סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo110.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: אמן/אמנית/להקת השבוע: שיר השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: פאדיחת השבוע: קנית השבוע: בן אדם שעשה לי את השבוע: תיכנונים לשבוע הבא:

אני../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: רוב השבוע היה מעולה
שלישי-רביעי-חמישי בעיקר היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: נמ.. שני אמן/אמנית/להקת השבוע: לאיודעת שיר השבוע: מאבדת את הראש - מלכת הפלקט ואביב גפן
תמונת השבוע: ציטוט השבוע: ""אופס צריך להנשים אותו, מי מתנדב? אני, טוב?"
פאדיחת השבוע: הממ. שהראו אותנו פול במשחק של הבצפר אתמול! וזה בטח היה מזעזע. אני אסתכל בש.ח:S קנית השבוע: כובע, צעיף וחולצה בן אדם שעשה לי את השבוע: חברה
תיכנונים לשבוע הבא: לסיים תמבחנים [מבחן אחרון לסבב הזה
עוד שבועיים סבב חדש..:S] ובסופ"ש לצאת מלאמלא

../images/Emo221.gifאני../images/Emo221.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: מממ... שני היה נחמד, גם היום היה בסדר.
היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: חמישי היה יום כזה מגעיל
אמן/אמנית/להקת השבוע: אין מישהו ספציפי.
שיר השבוע: זקני צפת - רק אל תלכי.
תמונת השבוע: /
ציטוט השבוע: אין
פאדיחת השבוע: לא ממש פדיחה, יותר ייבוש... באתי לשיעורי השלמות במתמטיקה חצי שעה לפני שזה התחיל כי לא ידעתי מתי זה מתחיל! זה היה מבאס
קנית השבוע: סווצ'רט כזה.
בן אדם שעשה לי את השבוע:
תיכנונים לשבוע הבא: לסיים את הפרויקט המז**** במחשבים, לסיים כבר לקרוא את הספר באנגלית, עבודה בשל"ח, מבחן בהסטוריה, עוד משהו שאני דוחה כבר מלא זמן ואני חייב לעשות.

abs7

New member
הכל פה איכשהו קשור לגדנע ../images/Emo6.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: יום ראשון- הגענו לגדנ"ע והכיף רק נמשך ונמשךךךךךך ! היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: יום רביעי- חזרנו מהגדנ"ע והיה לי הכי עצוב בעולם אמן/אמנית/להקת השבוע: אביתר בנאי שיר השבוע: אהבה קצרה- ארדי דוגין ומאיר בנאי ציטוט השבוע:"פלוגה 2- רעל בעיניים!" פאדיחת השבוע: נפלתי מהמדרגות מול כולם :( קנית השבוע: המנות חמות- הצילו אותי מרעב בגדנ"ע בן אדם שעשה לי את השבוע: מישהי שהכרתי בגדנ"ע תיכנונים לשבוע הבא: ממ שומדבר מיוחד חוץ ממבחנים :/

abs7

New member
ואיייייי מה לא עשינו שם ?!

אבל האמת שאין לי כוח לכתוב בואי איזה יום מסנג'ר אני אספר לך :]

linoy61

New member
../images/Emo205.gifהשבוע שלי../images/Emo9.gif

היום הכי טוב שהיה לי השבוע: חמישי היום הכי פחות טוב שהיה לי השבוע: שישי אמן/אמנית/להקת השבוע: שירי מימון שיר השבוע:baby whan the light או משהו כזה... תמונת השבוע:\\ ציטוט השבוע:אין פאדיחת השבוע:לא זוכרת כרגע קנית השבוע:\\ בן אדם שעשה לי את השבוע:כוולם תיכנונים לשבוע הבא:שיהיה לי שבוע מעווווולה...

למעלה