סיכום שבועי?

poster girl

New member
סיכום שבועי? ../images/Emo12.gif

אף אחד לא פתח.. אז הנה.. שיר השבוע: שיר השבוע של הבויז: הופעת / קליפ השבוע: סרט השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: המלצת השבוע: איך עבר השבוע? תכניות לשבוע הקרוב?

lidor love lee

New member
שלי...

שיר השבוע: לאן שלא תלכי של שירי מימון שיר השבוע של הבוייז: Just want you to know הופעת/קליפ השבוע: אין סרט השבוע: אין תמונת השבוע---> אני! חח ציטוט השבוע: "אני עייפה..." המלצת השבוע: אין איך עבר השבוע: נחמד וגם מעייף... תוכניות לשבוע הקרוב: אממ...אין לי מושג

תשובותי:

שיר השבוע: חושב עליה - עידן יניב שיר השבוע של הבויז: 10 השירים שהיו במצעד שהיה ביום ראשון האחרון הופעת / קליפ השבוע: 10 הקליפים שהיו במצעד סרט השבוע: סופרמן חוזר - עוד לא ראיתי, אבל זה נשמע מבטיח תמונת השבוע: כל התמונות שעלו בפורום ציטוט השבוע: אין המלצת השבוע: אין איך עבר השבוע? נחמד, למרות כל המתח בגלל המצב הבטחוני בצפון תכניות לשבוע הקרוב? נכון לכרגע, אין

poster girl

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע: If I Were You - Hoobastank.
שיר השבוע של הבויז: Climbing The Walls.
הופעת / קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=xTTsaXB-QW8 חמוד!
סרט השבוע: אין.. תמונת השבוע:
!!1 ציטוט השבוע: - המלצת השבוע: - איך עבר השבוע? בסדר גמור
תכניות לשבוע הקרוב? אין בינתיים.

אנוכי../images/Emo9.gif

שיר השבוע: king for a day - Green Day. שיר השבוע של הבויז: Beautiful Women. הופעת / קליפ השבוע: Eaerybody. סרט השבוע: מתחת לפני השטח. תמונת השבוע: ציטוט השבוע: "כלב נובח אינו נושך" המלצת השבוע: אל תישן עם כלבים כי בבוקר יהיו לך פישפשים איך עבר השבוע? בהתחלה ממש חרא, ואז ניהיה יותר טוב
תכניות לשבוע הקרוב? ללכת לבריכה ולסרט כיפה אדומה

זה "האמת שמתחת לפני השטח". ../images/Emo3.gif

סרט אדיר.
מישל פייפר שליטה!!
אוהבתאותך יובע שלי.

oreloosh

New member
סיכום שבועי שילי

שיר השבוע: אנפיטפול של ריאנה שיר השבוע של הבויז: אין הופעת-קליפ שבוע: אין סרט שבוע: סיפור סינדרלה ראיתי בפעם ה8473847938 ביסבבה חח תמונת שבוע: --> שלי ציטוט שבוע: תנו חיוך הכל לטובה
המלצת השבוע: נאדההה איך עבר השבוע? מצוייןן תוכניות? בנתיםם אין

oreloosh

New member
תראו את ההבדלים ביני לבין

אחותי.. שמנו שתינו תמונות שלנו

oreloosh

New member
חח תודדדהה!! וייי כמה מחמאות אני

מקבלת השבוע בגלל התמונה הזאת! חח תודהה בובה!

oreloosh

New member
לידור מספיק עם הקנאה חח סתם

אוהבתו'תך יפה שליייי יש לך יום שישי מומולדתתתתתתתתתתת

frackit

New member
אנייייייייייי

שיר השבוע: cascada-every time we touch cascada-how do you do cascada-can't stop the rain mandy moore-cry the lion king-lovly bunch of coconut (אגוזים של קוקוס) שיר השבוע של הבויז:I'll never breack your heart הופעת / קליפ השבוע:crazy -britney spears סרט השבוע:שודדי הקריביים-תיבה של איש מת!!! אני כל כך אוהבת את הסרט הזה!!! מלך האריות 2 תמונת השבוע:
ציטוט השבוע:------------------- המלצת השבוע:להיות עם משפחה כמה שיותר זה בריא!!! חיחיחי איך עבר השבוע?התחיל סבבה לגמרי ומשם רק הדרדר =[ תכניות לשבוע הקרוב?כלום כלום , לעבוד כלום כלום...אההה ולצאת...

למעלה