סיכום שבועי?

שלי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע: Jesse McCartney - Right Where You Want Me Susanne Vega - My name is luka Tonic - If You Could Only See N'Sync - Tearin' Up My Heart Lene Marlin - You Weren't There Nick Carter - Miss America שיר השבוע של הבויז: מממ Last night you saved my life הופעת / קליפ השבוע: הקליפ החדש של ג'סיקה סימפסון לקליפ A Public Affair סרט השבוע: שקרן בריבוע עם אמנדה ביינס (אחים שלי הכריחו אותי לראות את זה, בסוף זה דווקא היה יפה!!) תמונת השבוע: >>>>>>>>>>>>>>
המלצת השבוע: הספר מלאכים ושדים של דן בראון !!!!!! (רוברט
$%$%$^%$^) איך עבר השבוע? מממ נחמד.. תכניות לשבוע הקרוב? לצאת עם בני דודים שלי מהצפון, לראות תסרט סופרמן חוזר ולבזבז את המשכורת מהעבודה!!!

elena20

New member
אני

שיר השבוע:rbd no pares שיר השבוע של הבויז:lift me up הופעת / קליפ השבוע:beyonce deja vu סרט השבוע:מיסטיק ריוור תמונת השבוע: ציטוט השבוע:אין המלצת השבוע:אין איך עבר השבוע?זוועה תכניות לשבוע הקרוב?לעבוד

תורי באיחור ....

שיר השבוע: n'sync - gone
שיר השבוע של הבויז: i'll never break your heart
הופעת / קליפ השבוע: מכתב פרידה - רוני סופרסטאר
סרט השבוע:
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: יש דלתות שנסגרות ויש דלתות שנפתחות , תנצל את האפשרות שהדלת נפתחת .. אין לדעת מה מצפה לך שמה.
המלצת השבוע:
איך עבר השבוע? בסדר עד שאמרו לי שמפטרים אותי ... עו"ד מטומטמים
אהה וגם ביום שישי היה לי פיזיוטרפיה (כ"כ הייתי צריכה את זה).
תכניות לשבוע הקרוב? קצת לעבוד ולמצוא עבודה נורמלית

*תיקון טעות

יש המלצת השבוע: הדיסק של איה כורם , הוא כ"כ שווה
מקווה הטעות לא תחזור ...

Eti No Name

New member
אוקיי אמ ../images/Emo14.gif

שיר השבוע: חושב עליה
שיר השבוע של הבויז: של בריאן, You Keep Giving Me
הופעת / קליפ השבוע: חח ממ אין.
סרט השבוע: אוו.. בחורים רעים 2!
תמונת השבוע:
ציטוט השבוע: "חןןן, את לא זורמת איתי@!! תזרמיייי!!"
המלצת השבוע: אוטו
איך עבר השבוע? קשה, מאוד!! :| אבל נגמר במסיבה די סבבה
תכניות לשבוע הקרוב? לעבוד, לעשות גבות :X, ולנסות להפסיק את המלחמה הזאת כמה שיותר מהר

אתוש , תגידי ...

קנית את הדיסק של בריאן ומאיפה
כי גמני רוצה אותו ...
האומנם שכבר קניתי דיסק (של איה כורם) ועוד אחד בדרך (האחרון של הספייס גירלס - כן זה היה בדיליי של 6 שנים) , ועכשיו אני רוצה את הדיסק של בריאן
מה יסגר איתי ...

Eti No Name

New member
כן קניתי ../images/Emo99.gif ../images/Emo14.gif

הלכתי לטוואר, ונגמר להם!
אז קניתי מ"צליל" בקניון..
וגם קניתי את ב.באק מרונבי.

יש בצליל את בריאן ../images/Emo70.gif

לא ידעתי ... אם תהיה שמה תבקשי אולי שהם ישמרו לי עותק
אני בקושי הולכת לקניון ...

Deadly Whisper

New member
אנייייייייי!!!!!!!!!111

שיר השבוע: נחמ..לא יודעת.
שיר השבוע של הבויז: song for the unoved הופעת / קליפ השבוע: אין
סרט השבוע: "שודדי הקריבים 2"!!!11111
תמונת השבוע: אין ציטוט השבוע: אין המלצת השבוע: שודדי הקריבים!! איך עבר השבוע? טוב
תכניות לשבוע הקרוב? לא יודעת

crazy smiley

New member
שלי!!

שיר השבוע: rhe veronicas-forever שיר של הבויז: יש מלא:its true all i have to give just want you to know the call wierd world ושל בריאן: im alive ו"ג'יזס לאבס יו" (אין לי מושג איך כותבים ישו באנגלית והמילון לא עובד) קליפ השבוע: רובי וויליאמס-sin sin sin ריאנה-s.o.s תמונת השבוע:-->> ציטוט השבוע: לא בדיוק ציטוט, מין שיחה קצרצרה ביני לבין יעל: אני: "יעל!! אני לא יודעת מה לעשות...רונית ביקשה שנביא לה את החליפה רק עם קולב.." יעל: "נו? אז מה הבעיה?" אני: אין לי קולב!!! היא הולכת כל-כל לכעוס עלי.." יעל: "אוי שטויות! תעשי מה שאני עשיתי.." אני: "מה עשית??" יעל: "הבאתי לה ביד.." (זה נשמע ממש ממש רע..) איך עבר השבוע: אממ...בסדר תוכניות לשבוע הבא: אין

Open Your Heart

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo14.gif../images/Emo204.gif

שיר השבוע: LostIn you ווסטלייף
שיר השבוע של הבויז:Drowing הופעת / קליפ השבוע:הקליפ החדש של ג'סיקה סימפסון סרט השבוע:אבא מתארס. תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:
המלצת השבוע:
איך עבר השבוע?בסדר גמור
תכניות לשבוע הקרוב?נראה כבר

למעלה