סיכום שבועי

NBGirl

New member
סיכום שבועי ../images/Emo108.gif

קודם כל, חשוב לי לציין שהפורום קצת סטה ממסלולו והפך לפורום "מה אנחנו אוהבים במין השני/מה אנחנו אוהבים שעושים לנו/מביאים לנו/ומתי כדאי לשכב בפעם הראשונה (?!). בואו אני אצוטט לכם חלק מהודעת המנהלים.. "הפורום שלנו - עיקרו ומטרתו, זה להביא את קהילתו, לשתף ולצחוק, ולהתלונן בעיקר, על המין השני." כל זה לא קשור לפורום ופשוט אם זה ימשיך ככה לדעתי הפורום יהיה מעפן (ולא רק לדעתי). לכן גם העדכון יהיה לא הכי קשור, אבל בקטנה..
הסקר השבוע היה "האם לדעתכם מיטל תשרוד את השבועיים הקרובים בטירונות? (עם כאבי גרון ומחזור רצחניים) מיטל סיימה טירונות
ותומאות הסקר הן:
- בטח, בהנאה 13% 5 קולות - איכשהו, בסבל שישאיר טראומות לכל החיים 18% 7 קולות - כן. 11% 4 קולות - כן! כן! כן! 26% 10 קולות - לא. 3% 1 קולות (מעניין מי זה..) - למי אכפת? העיקר שיהיו לה סיפורים מצחיקים. 29% 11 קולות. חחח.. זה הכל מאהבה, מיטל.. ככה זה בנים, הם פשוט לא מוכנים להודות בזה
. סה"כ קולות: 38
המנהלת שלנו שאלה אם אנחנו משתמשים בדמעות ככלי נשק
(טוב, נו, אז זאת טיפה..). כולן בערך אמרו שממש לא וזה לא לעניין ובלה בלה בלה. הבנים אמרו שזה לא עובד עליהם, אבל כולנו יודעות שכן
.
העמקנו את הקשר הפורומי שלנו ע"י כך שכל אחד סיפר על עצמו 10 עובדות שהשאר לא ידעו.. היה בהחלט מעניין ומצחיק.
דופק השניצלים שאל אותנו, הבנות- למה אנחנו כאלה אגואיסטיות ? אז התשובה היא.. אנחנו לא!! די לעשות הכללות. אבל תפרוק חופשי
. כל אחד והפאקים שלו, כנראה ההיא הייתה קצת אגואיסטית.. אנשים הביעו את דעתם ואני מקווה שזה עזר...
חוץ מזה גם חלקנו חגגו את הסילבסטר השבוע. כל אחד סיכם איך עבר עליו הסילבסטר, מתי התנשק ועם מי
. סך הכל נראה שנהנתם.. במיוחד שני- סאנשיין, שנשמע שהתהוללה קצת. שתהיה שנה טובה לכולכם..!
ששי שלנו הביא כמה ועוד כמה חברים בפורום הביאו כמה קטעים משעשעים שדווקא כן היו קשורים לפורום.. קורסים וסדנאות לנשים בלבד.
מיטל פתחה שרשור "חבל שאני לא בן/בת כי..". בנתיים השרשור עוד קטן וחדש, אז שכל אחד יכתוב למה הוא היה רוצה להיות במין הנגדי. ואל תהיו כאלה ציניםםםם יו. תחדשו לנו, תהיו מקוריים! בהצלחה.. שיהיה לכולכם שבוע טוב!

מיטללל

New member
כל הכבודדדדד (יצא מעולה כזה)

וגם רציתי לספר לכם שהאירוח הראשון של הפורום מתקרב ובא... רמז- ... 15.1.04 שעה 19.00 דנה מודן תתארח אצלנו. תתלהבו

NBGirl

New member
יו מיטל!! אני לא מאמינה!

בזה הרגע גנבת לי את כל התשומת לב
. סתם.. יפה לך.. כל הכבוד! מחכים בקוצר רוח :)

באמת!!!!

איפה אתה?!?!?!!?!!?!?!!? ככה אתה מנהל פורום?!?!??!?! תעשור קצת למיטלל היא צריכה להתמודד עם כל הפסיכים שכאן לבד.!

באמת!!!!!!!!!!!!

איפה אתה?!?!?!!?!!?!?!!? ככה אתה מנהל פורום?!?!??!?! תעזור קצת למיטלל היא צריכה להתמודד עם כל הפסיכים שכאן לבד.!

מיטללל

New member
למה כתבתי 15?

ב- 18.1 ביום ראשון, עוד שבועיים. אותה שעה. תוציאי גימילים

מגניב!

אחלה של סיכום, ו... דנה מודן??? וואט דה פאק צריכים להחזיר את הדיונים והריבים הישנים של הפורום בשביל שיהיה לנו על מה לדבר איתה.

jessy19

New member
כל הכבוד ../images/Emo140.gif

אחלה סיכום שבועי (נראה לי שכל כותבי הסיכום השבועי יפתחו פורום בסוף ואז מי יהיה אחראי על כתיבת הסיכום השבועי
)
אני כותבת ב"על כוס קפה" וב"מזכירות".

למעלה