סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo105.gif

אז נראה לי שנהפוך את זה לפינה שבועית,טוב.?
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

simsimit

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התאהבתי יותר
משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי שהתחרות בסוף לא לישראל.
שיר שלא הפסקת לשמוע: כל השירים של פוב.
התחדשות השבוע: נעליים
תוכנית השבוע: יש שלוש תוכניות של פוב!!!!!
סרט השבוע: כרגע לא עולה כלום לראש..
ספר השבוע: מעריב לנוער
מאכל השבוע: עוגה.
יציאת השבוע: אין. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיה משהו שקשור לפוב ולפגישה איתם שישראל גם תשתתף בו ואז אני אוכל לזכות
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פיט,פטריק,ג'ו,אנדי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "fucking guide arrows, tell me to go that way, fuck you" "theres this homeless guy who's only got one pant leg, he's missing the other pant leg. and i always look at him and i'm like what size are you? theres a gap right there, i'll pay for you, dont worry"
ציטוט מתוך מה שפטריק אמר, את הוידאו תוכלו לראות בבאז של פיט [לא הקלנדסטין] תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לתכנן איך להיפגש עם פוב. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב מאוד

S h A y K i

New member
עונה D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתה שביתה וזה היה כייפי
משהו רע שקרה לך השבוע: לא הצלחנו להעלות את מכ"ר לטופ 10 במצעד של גלגל"צ
שיר שלא הפסקת לשמוע: Bang the doldurms של פוב
התחדשות השבוע: בגדים ושטויות
תוכנית השבוע: לא 'דעת... סרט השבוע: הסיוט שלפני חג המולד
ספר השבוע: WTF לא.
מאכל השבוע: עוגת ביסקוויטים
יציאת השבוע: "**** כזה טיפש,שאם היו שמים ת'מוח שלו בתוך פיסטוק זה היה רעשן" אל תשאלו מאיפה זה בא לי.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עוד שביתה D: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממממממ את כל החברים ^^ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא כבר היה ת'שאלה הזאת? תמונת השבוע: *מזכירה לעצמי לשים תמונה בסוף* התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון,ללמוד,לישון ו...לישון כבר אמרתי? XD אה כן וגם רוק"צ ובכלל יום העצמאות
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בכללי....אחלה

o DaNiEl o

New member
../images/Emo79.gifשלי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: מממ קיבלתי פוסטר של FOB מחברה
וחזרות לוינטר שסוף סוף התחילו. משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם חברה. שיר שלא הפסקת לשמוע: good charlotte- the river my chemical romance- the ghost of you התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: 10 הגדולים ב- MTV2 [שד"א פול אאוט בוי עם דיס איינט סין במקום שלישי כבר שלישית ברציפות] סרט השבוע: אין. ספר השבוע: בת כזאת רצינו. הקריאו לנו בכיתה מאכל השבוע: פתיתים יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חופשש
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אבא.
[אם אפשר גם את איאן, פיט, פרנקי, מייקי, ג'ראד[מ-30STM] ממ ובטח יש עוד כמה
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "לא בריא לאכול שוקולד בצהריים" אמא שלי אמרה לי את זה לפני רגע
תמונת השבוע: יש כמה, כל פורום אני שמה משו אחר
התוכניות שלי לשבוע הבא: ת"א לבינתיים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד
בערך. הודגש באמצעות מדגישומטיק

simsimit

New member
עכשיו הם עלו למקום שני [יאיי!] XD

וינטר? אז זה אומר שאת גרה בר"ג, אלא אם כן התחילו לעשות את זה גם בערים אחרות
.. איזה וינטר יפה היה לנו לפני שנתיים! אני הייתי הנציגה של הבצפר שלנו! חח לקחתי את הדגל וכמעט עפתי

o DaNiEl o

New member
אוי נכון../images/Emo122.gif

הם היו מקום שני כל הזמן
ומקום שלישי זה מכ"ר ממ, כן רמת גן
איפה את לומדת?

simsimit

New member
לאיזה תיכון את הולכת?../images/Emo192.gif

באיזה בצפר את עכשיו? חפרנית

simsimit

New member
אופסס../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo192.gif

התכוונתי שאני חפרנית
חח

o DaNiEl o

New member
אוי אני סתומה../images/Emo122.gif

חשבתי שאת מישהי אחרת אז שאלתי אם את מרמת גן,
סורי

64 panic girl

New member
אני!

