סיכום שבועי 3# ../images/Emo187.gif
שלום לכולם!!! מה קורה אנשים יקירם שלי? איך היה הסילווסטר? עם מי התנשקתם? איך הייתה השנה? מה אתם רוצים לאחל לעצמכם לשנה הבאה??????? הכינו את עצמכם לעוד סיכום שבועי ירושלמי במיוחד.. פה ממש בפרום:
cloex המליץ לנו על מורה לנהיגה שלו!!! כל מי שמחפש/מעונין מוזמן להקליק ומדליק מי שמקליק מי שמקליק ראשון..
רפי גילה לכולנו שבמסגרת המבחן של המדינה ירושלים היא העיר הכי חכמה!! כל הכבוד לנו..
רפי פירסם השבוע תיזכורת לגבי עניין מספרי הטלפון בפורום אז מי שלא יודע/שכח מוזמן לקרוא..
בעעעעעעעעעע חיפש מקום לקנות בו מעיל חדש ולא ביוקר שלחתי אותו לZIP בקניון מקווה שעזרתי במשו..
מאווריק מחפש אהבה וטוען שאנחנו קשים..
fairy_mi שאלה אותנו על הכביש המכושף .. כולנו מסתבר מכירים את המקום ..
שמש סגולה חיפשה את הפנמיה לאומניות הבמה ושלומי מצא לה!!
talkaz סיפר לנו שיש לו גור חדש העונה לשם נא'צו והוא ג'ינג'י ומקסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מורוש שאלה על ההופעה של היהודים באומן .. קיבלה פרטים
רוקדת עם זאבים שאלה אותנו מה אנחנו עושים בסילווסטר אם בכלל, והתפתח פה דיון על האם אנחנו יבשים או לא .. ומה העניין עם סילבסטר????????
פיטרייה שאלה אותנו מה דעתנו על פרוייקט הולילנד? אני חושבת שאת הרב הגדול אפשר לסכם ב
רפיrafi פתח את סקר הרדיו הגדול.. אז מה אנחנו שומעים???????? מסתבר שרובנו שומעים גלגל"צ (כמה מפתיע..)
פצפון בשלבי התחרפנות מחפש לק שחור!! מי יכול לעזור לה?????????
bugg מחפשים חדר כושר ומה קורה בירושלים?????
המסיבות כרגיל, רק באומן יש את ליין דיג'רוזלם שזה יותר במה לדי ג'ייז מקומיים ..
היום!! עדי אשכנזי מופיעה בבית שמואל ומה קשור מופיעים בזארר בכר ב 21:30
אהוד בנאי מופיע ברגעים אלה בתאטרון ירושלים ובצוללת השבוע: היום ערב שירים ישראלים עם משה להב
ביום שני ב 19:30 תערוכת ציורים בשם "זוהר בחושך" של חיים מזרחי (כניסה חופשית) ביום שלישי: להקות סוסיתא ורווח כפול ב 21:30 ביום חמישי:להקות s ויום שני האחרון של אוקטובר ב 20:30 ובאותו ערב מ 23:30 הטיש הגדול של משה להב וביום שישי: הבילויים ומופע פותח סגול 59 .
שווה נסיעה: השבוע בתאריכים 7-10 לינואר מתקיים פסטיבל אירלנד בסינמטק ת"א אוכל, מוזיקה סרטים ובירה והכל מאירלנד!!!!!!!! הולך להיות מדהים!!! אני לא יודעת מה איתכם אבל אני בטוח שם!!! אוקי זהו להפעם!! שיהיה שבוע נפלא אנשים!!
שלום לכולם!!! מה קורה אנשים יקירם שלי? איך היה הסילווסטר? עם מי התנשקתם? איך הייתה השנה? מה אתם רוצים לאחל לעצמכם לשנה הבאה??????? הכינו את עצמכם לעוד סיכום שבועי ירושלמי במיוחד.. פה ממש בפרום: