סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo102.gif

מהו שיר השבוע של הילארי מהו שיר השבוע בכללי מי אמן/ית השבוע מהו דיסק/ספר/סרט השבוע מהו ציטוט השבוע משהו טוב שקרה לכם השבוע משהו רע שקרה השבוע שמחים שהשבוע נגמר איך אתם מסכמים את יום העצמאות
משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב תמונת השבוע

עונה

מהו שיר השבוע של הילארי - בום בום בנג בנג
מהו שיר השבוע בכללי - חולצת פסים ומרי לנצח של עברי ומלא שירים של שייגעצ!
מי אמן/ית השבוע - עברי
מהו דיסק/ספר/סרט השבוע - מממ אין משו מיוחד מהו ציטוט השבוע - מממ .. משהו טוב שקרה לכם השבוע - רוקצ
היה פשוט כייייף משהו רע שקרה השבוע - יום הזיכרון ..היה עצוב שמחים שהשבוע נגמר - לא:( איך אתם מסכמים את יום העצמאות - כייייף משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב - מתכונת בתרבות ישראל
תמונת השבוע

מריה111

New member
../images/Emo23.gifעונה../images/Emo23.gif

מהו שיר השבוע של הילארי:BOON BOON BANG BANG מהו שיר השבוע בכללי: simple plan- your love is a lie simple plan- when im gone sean kingston- take u there britney spears- gimme more in da club מי אמן/ית השבוע:סימפל פלאן מהו דיסק/ספר/סרט השבוע:אממ לא יודעת חח
מהו ציטוט השבוע: ידיד שלי התעצבן עלי שאני לא אומרת לו שלום (טחח אני כן אומרת) וזה היה כזה ככה: ''את לא אומרת לי שלום, את יודעת מה את??? את אישה רעה!!!!'' וזה היה מצחיק רצח באותו רגע XD __________________________________________________________________________ היום בשיעור היסטוריה דיברנו על כל הדבר הזה עם אולמרט והכסף ובלהבלה בלה אז אני וחברה שלי עשינו דיון ביחד לחברה שלי נקרא א' XD א': אולמרט יתפטר ואז יהיה לנו ראש ממשלה אחר!! אני: כןן !!אולי גאידמק הוא יפתח לנו מלא חנויות בכל מקום וזה ויהיה מזה כיף XD א': לא!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מצביעה ליברמן!!! אני: טבו אום ליברמן לא יבחר אז אני יבחר טומי לפיד!! א':*מבט מעוות* לאאאא הוא אתאיסט!!!!!!!!!!!!!!!! תקשקשי על השם שלו!!! זה היה מצחיק אותו זמן XD משהו טוב שקרה לכם השבוע:אממ לא דעת משהו רע שקרה השבוע: התעודה
שמחים שהשבוע נגמר:יאפ איך אתם מסכמים את יום העצמאות: משעמם XD משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב: לא דעת.... תמונת השבוע:אממ עשיתי תגובה מהירה אז אני לא יכולה להוסיף תמונה חח:\

Nathalie 6293

New member
עונה../images/Emo164.gif

מהו שיר השבוע של הילארי: Between you and me
מהו שיר השבוע בכללי: blink 182- I miss you bleed it out- linkin park american boy- estelle stop and stare- one republic
מי אמן/ית השבוע: לא יודעת..
מהו דיסק/ספר/סרט השבוע: סרט- מפתח הלב
מהו ציטוט השבוע: סתם משהו דפוק... היום בשיעור מתמטיקה: ילדה אחת: שחר, סגרי ת'מזגן! ילד אחד: מה לסגור?! חם רצח! אותה ילדה:..... אותו ילד: נו תביאו חולצה ארוכה. מה את רוצה? שאני יוריד את החולצה..? ממש לא כדאי לך.. וכל הזמן הזה שהם צועקים בכיתה המורה ממשיכה לכתוב פונקציות על הלוח.
משהו טוב שקרה לכם השבוע: יום העצמאות
משהו רע שקרה השבוע: יום הזיכרון..
שמחים שהשבוע נגמר: כן ולא..
איך אתם מסכמים את יום העצמאות: מאוד כיפי!!
משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב: טיול לירושלים עם בצפר ואני נוסעת לצפון!
תמונת השבוע:אממ.. לא יודעת נחפש..לא מצאתי

0verpr0tected

New member
../images/Emo207.gif...

לא ידעתי לאן לנצל"ש..
בקיצור.. מה עם מלכת היופי?
..או שזה מלך היופיXD לא זוכרת. נוי את פותחת בסוף..? ומה עם הקורבן?
כבר שכחתי מי פותח?..ניב..נטליXD

0verpr0tected

New member
אאהה..ו..../images/Emo9.gif

אני רוצה לפתוח משחק חדש כמו החוליה החלשה שזה עם שירים, אז ככה עם כל הקליפים של היל
חח..נו אני מנסה לחשוב על רעיונות לפינות ומשחקיםXDD אז..מה דעתכם לפתוח?

noy m

New member
אני רוצה לפתוח אבל יש רק 4 משתתפים..../images/Emo10.gif

noy m

New member
עונה

מהו שיר השבוע של הילארי:i wish מהו שיר השבוע בכללי: על טעויות משלמים-אבי גואטה ויניב מי אמן/ית השבוע:ליאונה לואיס מהו דיסק/ספר/סרט השבוע:סרט-סט אפ 2 מהו ציטוט השבוע:אממ..אמ... אין משהו טוב שקרה לכם השבוע:עצמאות משהו רע שקרה השבוע:לא שזכור שמחים שהשבוע נגמר:כן איך אתם מסכמים את יום העצמאות :סבבה אשש משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב:לא יודעת... תמונת השבוע:

למעלה