סיכום שבועי שכזה.

סיכום שבועי שכזה.

[יש פה עוד חוטאים חוץ ממני?
]
שיר השבוע שלך?
סרט השבוע שלך?
תכנית/סדרת השבוע שלך?
משפט השבוע שלך?
מה עשה לך את השבוע?
מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
פגשת את טלי השבוע?

תמרוש5

New member
חוטאים שליטה!

(ממש זכור לי שעניתי על זה,אבל כנראה שזה לא שלח\לא מראה לי
) שיר השבוע שלך?המכשפות-קסם על ים כינרת. סרט השבוע שלך?אממ.לא ראיתי. תכנית/סדרת השבוע שלך?האח הגדול.P: משפט השבוע שלך?"זה אותו הסיוט רק עכשיו אתה ער". מה עשה לך את השבוע?אנשים
מה הרס לך את השבוע?שאני סתומה וחייבת לספר לאמא דברים שצריכים להישאר אצלי. (ומצד שני זה קצת משחרר.) תמונה שעשתה לך את השבוע?איןP: למה את/ה מחכה בשבוע הבא?יום חמישי! פגשת את טלי השבוע?נהה..

שתי כופרות...

שיר השבוע שלך? כל מיני שירי ביטלס
סרט השבוע שלך? הסודות של יה-ה תכנית/סדרת השבוע שלך? האח הגדול מאאןןן משפט השבוע שלך? "שחר פרץ לבית החולים, לעצב כזה לא היו לי כלים, ידידי המשורר זכרונך לברכה, נוח בשלום, תהא שלווה מיטתך". מה עשה לך את השבוע? ממ כל מיני שיחות עם אנשים? יכול להיות..היה אחלה שבוע מה הרס לך את השבוע? שומדבר מיוחד תמונה שעשתה לך את השבוע?X למה את/ה מחכה בשבוע הבא?
אמאלה ואולי לא. אה וסוכות, ופסטיבלים למיניהם פגשת את טלי השבוע? בחלום!

daniel ben ari

New member
איך זה שסכמ"ש אחד מעזזזזזזזזז

שיר השבוע שלך? שיר לשירה (בביצוע של קורין כמובן) סרט השבוע שלך? האושפיזין
יש מישהו שלא ראה אותו במסגרת כלשהי לפני סוכות?
תכנית/סדרת השבוע שלך? פחח. משפט השבוע שלך? "ומה אפשר לעשות מלבד לחכות בשקט בשקט לבוקר חדש.." מה עשה לך את השבוע? כמה אנשים מהמכינה, יום כיפור, ועוד כמה דברים.. זה ארוך מדי וחפרני מדי להסביר. מה הרס לך את השבוע? פצע ישן שנפתח שוב.. ומכאיב ולא עוזב. פצע שאני יודעת שאפשר פשוט לשם עליו פלסטר ולסגור ולא לפתוח יותר והכל יהיה כל כך פשוט ופחות כואב כשלא רואים. אבל.. אני אוהבת לראות את הפצעים שלי כנראה.. גם כשהם מדממים הם עושים לי טוב. חשוב לי יותר לראות אותם ולשמור עליהם למרות שכואב. תמונה שעשתה לך את השבוע? אלו הם חיי.... למה את/ה מחכה בשבוע הבא? בראשון אני במבשרת ציון, עוזרת לבנות סוכות ועושה הפנינג סוכות
ברביעי אני במפגש של כל המכינות בארץ ומחמישי עד מוצ"ש בטיול באיזור נטף
כל אלו עם המכינה כמובן.. חיים, לאן ברחתם? פגשת את טלי השבוע? בטחחחחחחחח.

And besides, you can't believe without fear

שיר השבוע שלך? עינב כןה ונעם נבו - לא כוחות
סרט השבוע שלך? MAMMA MIA! סתם הוא בכלל לא כזה טוב, אבל נראה לי שהוא היחידי שראיתי. אההההההה לא! ראינו פייט קלאב וג'ונו במוצ"ש. עם מלא אנשים שאף פעם לא ראו [את שניהם], ואני ממש אוהבת לראות תגובות של אנשים לפייט קלאב אז היה אדיר.
תכנית/סדרת השבוע שלך? דקסטר, גוסיפ גירל, CSI, PRIVLEGED, עד החתונה, המקום, אני רואה יותר מידי...
משפט השבוע שלך? בא לי לצטט פייט קלאב למוות עכשיו. נלך על זה, כי אפילו השתמשתי בו מתישהו השבוע: Where did you go, psycho boy? I felt like destroying something beautiful.
מה עשה לך את השבוע? שהיה הרבה בית. זה טוב לי.
מה הרס לך את השבוע? השבת, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן. וכזה, אני בכללי. וזה שהחתול שלי מת באופן פתאומי. ומישהו מהשכבה שלי התאבד. [מה נסגר השנה?!]
תמונה שעשתה לך את השבוע? החתול.
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? דני, תרבות יום א', ביתביתבית. והכנת סגל שכדי מאוד שתהיה כייפית, כי אני מפספת רונה בשבילה
פגשת את טלי השבוע? רק בחלום, לא שלי אפילו.

mary17

New member
אני לא כופרת!!!!!!!!!

שיר השבוע שלך? VARSITY FANCLUB - FUTURE LOVE סרט השבוע שלך? לא ראיתי שום סרט (עדיין) תכנית/סדרת השבוע שלך? גריק!!! אני מאוהבת בסדרה משפט השבוע שלך? crazy minds think alike מה עשה לך את השבוע? חופש!!של יותר מיומיים וחצי!!!!! מה הרס לך את השבוע? כ-ל-ו-ם!! תמונה שעשתה לך את השבוע? תגובה מהירה למה את/ה מחכה בשבוע הבא? ואו להמון דברים... יש לי יותר תוכניות ממספר הימים בשבוע מקווה שאספיק את כולם פגשת את טלי השבוע? האמת? לא..........

למעלה