שלי Mitsi - In a winter's dream אומר/ת (22:06): בא לי לשים אותו בקופסא עם צמר גפן XD
(סאלי על חתונת שציצים) Nymphadora אומר/ת (14:27): אולי אנחנו נתחתן בתוכינו Nymphadora אומר/ת (14:27): ואז זה כזה Nymphadora אומר/ת (14:27): "אמא איך הכרת את אבא"? "אתה מבין, כשהייתי בת 15, הצטרפתי לקמונה סגידה לציצים וגם אבא היה שם" ":|" Nymphadora אומר/ת (14:29): "אמא איך את מכירה את דודה אלה? ):" "גם היא היתה בקומונת ציצים" "דודה אלה לסבית? :(" "לא, אבל דודה ליהי כן ^^"
תמונת השבוע:

Ice Queen 7

New member
לא סיימתי את שיר השבוע ../images/Emo12.gif

Heather Headley - Shadowland
(מהמחזמר של מלך האריות D: )

יואו הדיוידי הזה פשוט כל כך טובבבבבבב../images/Emo99.gif

אוכל את השניים הקודמים פשוט בלי מלח.. שיר השבוע של וויט'ין: כל השירים מהדיוידי בערך
שיר השבוע לא של וויט'ין: למי אכפת מלהקות אחרות?
אלבום השבוע: הדיוידי נחשב נכון?
להקת השבוע: אני מניח שאפשר להבין לבד
המלצת השבוע: תקנו את הדיוידי ומיד!!#@%$^@#^ סרט/סדרה/ספר השבוע: 1984 דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: קניתי כרטיסים לטאריה
והDVD דה
דבר רע במיוחד שקרה השבוע: נגיד שלא היה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שיהיה סבבה
ציטוט השבוע: אין אתר השבוע: אין קליפ[במידה ויש] השבוע: אין
מה אתם שומעים עכשיו: כלום סופ"ש נעים לכולם

Fairywitch

New member
איזה דיוידי? וגם אני הזמנתי היום כרטיס לטאריה

וגם אני הזמנתי היום כרטיס לטאריה

Brombit

New member
ציף ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של WT: המעבר של Caged (ששרון עושה "אההההההאהההה אהההאהההה הההההההיהיהי..."), שפשוט עבר לי בראש כל הזמן שיר השבוע לא של WT: שיר אחר אלבום השבוע: אין להקת השבוע: גם אין המלצת השבוע: לא לקנא סתם?
סרט/סדרה/ספר השבוע: גם זה אין דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: אין דבר רע במיוחד שקרה השבוע: השטויות של המח שלי משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להבריא
(לא שזה יקרה בזמן הקרוב
) ציטוט השבוע: אין אתר השבוע: -- קליפ[במידה ויש] השבוע: - תמונת השבוע: אין לי כח אחר: גם אין לי כח מה אתם שומעים עכשיו: את "שיר" השבוע, בראש

למעלה