../images/Emo23.gifעונה../images/Emo23.gif
מהו שיר השבוע של הילארי:BOON BOON BANG BANG מהו שיר השבוע בכללי: simple plan- your love is a lie simple plan- when im gone sean kingston- take u there britney spears- gimme more in da club מי אמן/ית השבוע:סימפל פלאן מהו דיסק/ספר/סרט השבוע:אממ לא יודעת חח
מהו ציטוט השבוע: ידיד שלי התעצבן עלי שאני לא אומרת לו שלום (טחח אני כן אומרת) וזה היה כזה ככה: ''את לא אומרת לי שלום, את יודעת מה את??? את אישה רעה!!!!'' וזה היה מצחיק רצח באותו רגע XD __________________________________________________________________________ היום בשיעור היסטוריה דיברנו על כל הדבר הזה עם אולמרט והכסף ובלהבלה בלה אז אני וחברה שלי עשינו דיון ביחד לחברה שלי נקרא א' XD א': אולמרט יתפטר ואז יהיה לנו ראש ממשלה אחר!! אני: כןן !!אולי גאידמק הוא יפתח לנו מלא חנויות בכל מקום וזה ויהיה מזה כיף XD א': לא!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מצביעה ליברמן!!! אני: טבו אום ליברמן לא יבחר אז אני יבחר טומי לפיד!! א':*מבט מעוות* לאאאא הוא אתאיסט!!!!!!!!!!!!!!!! תקשקשי על השם שלו!!! זה היה מצחיק אותו זמן XD משהו טוב שקרה לכם השבוע:אממ לא דעת משהו רע שקרה השבוע: התעודה
שמחים שהשבוע נגמר:יאפ איך אתם מסכמים את יום העצמאות: משעמם XD משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב: לא דעת.... תמונת השבוע:אממ עשיתי תגובה מהירה אז אני לא יכולה להוסיף תמונה חח:\