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה משהו רע שקרה לך השבוע:הלכתי להחם משפחות שכולות מהבית ספר וזה היה עצוב... שיר שלא הפסקת לשמוע:דנקס פור דה וואדם של מכר <סליחה אין לי כוח לכתוב באנגלית> התחדשות השבוע: קניתי דפים מיוחדים כדי שאני יוכל לעשות הדפסה על חולצה לבד!
תוכנית השבוע: לא יודעתת סרט השבוע:צאקייי ספר השבוע: לא קוראתי בזמן האחרון מאכל השבוע:ביצת עיןן <יאמייי> יציאת השבוע:הלכנו ללאונרדו וקניתי ביכות וחולצה של ג'ק
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אהבה? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ... ברנדון!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מחר לא יתקיימו לימודים בבתי הספר העל יסודיים"אפשר שוב?? תמונת השבוע: ברנדון שהיה צעיר !לא לבעלי לב חלש... התוכניות שלי לשבוע הבא:אין תוכניותתת לזרום... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה חוץ מהיוםםםם:\

64 panic girl

New member
*אהבלה*התכוונתי לתנק יו פור דה וואדאם של מכר

התבלבלתי עם טקנס פור דה ממרויס של פוב!

שלי../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

העתקתי מפורום אופנה כי לא היה לי כוח לכתוב מחדש: משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 100 בעבודה באנגלית,ו95 בבוחן. משהו רע שקרה לך השבוע:מבחן בחשבון שיר שלא הפסקת לשמוע:מופע הארנבות של דר קספר - אחלום לנצח התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: השיר שלנו 4 סרט השבוע:"לא יכולים להתאפק". ספר השבוע: - מאכל השבוע:קורנפלקס יציאת השבוע:לישון אצל חברה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום העצמאות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מיני. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: חח יש 2: הלכתי אתמול לחנות שניה ואז ראיתי 3 פאקצות רבות עם בנים,אז אחת אומרת לבן:"יש לך בעיות,למה אני יכולה לעזור לך לפתור אותם",הבן עונה לה:"כן יש לי בעיות",ואז היא אומרת לו:"אז תפתור אותם לבד"ואני נשפכתי אני ואחותי הקטנה ישבנו בספסל בחוץ ופיצחנו גרעינים,פתאום באו אלינו הרבה חתולים אז אמרתי לה להבריח אותם,פתאום היא חושבת שהיא שומעת חתול היא באה וצועקת "קיששטטה" ואז היא6 רואה שהייתה שם אישה בכלל חחחח מסכנה היא מתה מבושה. תמונת השבוע: אני צילמתי התוכניות שלי לשבוע הבא:יום העצמאות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:ממש נחמד.

mili2828

New member
אני ני ני ני ני ני

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבה משהו רע שקרה לך השבוע: הכריחו אותנו ללמוד בשביתה =( שיר שלא הפסקת לשמוע: fallen leaves the river sugar, we're giong down התחדשות השבוע: דיסק של FOB-FROM UNDER.... , 2 ג'ינסים מלי קופר, 2 פוסטרים של FOB שרשרת של FOB, צמידים, חחח ויש מלא!!!!!!! תוכנית השבוע: מגרש ביתי! נמלטים! ג'וסלין! גיבורים! סרט השבוע: "אהבה טרופה"- לא משו ספר השבוע: פחחחחחחחחחחחחחחחח מאכל השבוע: עוגת שוקולד (אצלי תמיד זה מאכל השבוע) יציאת השבוע:חח מישו עשה אצלנו הלמצה על הספר היום וצחקתי עם חברה שלי כל הזמן כי אמרה כל הזמן "הומו" לא שיש לי משו נגד זה--> אבל זה נשמע מצחיק ולא קשור!!!!!!!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המון ספריי בשיער אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פיט!!!!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "קאפלה" שמעתיאת זה איפשהוא בקונאן אוברייאן וזה נשמע מצחיק תמונת השבוע: -----------> נכון שהחגורה מדהימה?!?!!??! התוכניות שלי לשבוע הבא: להסתתר מספריי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אמ........... חרא- סבבה כזה

simsimit

New member
וואי! מסטיק

איזו חגורה יפה! חיפשתי גם משהו כזה אבל לא מצאתי
מאיפה היא?

למעלה