סיכום שבועי

roey406

New member
סיכום שבועי../images/Emo124.gif

שיר/י השבוע:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
זמר/ת השבוע:
תמונת השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
מאכל השבוע:
משהו שהתחדשתם בו השבוע:
משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא:
איך עבר השבוע מ1-10: שבוע טוב =]

עונה :)

שיר/י השבוע: דמיונית, מצטער בקיצרר כל מה ששל מורן גמליאל
קליפ השבוע: גירלס אנד בויז
של גוד שארלוט =]] ממליצה חח :) אלבום השבוע: אין.. זמר/ת השבוע: מורן גמליאל תמונת השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: אממ אני מספרת במקום משו מצחיק
טוב הלכתי עם שתי חבורת להליכה והסתכלתי אחורה וחברותש לי צעקו לי "תיזהרי" לא שמתי לב ונתקעתי בעץ בלונדינית שכמוני
משהו רע שקרה השבוע: אממ יום השואה :[ מדכא מאכל השבוע: צ'ריוס D= משהו שהתחדשתם בו השבוע: מממ כללום משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: בריתה של אחיינית :) איך עבר השבוע מ1-10: 7

עוווווונה :]

שיר/י השבוע: מורן גמליאל - מצטער קליפ השבוע: אממ.... לאדעת אלבום השבוע: האמת שהראל מויאל לא יוצא מהפלייליסט שלי D: זמר/ת השבוע: שירי מימון תמונת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: הייתה היום הצצצגה מממדהימה קוורעת מצחוק . משהו רע שקרה השבוע: שחזרנו ללמוד /= מאכל השבוע: ממ.. כל מיני משהו שהתחדשתם בו השבוע: צריכה בגדדדים . משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: הצגה ? :] יום עצמאאות => חן אהרווני D: איך עבר השבוע מ1-10: 8

מיוש94

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע:miley cyrus-four walls,full circle,don't walk away ושירים של דניאל ואבריל קליפ השבוע:אין אלבום השבוע:אבריל לאבין,דניאל זילברשטיין זמר/ת השבוע:אבריל תמונת השבוע:אין לי כח להוסיף עכשיו אני יוסיף יותר מאוחר משהו טוב שקרה השבוע:שום דבר משהו רע שקרה השבוע:עדיף שלא תדעו מאכל השבוע:פסטה משהו שהתחדשתם בו השבוע:עצבים משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא:יום העצמאות איך עבר השבוע מ1-10: 5

o r a n o o s h

New member
עונה

שיר/י השבוע: מאריה קארי- We Belong Together אריק ברמן- אהבה באור וצל קליפ השבוע: We Belong Together אלבום השבוע: אריק ברמן- 1 זמר/ת השבוע: מאריה קארי תמונת השבוע: X משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 96 בהיסטוריה!
משהו רע שקרה השבוע: לחזור ללמוד... מאכל השבוע: פיצה משהו שהתחדשתם בו השבוע: הא... כלום משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: יומולדת לחברה שלי איך עבר השבוע מ1-10: 7 שבוע טוב

-עונה-

שיר/י השבוע: השיר החדש של מדונה וג'סטין ,אין לי כח לכתוב באנגלית עכשיו קליפ השבוע: ^^^^^^^^^^^^^^^^ אלבום השבוע: סאבלימינל זמר/ת השבוע: אבריל לוין תמונת השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: היו דברים משהו רע שקרה השבוע: נכשלתי בלשון מאכל השבוע: עוף משהו שהתחדשתם בו השבוע: כרטיס כספומט חדש וקניתי מסך מחשב (19) חדשששש משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: לא יודעת איך עבר השבוע מ1-10: 9.5

danieli skaat

New member
עונה;]

שיר/י השבוע: avril lavigne - the best damn thing כנסיית השכל - אני בא אליה, היא הולכת, let love in, רחוק רחוק. שייגעצ - משקאות חריפים, דיילת באל על, ערוץ הילדים, פרח נתתי לנורית. three days grace - i hate everithing about you. bullet for my valentine - scream ain fire. מטרופולין - חזירים. בלהבלה אין לי כח לרשום עוד. D:: קליפ השבוע: paramore - thats what you get. אלבום השבוע: one x - three days grace זמר/ת השבוע: יובל מנדלסון ויורם חזןD: תמונת השבוע: אין לי כח לעלותD: משהו טוב שקרה השבוע: כרטיס לרוק עצמאותD: היה שבוע עם מלא צחוקים בביצפרD: משהו רע שקרה השבוע: מישהו אמר לי שהוא אוהב אותי, ואני לא אוהבת אותו. =\ מאכל השבוע: לאיודעתOO משהו שהתחדשתם בו השבוע: כרטיס לרוק עצמאותD: משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא: רוק עצמאותD: איך עבר השבוע מ1-10: 8 וחצי נראליD:

למעלה