סיכום שבועי

mili2828

New member
היא לא מהארץ....

אבא שלי ישלןו חנויות נעליים בארץ אז הוא תמיד נוסע לחו"ל ומביא לי מיליון מתנות יש לי עוד חגורות כאלה

mili2828

New member
הנה עוד מהאוסף

ויש לי עוד אבל אין לי כוח X_X קיצר.......מתה עליהן ואין לי מושג אם אפשר להשיג דברים כאלה בסגנון אולי יש בחנויות של KISS ןFUNKט FISH למרות שהם פאקציים

AnGi14

New member
מאיפה החגורה? היא ממש ממש ממש ממש יפה!../images/Emo99.gif

שליי =P

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 100 באנגלית (פעם ראשונה בחיי) משהו רע שקרה לך השבוע: לא קרה =) שיר שלא הפסקת לשמוע: the kill התחדשות השבוע: 3 חולצות של פוב וצמידי נייטים חדשים =P תוכנית השבוע: אממ בובספוג? D= סרט השבוע: אני יותר בקטע של סרטים מצויירים =P ספר השבוע: ספר? =O מאכל השבוע: פיייצצצהה D= יציאת השבוע: החוצה חחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רסלמניה 23!!(wwe אני מכורה חח) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא בן-אדם אלא כמה בני אדם....fob ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא היה...היו הרבה! תמונת השבוע: ======> התוכניות שלי לשבוע הבא: להיתמלא בספריי שלג ביום העצמאות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סיייייידר =P

DesertSky

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ כלום לא משהו מיוחד אהה כן הייתה שביתה :) משהו רע שקרה לך השבוע:התכוננתי למתכונת במחשבים שיש לי ביום ראשון..יואו זה כזה מעצבן שיר שלא הפסקת לשמוע: The Academy Is-LAX To O'Hare Aiden - The Last Sunrise התחדשות השבוע: - תוכנית השבוע: גיבורים והאו סי סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע:פיצה יציאת השבוע:- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע:SANTI תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:מתכונת במחשבים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר..

l i o r 1 8 2

New member
אני ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:קיבלתי את העיתון rolling stones עם השער של fall out boy חוץ מזה זה שבוע חרא משהו רע שקרה לך השבוע:קיבלתי ציון חרא במבחן במתמטיקה וחוץ מזה השבוע הזה סתם חרא שיר שלא הפסקת לשמוע:brand new-sic transit gloria,okgo-get over it,invincible,שירים של fall out boy ו-mcr התחדשות השבוע:בגדים תוכנית השבוע:המפצחים,csi,mtv2 ולא זוכרת את שאר התוכניות סרט השבוע: jackass 2, eurotrip סרטים ענקיים אני לא יכולה להפסיק לראות אותם!!!! מומלץ ספר השבוע: כשמדלין סטו בוכה מאכל השבוע:מאפינס של אמא יציאת השבוע:לא הייתה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללכת לתומר לקנות דברים של fob ושחברה שלי תחזור מחו"ל!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חנצ'וק(אותה חברה מהשורה למעלה) ציטוט\יציאת\מילת השבוע:שאלה הגיונית: מה יותר כבד קילו נוצות או קילו ברזל? ו- mr. jhonson would you like a cup of tea (בדיחה פרטית וזה נשמע מצחיק כשאומרים את זה)ויש עוד הרבה, חברים שלי הם אנשים קרועים מהמוסד!!!! יש להם אמרות מצחיקות תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שיהיה שבוע טוב!!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חראגיל

אני

משהו טוב שקרה לך השבוע: שרתי בטקס יום השואה משהו רע שקרה לך השבוע: השרשרת עוד לא הגיע =[ שיר שלא הפסקת לשמוע: Yule Shoot Your Eye Out התחדשות השבוע: בגדים תוכנית השבוע: אפקט הפחד סרט השבוע: לא היה ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו מאכל השבוע: סושי יציאת השבוע:אצל רונ'וש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום העצמאות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע:" מה?" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מחכה לשרשרת שלי לפוב מקלנדסטין מאמריקה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע

כשמשעמם

New member
הממ..

משהו טוב שקרה לך השבוע: החבר'ה חזרו מהמסע בפולין :] משהו רע שקרה לך השבוע: איפ..... לא נחתי מספיק
שיר שלא הפסקת לשמוע: Tokio Hotel-Scream התחדשות השבוע: חולצה :] תוכנית השבוע: מממ.... אין סרט השבוע: לא ראיתי משו. ספר השבוע: לא קוראת. מאכל השבוע: אני אוהבת הכל
יציאת השבוע: לא'דעת היה כיף בקניון עם החבר'ס. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רוק העצמאות.. הולך להיות להיטטטט ! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממ....... את המשפחה בעלהאש ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "כוסאיייימו!"
תמונת השבוע: ממ.. שניע >> התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון הרבה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע עעעעעששש !

