סיכום שבועי ראשון

סיכום שבועי ראשון

סיכום ראשון שלי כמנהלת, איזו התרגשות
ובכן... הפורום חזר לפעילות ונראה שאכן המחשבה לסגור אותו הייתה קצת מהירה מדי. ברוכים הבאים
כל החברים החדשים, ברוכים השבים
כל החברים הותיקים שהיו בפורום בגלגולו הקודם, והמון תודה
לכל החברים המתוקים שלי שנכנסו לאחל לי בהצלחה, וחלקם גם נשארו לשתף. אז מה היה לנו השבוע?
הודעת פתיחה ושרשור התפקדות, שהראה שיש לפחות 20 חברים בפורום הזה ואפילו יותר, כי היו כמה שמשום מה לא התפקדו... אבל נסלח להם.
הסקר, שהביע את דעתכם על הלקוח הישראלי. עם כל התלונות שלנו, עדיין רק 3 מאיתנו תיארו את הלקוח הישראלי כ"הסיוט הכי גרוע שיש". עם זאת, אף אחד לא תיאר אותו כחייכן ומקסים, אלא הרוב בחרו בתשובה הדיפלומטית "לפעמים ככה ולפעמים ככה".
שרשור פאדיחות העלה צד אפל באישיותם של כמה מחברי הפורום, וגרם לי להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמי בידיעה שהפאדיחות שלי הסתכמו בשפיכת מרק על לקוחות ובאי הבנות מול הבוסית.
סוגי לקוחות והמשפטים ההזויים ביותר ששמענו מהם, ויש הרבה...
סוגיית המדים - בעד או נגד. רובכם לא הגבת כאן וחבל...
ממי עדיף לקבל פידבק - מהבוס או מלקוחות? השרשור הוביל לדיון נוסף ביוזמת בנג'י, שמסתבר שהיא היא הלקוחה הסמויה שכולנו חוששים ממנה
. לכל מיש תהה מה המשמעות של ביקורת סמויה והאם אפשר לזהות לקוח סמוי - התשובות בשרשור. כמובן שלא מצאתי טעם להביא לינקים, היות שכל מה שכתבתם בשבוע האחרון מסתכם בדף וחצי(
) מה אני אגיד להנהלה תגידו לי?! אל תתביישו לכתוב! ועכשיו לתחזיות:
סקר חדש יעלה בקרוב - בואו להצביע ולהשפיע. סוגיית שם הפורום: למי שלא יודע, הפורום היה במקור פורום "מלצריות ומלצרים", ועבר הסבה לפורום כללי לנותני שירות מכל הסוגים. בעקבות שינוי זה הוחלף שם הפורום ל"עובדי שירות לקוחות", מה שיצר את הרושם המוטעה שמדובר בפורום למוקדנים בלבד. השם שונה שוב לשם הנוכחי "נותני שירות", אבל המצב לא השתפר בהרבה כי עכשיו נותר רושם אצל הרבה גולשים שמדובר בפורום שעוסק בצרכנות. אתם מוזמנים להעלות רעיונות לשם חדש לפורום ולשלוח לי במסר. השם החדש צריך להיות ברור ולא מתחכם, ולהבהיר שמדובר בפורום לאנשים שעובדים מול קהל. רצוי כמובן שהשם החדש יהיה קליט כמה שיותר. הודעות נוספות אתם מוזמנים לפרסם את הפורום בפורומים האחרים ובקומונות שאתם נוטלים בהם חלק. אם אתם נתקלים במאמר או בבלוג שכתוב בו משהו רלוונטי לפורום, אני מאוד אשמח אם תביאו קישור. הגלריות מאוד לא מעודכנות, ויש בהן תמונות של חברי הפורום בגלגולו הראשון. אתם מוזמנים לעדכן אותן, ורעיונות לגלריות חדשות יתקבלו בברכה. כל רעיון, הערה הארה או עצה - אשמח מאוד לקבל במסרים. ו-זהו להיום. שיהיה לכולכם סופשבוע נפלא ואל תנטשו את הפורום! שלכם, פני בובה

אין תגובות? ../images/Emo4.gif

לפחות שמי שקרא יסמן
שאני אדע שמישהו אכן התייחס לסיכום שלי...

Benjamin Turner

New member
../images/Emo127.gif

קראתי, התגאיתי למצוא את עצמי בסיכום
ופשוט לא היה לי שם מענין להציע... יש אולי פורום קופירייטינג בפרדס? אם כן, אולי שווה לפנות אליו.

JustMeNow

New member
מצטערת...לא הייתי ליד מחשב עד עכשיו

אני חייבת לציין שוב שאני מאד שמחה שהפורום חזר לתפקד ולצערי אין לי רעיון לשם שלא יטעה גולשים אקראיים :( אין לי הרבה הגיון כשאני בעבודה ודפקו לי משמרת לילה - 8 שעות הפסקה - משמרת צהריים. גרררר

s h i r k u s h

New member
אחלה סיכום, אחלה פורום, אחלה

מנהלת ו... אחלה חומוס
חחח התחרפנתי מרוב שיעמום- אני בעבודה אבל בלי מה לעשות יותר מדי...

get well

New member
למדתי כל השבוע

אבל קראתי ותודה על ההשקעה כל הכבוד

tea spoon

New member
קודם כל - מזל טוב!

איזה כיף שהפורום הוצל! אני אמנם ביקרתי לא הרבה, והייתי שקטה כמעט תמיד, אבל כשהפורום היה מצוי בסכנת חיים דאגתי עמוקות. :) פני בובה, תתחדשי על המשרה הניהולית החדשה :), שיהיה לך רק כיף ומתגמל ובהצלחה! כפית, שתנסה באמת להסתובב פה יותר, בעיקר בגלל ש... היא הצטרפה לאחרונה לשורות המלצרים once again! <אפשר לחשוב איזו עבודה חלומית... :)>

get well

New member
מאמי../images/Emo23.gif

איך התגעגעתי אלייך איזה כיף שאת עוד קוראת פה!! מה שלומך ? מה מעשייך בימים אלו?

tea spoon

New member
היי היי :)

שלומי טוב, ומצופה אפילו להשתפר ככל שהימים יעברו... כמו שאמרתי, ממש לאחרונה חזרתי למלצר, ואני נרגשת ומקווה שלא אגלה שהכל השתנה ושכל העסק לא מתאים לי יותר. אם התחזיות לא יאכזבוני, אני אחלוק עמכם סיפורי זוועות in no time. :)

tea spoon

New member
וכמובן ש-

אני שמחה מאוד לחזור, במיוחד לאור האווירה החמימה שאתם משרים פה. :) חמודות נורא שתיכן! :)

למעלה