סיכום שבועי

pRimaVeriTaVIV

New member
סיכום שבועי../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה?
לקראת הקיץ המתקרב
- קיץ
או חורף
?

נעה 124

New member
ובואדי שתי בנות רוקדות לעננים...../images/Emo99.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]? כל השירים שלה... ממש כולם
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]? שמעתי כמעט רק את מירי
אז שמעון השכן
בילוי השבוע שלכם- אתמול הייתי בבית קפה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הארי פוטר וגביע האש וחברים- פרק 100
פיבי ילדה
סקופ השבוע שלכם- נורית שונאת אותי יותר ממה שחשבתי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסחף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אתמול סיימנו ללמוד ב12
משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן בהיסטוריה והשיעור תרבות ישראל האחרון... יערית, מסכנה...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ל"ג בעומר, יומולדת לסבא שלי ומחזירים לנו את המבחנים
האם פגשת את מירי השבוע? אם כן- איך היה? לא
לקראת הקיץ המתקרב
- קיץ
או חורף
? חורףףף
שונאת קיץ

pRimaVeriTaVIV

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]-"לשם", "שלום לאמונות", "ממי", "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "אם זאת האהבה שלך" מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]-"יומן מסע", שיר שאני לא יודע איך קוראים לו ("why don't you like me"), בילוי השבוע שלכם-היום אני נוסע לחגיגת יום הולדת קטנה לחבר סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-כל אותן סדרות שמשודרות בפריים טיים ומסיימות עונה
סקופ השבוע שלכם-מחר אני נוסע לחולון לקחת את השרקן שלי
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] מחר תהיה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-תחילת החופש
משהו שהרס לכם את השבוע-כל כך הרבה ימים מיותרים בבי"ס
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-חופש ל"ג בעומר
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא
לקראת הקיץ המתקרב - קיץ או חורף? קיץ!!!

סיכום השבוע שלי ../images/Emo223.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]? אסופים מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]? מבול בילוי השבוע שלכם? אין סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם? לא היה לי ממש הרבה זמן לראות טלוויזיה אבל ממה שיצא לי - האלופה סקופ השבוע שלכם? אנשים ששרים אופרה נתקעים עם הקול הזה ואז הם לא מסוגלים לשיר רגיל תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו? קיבלתי 100 במגן במדעי המידע משהו שהרס לכם את השבוע? יש כל כך הרבה שאין לי כוח לכתוב משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? אני רק רוצה שיעבור... אני לא מצפה ממנו לכלום האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא לקראת הקיץ המתקרב - קיץ או חורף? קיץ

Koala Girl

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- חוזר בחזרה מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- לא יודעת בילוי השבוע שלכם- אמממ...סתם רגיל... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- היום תוכנית אחרונה של מועדון לילה... סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של יהודית רביץ משהו שהרס לכם את השבוע- שוב פעם לכתוב-צבא!! כמו כל שבוע משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שאני אשתחרר כבר?
*אשליות* לא זה לא יקרה.... האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא לקראת הקיץ המתקרב - קיץ או חורף? אביב

תשובות [:

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- שלום לאמונות (ככה זה כשזה הצלצול שלי בפלא
)
מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- לרוץ לרוץ
בילוי השבוע שלכם- ספיידרמן 3 סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ^ סקופ השבוע שלכם- לא יודעת.. אין... נראלי..
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ספיידרמן 3
משהו שהרס לכם את השבוע- היה אחלה שבוע
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- היום מדורות
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? לא.. איזה..
לקראת הקיץ המתקרב - קיץ או חורף? קיץ.. כלכך קיץץץ!!!

עונה../images/Emo175.gif

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- עכשיו אתה חוזר בחזרה מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- יש הרבה...יהודית רביץ, שלמה ארצי, כנסית השכל (הדיסקים החדשים) בילוי השבוע שלכם- יום הסטודנט של ת"א/לשבת בבית קפה בגבעת השלושה.... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אמריקן איידול/גברים על עצים סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
לא ברשת....צילמתי את הפוסטר החדש של מירי אצלי בחדר
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תלו לי את הפוסטר של מירי בחדר(היא ליד פוסטר של קרן
)..רק חסר לי פוסטר של אריק להשלים את חבורת המסיקות מרימון
משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שיחה חשובה ביום שני עם מנהל הביה"ס/ראיון קבלה לתואר שני ביום רביעי/מתכננת קניות בגדים מפול אנד בר +זארה+אולי נעליים השבוע/להפגש עם חברה טובה מחר האם פגשתם את מירי השבוע?בטח...ישבנו היום ביחד בים ושמש ושתינו בריזר
אם כן-איך היה? היה כיף..קבענו שוב לשבוע ההבא
לקראת הקיץ המתקרב - קיץ או חורףקיץ

וסקופ השבוע ../images/Emo170.gif

בקליפ של ההוקר יאיר של שירה גבריאלוב- ג'יסון דנינו הולט- wtf
(היום ראיתי את הקליפ לראשונה)

שמחה לראות שמישהו פה אחד לפחות קורא את

מה שאני כותבת אפילו אם זה רק חלק ממה שכתבתי

אריה31

Member
מנהל
גם אני קראתי../images/Emo8.gif

אבל לא הבנתי מי זה שהופיע בקליפ של הבוקר יאיר

oranitoosh

New member
עונה..

מה שיר השבוע שלכם [של מירי]- "שירה" מה שיר השבוע שלכם [לא של מירי]- "לבדי על המסלול"- שיר ביטון :) בילוי השבוע שלכם- בית קפה נחמד.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האלופה.. דיסק- לירן נדל! סקופ השבוע שלכם- יהודית רביץ קרובת משפחה שלי...
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]--- ג'ולי- גיטרתי האהובה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אין.. משהו שהרס לכם את השבוע- הפרידה מהחבר... :( משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- סוף סוף הופעה של מירי בירושלים!!!!!!!!!!!!!!!!!
האם פגשתם את מירי השבוע? אם כן-איך היה? בחיים לא.. לקראת הקיץ המתקרב - קיץ או חורף? חורף..

למעלה