AnGi14

New member
השבוע שלי [=

משהו טוב שקרה לך השבוע:הייתה יומולדת לסוסה שלי!! משהו רע שקרה לך השבוע:הפרידו בין אחת הסוסות שלי לסייחה שלה וזה היה ממש קשה יל אבל בסוף טוב מאוד לשתיהן
שיר שלא הפסקת לשמוע:הרבה חחח... התחדשות השבוע:הדיסק הקודם של FOB ואת החדש של גוד שארלוט,שני כובעים,ומשקפי טייסים שחורות
תוכנית השבוע:סאות'פארק!!! סרט השבוע:לא ראיתי סרט...\= ספר השבוע:"המצפן הזהוב" מאכל השבוע:מ....פירה!
יציאת השבוע:לעיר עם חברה... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:רוק עצמאות!!!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:מ....את הסייחות שלי שבנגב! [יאי! ביום שלישי אני הולכת אליהן חח] ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"פנדת ההתרדות המיניות..." [סאות'פארק] תמונת השבוע:בובי שכמותה!!
התוכניות שלי לשבוע הבא:ללכת לרוק עצמאות!,אימון רכיבה,וניראה כבר חח... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:שבוע נפלא....

L D N

New member
אני עונה ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: כלום משהו רע שקרה לך השבוע: חזרות לסופשנה ומת האינטרנט שיר שלא הפסקת לשמוע: גירלפרינד של אבריל וקראש של מאט וויליס
התחדשות השבוע: נעליים
תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: לוזכרת. החדש של אמנדה ביינס או משו כזה. XDDD ספר השבוע: קוזמו גירל UK [אז מה אם זה מגזין?!] מאכל השבוע: גלידה יציאת השבוע: חחחחחחחחחחחחחח המחנכת שלי הייתה פעם המחנכת של אחותי. היא סיפרה על הבת שלה שבג'נין וזה [צבא] ואז אמרתי את זה לאחותי. זה הלך בערך ככה: אני: "הבת שלה בג'נין והיא באה ביום שני." אחותי: "מה היא עושה בג'נין?" אני: "רוקדת סמבה עם ערבים" אחותי: "מה, באמת?" חחח היא האמינה ולא הפסקתי לצחוק ואז היא קלטה שהיא בצבא שם. וגם יציאה של לילי אלן: "Fuck off I'm famous!" משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומעצמאות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נטע ציטוט\יציאת\מילת השבוע: זה לא היה כבר? תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לא ללכת לחזרות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא.

fall out girll

New member
סורי שאני עונה רק עכשיו = ((((

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ.... התחלתי לנגן בגיטרה = )) משהו רע שקרה לך השבוע:הכל = ((( שתי ניתוחים נקע ברגל ובעיה במיניסקוס אאוץ' שיר שלא הפסקת לשמוע:את כל השיריםם... איך אפשר ליבחור??? התחדשות השבוע: גיטרה... תוכנית השבוע: לצבוע ת,חדר של חברה הכי טובהה!!!! סרט השבוע:אמ... לא יודעתת ספר השבוע: ספרר? ?!?!?!?! מאכל השבוע:צ'פס יציאת השבוע:מה? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שפוב יבואו לארץץ דעעעע אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פטריק, פיט, אנדי, ג'ו ציטוט\יציאת\מילת השבוע: דעעעע תמונת השבוע: אמ... יש הרבאא התוכניות שלי לשבוע הבא:לא חשבתי על זהה : \ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חראאאאא

נ ו י ע

New member
הו הו ! אני אני ! :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי את ג'ואי החתיךךך מאטלנטטה :] משהו רע שקרה לך השבוע:ראיתי את המורה לאנגלית :-! שיר שלא הפסקת לשמוע:the fray - how to save a life bowling for soup - high school never ends התחדשות השבוע:לא הבנתי P: תוכנית השבוע:די או סי :] סרט השבוע:עוד לא ראיתי, אבל אני אני אראה בקרוב - בופור :]]] ספר השבוע: אורי אלדמן - שעות מתות מאכל השבוע:מעדן שוקולד מנטה xD יציאת השבוע:יום שישי - חופז , היה כיייף :] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לא משו מיוחד.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אם אפשר , ג'ואי :] ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"מחזר" xDDDDDD תמונת השבוע:--->> פיט וןהגיטרה מההופעה החיה באמ טי וי 2 התוכניות שלי לשבוע הבא:שומדבר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחחחממד

בוהו, אבוקדו !

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני צובעת את החדר בשחור- לבן DD: משהו רע שקרה לך השבוע: נקעתי את הרגל, יש לי אינפקציה באוזן אחת, כאב נוראי באוזן השנייה, ואני לא רואה טוב
. שיר שלא הפסקת לשמוע: Afi - Silver And Cold, יא
. התחדשות השבוע: עוד מסטיקקק D: , [יש לי אוסף
.] תוכנית השבוע: my sweet sixteen
. סרט השבוע: 300
. ספר השבוע: הומ |: מאכל השבוע: עוגת קינמון
. יציאת השבוע: רוק עצמאות, ווהוו D: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בדיקת עיניים..?
. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ, אף אחד מיוחד |: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "בוהו, אבוקדו" ^^ תמונת השבוע: ^^ התוכניות שלי לשבוע הבא: אני חיה את הרגע D: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נפלא DD:
, לא שאלתם בכלל על שיר של פוב
. שיהיה אחלה שבוע
.

למעלה