סיכום שבועי #2 ../images/Emo187.gif
שבוע טוב יקירי!!! נו אז איך עבר השבוע?????????? כמה סופגניות כבר אכלתם????? אני גאה לומר שאני לא אכלתי אפילו אחת !!! טוב בואו נראה מה עבר עליינו השבוע:
DeaD enD בא להקים להקה .. אנחנו נידבנו נגנים מכל כיוון.
jDaNiellE חיפשה את המסיבות החמות בירושלים, ואנחנו קיבלנו פרטים על לאסגו, ועל מסיבות אחרות..
בעעעעעעעעעע הביא לנו קישור לידיעה שאומרת שהירושלמים נוטשים והערבים שולטים , אנחנו הודנו שזה עצוב ביותר!!
נעמה הביאה לנו עובדות על הסילבסטר, לא ממש עניין אותנו
לא נורא אולי בשנה הבאה..
bambyloveslife איבדה כלבה
מי שיכול לעזור מוזמן... |
פצפון תוהה על ההופעה של היהודים בינואר באומן..
בעעעעעעעעעע מראה התלהבות מהחורף ואנחנו יחד איתו
talkz הביא לנו אותה בשרשורפלצת ענקי שעדיין זורם לו פה ..
אני הבאתי לכם את הודעת הפרסום שלנו יאללה לעבודה..
הסייד הנודד אמר שאנשים מתלוננים בפירסום וצריך לתת סיבות למה ירושלים שווה.. קדימה אנשים תנו לנו סיבות למה ירושלים ולא באר שבע/עפולה/קאזחסטן..
רפי מאחל לכולנו חג שמח
talkz שוב מביא שרשור מגניב תנו 5 דברים שאתם אוהבים בעיר ו 5 דברים שאתם שונאים ..
רפי הלך לשר הטבעות וממליץ לכולנו בחום לרוץ ולראות... ולא רק בפורום קוראים דברים : הנה מה שקורה בירושלים השבוע:
חנוכה במושבה - בימים שני ושלישי בין השעות 17:00 ל 23:00 יתקיים יריד יין ואוכל , יהיו דוכנים של אוכל מרקים ושוקולדים ושל סופגניות מכל העידות.. ביום שני ב 18:00 הולך להיות מופע מיוחד של להקת כלי הקשה שיצרו קולות מעמודי חשמל ומה לא..
מסיבות רבותי מסיבות: יש הרבה השבוע שימו
טינקרבל - היום -נשף חנוכה- בליין החיילים, מי שבא לבוש שחור מקבל הנחה יום שלישי- מסיבת חנוכה לסטודנטים בשיתוף המכללה להנדסה. יום רביעי- מסיבת חנוכה לכתות ז'-ח' קמפוס- היום- מסיבה לכיתות ט'-י' עם כוכבי פרוייקט y יום שני - מסיבת חנוכה לכיתות יא'-יב' עם כוכבי פרוייקט y גלסנוסט- מסיבת חנוכה ,מוזיקה שחורה והרבה סופגניות הייאט - מסיבת חנוכה עם שחקני בית"ר ירושלים שבאים להליק נר,כניסה לבנות עד 12:30 חינם
והשבוע בצוללת:
היום :אביתר בנאי - מופע אקוסטי ב 21:45
יום רביעי: סלסה מ 20:15
יום חמישי: הטיש הגדול של משה להב מ 23:30
מוצ"ש הבא: אתי אנקרי ב 21:45 ופינת הצל"ש
גולש השבוע שלנו הוא : Talkz כל הכבוד על השרשורים המדליקים ועל החיים שעוררת בפורום
טוב עד פה לבנתיים שיהיה לכולם שבוע טוב מעולה וחג שמייח!!!!!!
שבוע טוב יקירי!!! נו אז איך עבר השבוע?????????? כמה סופגניות כבר אכלתם????? אני גאה לומר שאני לא אכלתי אפילו אחת !!! טוב בואו נראה מה עבר עליינו השבוע: