סיכום שבועי 8.2.04-13.2.04../images/Emo187.gif
עוד שבוע סוער במיוחד עבר על כוחותינו .. אתם מוכנים לראות מה הלך פה?????????????
הוא כבר כאן!!! כל כך חיכנו לו והנה הוא בא השלג אז ברוך הבא שלג ראשון
מקווים שאתה נהנה כמו שאנחנו נהנים, מקווים שתשאר פה לכמה זמן ולא תעלם לנו בלילה בבקשה..
בנוסף לשלג שכבר פה יש מישהי שהייתה ולהלכה והשאירה את חותמה הלא היא גברת רעידת אדמה!!!
יש לנו לוגו חדש!!! הלוגו הוא של עמית, הכישרוניה ..
שגם זכתה בחולצה של תפוז
תתחדשי
דותן פתח לעצמו פינה חדשה - הציור השבועי לילד ..
הראיון השבועי עם דותן עומד להסתיים , לפי מה שראיתי ,יואב AKA הסייד הנודדתכין את עצמך ..
אני נהפכתי לכחולה השבוע
ופה המקום עוד פעם לומר המון תודה לכולם על הברכות המקסימות !!! וגם לכל מי שבא מבחוץ
אוהבת אתכם המון!!!
אליאור פתח שרשור היכרות - כולם מוזמנים
דותן קצת תקף את אלי על מה שהוא אמר בפורום ת"א , אז חבר'ה בואו ונסכים שאנחנו אוהבים את כוווווולם
ג'ן שאלה אותנו אם אנחנו יודעים על אודישנים איפשהו????
רפי פתח פינה חדשה - שלישיה לסופ"ש - אחלה פינה ..
באתי רק לשניה חיפשה את המלון המלך דוד מקווים שמצאת
מילקי 26 חיפשה מפות של כבישים ומצאה את דרכה
דן היה משועמם בשביתה וחיפש מה לעשות
דותן מלא לנו את הגלריות במלא תמונות חדשות ושוות במיוחד
השבוע היה טוב לספורט הירושלמי גם הפועל וגם בית"ר ניצחו
בננה ירושלמית פתחה דיון על הערסונים הירושלמים
קוקי 17 שאלה איפה יש קו 13 - אנחנו פתחנו ויכוח ..
ronn4 חיפש נתונים על אירועי טרור . וחוץ מזה בירושלים : הופעות שוות : בסינדרום : יום שני ב 21:00 אורי מור ביום שלישי ב 21:00 בסינדרום : רונית שחר המלצת השבוע של מורי קודם כל קרדיט: לאיש הכי יקר בעולם !! קוראים לו גל והוא האב הרוחני של ההמלצות בעולם!! ועכשיחו להמלצות : בכל סיכום שבועי אני אתן לכם המלצה למשו שעשה לי כיף ואני מקווה שיעשה גם לכם אם תחליטו לאמץ אץ זה.. והפעם :
סדרה שבטוח לא יוצא לכם לראות : סודות החיים היא משודרת בימי שני מיד אחרי סקס והעיר הגדולה ,סדרה מעולה!!! מספרת על חייהם של ששה או שבעה (לא זוכרת בדיוק) בחורים ובחורות הדמויות קורעות , העלילה שנונה, ממש ממש סידרה חמודה!! מומולצת בחום!! טוב עד כאן להפעם שבוע מעולה אנשים
עוד שבוע סוער במיוחד עבר על כוחותינו .. אתם מוכנים לראות מה הלך פה?????????????